Ez a topik a következő kérdésről szólna: halál után inkább megsemmisülnél, vagy inkább örökké szenvednél, vagy szex egy finom csajjal HA MÁR csak ez a három lehetőséged van. Nem úgy értve, hogy az embert választhat, hanem úgy, hogy melyiket tartanád igazságosabbnak. Én inkább örökké szexelnék, mint megsemmisülnék vagy szenvednék.
Kivételből alkotsz szabályt. Varázsolsz az Igével, mint a hitgyülisek. Egyszer táncolt Dávid, tehát táncoljunk (márha azt az őrjöngést, amit ti ott műveltek, táncnak lehet nevezni) istentiszteletnek csúfolt alpári összeröffenéseinken - mindég...
ez egy nagy hüleség. az ember nem az élettől, a jótól akar szabadulni, hanem a szenvedéstől. sajnos nem tudsz úgy szabadulni a szenvedéstől, ha közben átgázolsz másokon. nekem ez a tapasztalatom. de lehet van olyan, aki átgázol másokon, és nem érzi a következményeit. el tudom képzelni, csak a nem annyira valószínű.
a férj-feleség viszony is csak valaki kárára működhet, ahogy a húsevés is valaki kárára működhet, és a legtöbb élvezet csak valaki kárára működik. aminek következményei vannak, mert aki elköveti nem tiszta ember, vagyis megvakítja magát, a vakok meg általában falnak szoktak rohanni.