Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.12.10 -1 0 67

"Én úgy terveztem ezt az utolsó performanszot, hogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb azt a kis dobozt odavinni és a tengerbe szórni, ráadásul látványosabb is."

Tenger szennyezés! 

Előzmény: Never Man (61)
il folle Creative Commons License 2024.12.10 -1 0 66

Az ukrán–magyar határszakaszon 3888-an léptek be Magyarországra hétfőn

este a munkaidő leteltével pedig 3887 hazatért ukrajnába, 1 fő pedig rohamléptekben kilépett az országból hegyeshalomnál

Előzmény: Zöldpólósi Ladomér (65)
Zöldpólósi Ladomér Creative Commons License 2024.12.10 0 0 65
Never Man Creative Commons License 2024.03.20 0 0 64

Valószinűleg nem fogsz abban fürödni, de én holnap igen, egy kis előzetesként a túlvilághoz.  Rendkivül jól alakul az időjárás és találtam mgamnak  egy fürdőgatyát is.   Egészen pontosan itt próbálok vizbe fúlni:  https://www.youtube.com/watch?v=qCaQKHivPM4

Előzmény: BjörnBambusz (63)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.02.13 0 1 63

Én úgy terveztem ezt az utolsó performanszot, hogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb azt a kis dobozt odavinni és a tengerbe szórni,  (...)

Nah, abban a tengerben sem fogok fürődni. *kac-kac*

Miért nem ajánlod fel a maradványaid az orvosi egyetemnek. Amiután ízekre szedtek és minden porcikádat ismerik, majd ők eltemetnek. Ha faktor a költségek.

Előzmény: Never Man (61)
kalászos Creative Commons License 2024.01.27 0 1 62

Bedepuszta teljesen holland kézen van.

Előzmény: Törölt nick (58)
Never Man Creative Commons License 2024.01.26 0 0 61

Én úgy terveztem ezt az utolsó performanszot, hogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb azt a kis dobozt odavinni és a tengerbe szórni, ráadásul látványosabb is. Remélem senki nem lesz rosszkedvű, mert nem lesz miért.

Előzmény: Le Chateau (60)
Le Chateau Creative Commons License 2024.01.26 0 0 60

Nem biztos hogy mindenki.

A lányom saját bevallása szerint is a temetésemre jön utoljára magyarországra.

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.26 0 0 59

Aki elhagyja az országot (anyagilag, nyelvileg, szakmailag képzett), az gondol a visszatérésre is,

akár mint időszakos hazalátogató (szüleikhez), akár mint visszatelepülő.

Ezt a lehetőséget is a rendszerváltás hozta, de elsősorban Magyarország EU tagsága. A dátum: 2004. Május 1. 

Törölt nick Creative Commons License 2024.01.26 0 0 58

Nincs.

Még Perőcsényben sem csak hollandok laknak.

Előzmény: kalászos (57)
kalászos Creative Commons License 2024.01.26 0 0 57

Hatalmas a holland nyomulás is, van már tiszta (!) holland falu is Magyarországon.

Előzmény: nagyanyo5:0 (38)
kalászos Creative Commons License 2024.01.26 0 0 56

Nagyon köszönjük Miniszterelnök úr!

Előzmény: BjörnBambusz (37)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.26 0 0 55

Pontosan tudod, hogy hülyeséget írtál. Akkor meg minek ? Itt akarsz idióta szabadságharcot játszani ? Felőlem ....

Sok hazai értékes szobor és épület egyszerűen eltűnt, a rombolás folyamatos, van amit már csak könyvekben láttam. 

Előzmény: félrehulló kecskefű (54)
félrehulló kecskefű Creative Commons License 2024.01.26 0 0 54

Hiányzik a Lenin szobor az ablakod elől? :)) 

Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.26 0 0 53

A Westminster Abbey -be minden hírességnek ott a sírja egy helyen, még annak is aki kárt okozott Angliának.

Nálunk még a szobrokat is eltologatta gyorsan a szerencsétlen, lecserélve akárki másra, valamint műemlékeink

restaurálása helyett eladás, rombolás ... Kicsiben ugyan, de emlékeztet egy néhai román diktátorra.

