Kövér László büntetőeljárással fenyegeti az ellenzéki miniszterelnök-jelölteket
44 perccel ezelőtt — Börtönnel fenyegette meg az előválasztás miniszterelnök-jelöltjeit Kövér László. A házelnök úgy fogalmazott, "büntetőeljárást kellene
Kövér László 950 ezer forintra büntette Hadházy Ákost, amiért az ellenzéki képviselő októberben nem vett részt két szavazási napon a parlamentben – erről a független képviselő számolt be Facebook-oldalán. A politikus szerint 39 szavazáson nem vett részt, de ebben az időben is dolgozott, és erről igazolást is leadott a házelnöknek, aki azonban ezt nem fogadta el.
Hadházy közölte, hogy az egyik napon többek között az egykor szebb napokat látott kékestetői intézményben EU-s pénzekből árnyékba tett napelem parkot nézte meg, a másikon pedig azt, ahogyan a Magyar Nemzeti Bank luxusnyaralójába „véletlenül” Matolcsy György fiától vették a bútort.
Kövér László, az Országgyűlés elnöke néhány napja fórumot tartott Orosházán, a téma a szankciós politika volt. a momentumos parlamenti képviselő, Sebők Éva egyik kollégája részt szeretett volna venni az eseményen, ezért az előírásoknak megfelelően telefonon regisztrált.
Fél órával regsiztráció után azonban közölték vele, hogy mégsem lehet jelen, mert közben úgy döntöttek, az eseményen csak Fidesz-tagok vehetnek részt.
Mitől fél, a régi munkatársai is ott lesznek a pártból, vagy kiröhögik a hazugságait!?
Kövér László a kockás ingben tiltakozó képviselőknek: Az öltözködésük nem méltó a parlamenthez Belföld
2022. október 03. – 16:26
frissítve
Kövér László házelnök az Országgyűlés plenáris ülésén
2022. október 3-án – Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI Cseke Balázs
766
Kockás ingben ment be az Országgyűlés hétfői ülésére a Párbeszéd több képviselője. Így fejezték ki szolidaritásukat a budapesti Kölcsey Gimnázium pénteken menesztett tanárai mellett.
„Azt (…) hazudják, hogy ma retorzió nélkül lehet tiltakozni Magyarországon a tanároknak”
Nem mindenki nézegethet hasonlót mint Kövér, csak szelíden viselkedve, a kockás ing marad!
Elhanyagolt hosszú haja is emlékezetes a parlamentnek! Körülötte mindenki arrébb húzódott!....
Mi, demokraták szeretjük ezt az internet nevű műfajt, nem úgy mint az Orbán-rendszer kiszolgálói.
A régi mondás szerint az én tolvajom jó tolvaj, a te tolvajod az viszont tolvaj… Az én kommunistám jó kommunista, a te kommunistád viszont nem az…
Kövér László – MSZMP tag, a Központi Bizottsághoz tartozó társadalompolitikai intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke
Nem is csoda, hogy a ezt a képet eddig több ezer felhasználó osztotta már meg.Törjön Ön is borsot az orruk alá azzal, hogy megosztja ezt a cikket.
Egyébként a hab a tortán, a Fidesz volt kommunista tagjai:
Járai Zsigmond – MSZMP-tag
Matolcsy György – MSZMP-tag
Martonyi János – MSZMP-tag
Pintér Sándor – MSZMP-titkár
Schmitt Pál – az Országos Testnevelési és Sporthivatalnak (OTSH) alelnökeként miniszterhelyettes a Lázár-, majd a Grósz kormányban
Mikola István – MSZMP-tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Stumpf István – MSZMP tag, a Hazafias Népfront alelnöke
Fónagy János – MSZMP-tag
Vonza András – MSZMP-tag
Ligetvári Ferenc – MSZMP-tag
Chikán Attila – MSZMP-tag
Boros Imre – MSZMP-titkár
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
A Kommunista Ifjúsági Szövetség (KISZ) tisztségviselői voltak:
Orbán Viktor – gimnáziumi, majd egyetemi KISZ-titkár
kover ritka undorito figuraja a rendszervaltozas utani mo-nak. az egyetlen amit nem kovetett el az az arcatlan lopas es korrupcio, ami a tobbieket jellemzi. persze igy is oriasi karokat okozott a buta, kulturalatlan, demagog beszolasaival. habar az is igaz, hogy ot nehez komolyan venni, az ember csak rohogni (vagy epp sirni) tud rajta, vermersekletetol fuggoen.
