Sokan biztos aztat gondolják ez itt egy gúnytopic ami persze hogy nem igaz.
Bebizonyítom itten
A törvény pedig bejött, hogy a bűn megnövekedjék; de ahol megnövekedik a bűn, ott a kegyelem sokkal inkább bővölködik:
Róma 5,20
Sokan félreértik a Karácsonyt. Mer az nem a csillogó fenyőről szól, hanem, hogy a törvénnyel sok bűnt csinálunk és minél többet annál több a Isten kegyelme.
Ha nem követünk el gyilkosságokat, ugyan mit bocsásson meg az Isten? Tök feleslegesen vállalta Krisztus a keresztet.
Nem fogok dedós szinten magyarázni a lényeg minél több a bűn, annál több a kegyelem meg a karácsonyi vacsora.
Nem kell érteni, hanem csinálni kell. A Mózes V megmondta, hogy mikor hánykor meddig. Ha te nem gyűlölöd legalább egy feleséged, akkor szerintem menny el orvoshoz lehet covidod van
Sátort vonának azért Absolonnak a tetőn, és beméne Absolon az ő atyjának ágyasaihoz, az egész Izráelnek szeme láttára.
II Sámuel 16,22
Hiszen a hülye Dávid király hülye fia az Absolón bement a király hülye ágyasaihoz.
Azt hogy, ha ne törj házasságot?
Én mondom hát, hogy a többnejűség meg többszeretőség a Hiperkegyelem előtt van három megállóval. A Hiperkegyelem csak gyilkosságokra és népirtásokra vonatkozik.
hát igen, nem tudom, hogy egyesek hogyan tudják a bibliát az élethez való használati utasításnak tekinteni. én el sem tudtam volna indulni az életben, ha ez alapján akartam volna megtanulni járni.
Most bele se gondoltál, de a 20-as IQ-dal rámutattál egy bibliai önellentmondásra.
Ha valakinek két felesége van, az egyik szeretett, a másik gyűlölt, és szülnek néki fiakat, mind a szeretett, mind a gyűlölt, és a gyűlöltnek fia lesz az elsőszülött:
V Mózes 21,15
Ha hülye Isten egyetlen feleséget akart a hülye embernek, akkor mi ez a két hülye feleség? Meg mi az a ne törj házasságot? Hiszen van két feleséged vagy több, akkor most kinek tör a minek?
Sokan biztos aztat gondolják ez itt egy gúnytopic ami persze hogy nem igaz.
Bebizonyítom itten
A törvény pedig bejött, hogy a bűn megnövekedjék; de ahol megnövekedik a bűn, ott a kegyelem sokkal inkább bővölködik: Róma 5,20
Sokan félreértik a Karácsonyt. Mer az nem a csillogó fenyőről szól, hanem, hogy a törvénnyel sok bűnt csinálunk és minél többet annál több a Isten kegyelme.
Ha nem követünk el gyilkosságokat, ugyan mit bocsásson meg az Isten? Tök feleslegesen vállalta Krisztus a keresztet.
Nem fogok dedós szinten magyarázni a lényeg minél több a bűn, annál több a kegyelem meg a karácsonyi vacsora.