Keresés

Részletes keresés

kétlambos Creative Commons License 2021.11.10 0 0 7

Igazad van, a zaklatás nem ez.

Igazam van, bárki szubjektíven azt tarthat zaklatásnak, amit csak akar.

Előzmény: fák, juh, madár2 (6)
fák, juh, madár2 Creative Commons License 2021.11.10 0 0 6

Nem előztél meg te semmit. Szimplán csak alapvető fogalmakkal nem vagy tisztában. A zaklatás az nem ez.

Az persze még taplóság az olyan dohányosok részéről akik mások orra alá fújják a füstöt.

Előzmény: kétlambos (5)
kétlambos Creative Commons License 2021.11.10 0 0 5

Más kor, más érzékenység. Én zaklatásnak tekintem, ha valaki 5 méternél közelebb cigarettázik. Vagy lökött vagyok, vagy egyszerűen csak megelőztem koromat.

mindenkinek el kellene gondolkodnia arról, mit tesznek majd unokái, amikor velük ilyen fordul elő.

Előzmény: Laikus No2 (2)
Laikus No2 Creative Commons License 2021.11.10 0 0 4

mit szeretnél? tudom vannak akik szeretnek bélyegezni. egyszerűbb és önmagukkal ellentétben másokat tolnak előtérbe.

Előzmény: Nickmiki (3)
Laikus No2 Creative Commons License 2021.11.10 0 0 2

sztem a szexuális zaklatás anomáliáján keresztül jól meg van világítva a probléma. a cocban nem volt probléma oda szólni, füttyenteni, egy lánynak, nőnek, bár már alakult. a lányok már abban az időben kezdték negligálni a húsvéti locsolkodást, mint az ünnep hagyományos kultúrális részét. ma zaklatás kategória a füttyentés, megszólítás, ... érdekes, hogy a nő nőt, v. a férfi férfit megszólítás nincs kihangsúlyozva a zaklatás kategóriára.

mindenkinek el kellene gondolkodnia arról, mit tenne, tett volna abban az esetben, amit a mindennapok tekintetében felvázolt Wahorn, ha az nagyszüleivel fordulna, fordult volna elő!

anno a tripoliszba még a rendőrök sem magányosan mentek, pedig azzal szemben volt egy örs.

Előzmény: pk1 (1)
pk1 Creative Commons License 2021.11.08 0 0 1

Mit is vállal Wahorn?

Előzmény: caper* (-)
Egyszer véget ér Creative Commons License 2021.11.08 0 0 0

0rbán

Előzmény: caper* (-)
caper* Creative Commons License 2021.11.08 0 0 topiknyitó

"Ha ez rasszizmus, vállalom!" | Interjú Wahorn Andrással a Kolorádó Fesztiválról

https://www.youtube.com/watch?v=yctguAB6LLM

39.52. indul ami miatt nyitottam a topikot

a Partizán interju utan Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, Csízi Ágnes is nyilatkozik a témarol

Tényleg rasszista Wahorn András?

https://www.youtube.com/watch?v=MAgR0St2tJc

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!