Fiala János: Lehet a Maflásban dr. Csernus következő vendége dr. Kövér?
Nem tudom, van-e elv, mi alapján lesz valakiből parlamenti tisztségviselő, de tapasztalatom szerint a titulus nincs rájuk jó hatással. Ugyanakkor sem a bizottsági elnökök, sem a frakcióvezetők nem változnak meg annyira, mint az Országgyűlés elnöke.
Gyurcsány Ferenc után egy másik DK-s, Varju László is törvénytelennek nevezte a kormányt a parlamenti felszólalásában. Ahogy korábban a pártelnöktől, úgy most is elvette a szót a képviselőtől Kövér László házelnök.
Kövérnek ez az egy öröme lehet, savanyú képéről lerí, esténként ezzel álmodik kitől, hogy veszi el a szót!
Nekem pl a nav meghamisított egy szerződésemet, és feljelentett, megbüntetett. 2 èvbe telt, míg a rendőrök lezárták a nyomozást, és visszakaptam a pénzem. Most jelentem fel a navot magánokirat hamisításért.
Annyi eszük nem volt, hogy az eredetit, mielőtt bekérték, lemásoltam és közjegyzőztettem.
Kövért kéne börtönnel fenyegetni, egyszerűen nevetséges, hogy ennyire elhatalmasodott rajta a téboly
Szerintem nincs ebben semmiféle téboly, ez egy nagyon is logikus és szisztematikusan előjövő reflexió
egy ilyen kiélezett helyzetben. Egyszerű, kutyaközönséges bizonyítási kényszer az, ami motiválja ezt a
fajta gondolkodást, mozgatja ezt a fajta magatartást, méghozzá kényszeresen. Az indíték is meglehetős egyszerű és sematikus. Ő az, aki már a rendszerváltást megelőzően is olyan helyen, olyan beosztásban
végzett munkát, ami egy pillanat leforgása alatt exponálhatja őt az új korszak-beli barátai között, még
akkor is, ha a pályatársak semmivel sem különbek nála, csak épp végzős egyetemistaként, vagy éppen
a diplomázást követően még kevés idejük maradt elkötelezni magukat a Kádár-rendszer mellett, avagy exponálni magukat az akkori eszme mellett. Épp emiatt úgy érzi szinte folyamatosan, hogy neki ebben
a helyzetben jólteljesíteni, sőt inkább túlteljesítenie szükséges, vagy inkább kötelező. Megfigyelhető ez
a házelnöki pozíciójában hozott teljesen kényszeres intézkedéseiben. Tipikus túlteljesítő. Nincs egyedül
ezzel a Fideszben és annak holdudvarában. Többen is dolgoznak igen felelős beosztásokban, akár még
a kormányzatban, az AB-nél és különböző főhatóságoknál is a legmagasabb szinten, és természetesen
a sajtóban is. Jól kézben-tarthatók a múltjukkal, ez a motivációjuk, ez a közös bennük.
Kövért kéne börtönnel fenyegetni, egyszerűen nevetséges, hogy ennyire elhatalmasodott rajta a téboly.
A kormányoldali trollok által előszeretettel csak Fegyőrnek emlegetett Fekete-Győr Andrásnak már megvan a pontos akcióterve a Kövér-féle NER kormánytrollok bekasztlizálására...