Az oldal címére.

Igaz, de nem csak anyagi a kérdés, hanem családi- hazai ragaszkodás is. Egy régi szomorú példa:

Karinthy Frigyes második felesége hazajött Amerikából a fiai miatt, pedig figyelmeztették, hogy ez veszélyes lehet.

Az is lett, belehalt. Az akkori magyar hatóság őt is kiszolgáltatta a németeknek (magyar fasizmus 1920-1945).

Előzmény: Törölt nick (52)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.26 0 0 52

Ok. Hol ők, hol a munkáspárt vannak kormányon, ott fut a demokrácia szekere, az egy igazi szabad ország.

A munkáspárt (nem azonos az itthoni álmodozó kommunista szoba-párttal), nem gondolja, hogy a konzervatívok

az ország ellenségei, és viszont. Érdekesség, hogy a miniszterelnök indiai származású, a fővárosuk polgármestere

pedig pakisztáni. Ott a kormánypárt és az ellenzék nem ellenségei egymásnak, a párbeszéd folyamatos közöttük,

és ha kell, összefognak az országuk érdekében közösen. Ott valós a közszolgálati televízió, állam- és pártfüggetlen (!)

Hát csak néhány dolog "tory" ügyben, nálunk ez még odébb van ..   :-)

Előzmény: Never Man (51)
Never Man Creative Commons License 2024.01.26 0 0 51

Felébredt vidékiként azt a tanulságot vontam le hogy a Torykra érdemes szavazni, más meg azt csinál amit akar.

Előzmény: Törölt nick (49)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.01.26 -1 0 50

Orbánék leváltása sima ügy lehet a választásokon.

*kac-kac*

Meg lehet próbálni.

Menjen mindenki szavazni.

Törölt nick Creative Commons License 2024.01.25 0 0 49

Orbánék leváltása sima ügy lehet a választásokon.

Ha Budapesten múlik, még a Parlamentbe sem jutnak be, nem hogy "kétharmados többség".

Vidéki honfitársainknak kell felébredni csipkerózsika álmukból, nem kell félni, bátran lehet

szavazni bárkire. Még egy szakértői kormány is jobb évekig. A fontos, hogy a feledés homályába kerüljön a mai,

akinek csak a folyamatos választási -  korteshadjárata fontos az ország vagyonából és nem Magyarország tudatos jövője.

Fecó sem volt képes eljutni a reformokig (lásd a teljes öszödi beszéd), valamint a pártjának, Nyugat - Eu stílusú átalakításához, így kénytelen volt ő is csak a választásokra koncentrálni. Ezt úgy mondják, progresszív helyett populista. O.V. célja a választási nyerések, nem államférfi, hanem egy pici politikus, semmi több. Lehet levonni a tanulságot...........

Előzmény: BjörnBambusz (46)
Never Man Creative Commons License 2024.01.25 0 0 48

A néha előforduló konyhai balesetek gyors ellátásához egy kis rekeszt alakítottam ki és elhelyeztem benne némi kötszert, jódampullát, szilvapálinkát, és emiatt került rá a Kitchen Aid kicsit más értelmezésben. Van Harley-Davidson-os emblémám is, ami a kis "man cave" szobácskám ajtaját fílingesíti.

Előzmény: BjörnBambusz (47)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.01.25 0 0 47

:-))))

Nekem is van ilyen az Auditól, "Quattro".

(Még nem ragasztottam fel sehova)

Előzmény: Never Man (45)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.01.25 0 0 46

Simán leváltható ez az egész szánalmas gyülekezet, csak el kell menni szavazni minden választópolgárnak, (...)

Még elhiszed, hogy szavazással lehet bármit is változtatni?

Előzmény: Törölt nick (44)
Never Man Creative Commons License 2024.01.25 0 0 45

Azt nem mondanám hogy fanatikus, de keverőgépet tőlük vett, mert szerinte az a legjobb. Valamilyen lapátot nem kapott hozzá, amit aztán nekem kellet hajkurászni.

Nekem csak egy kis fílingnek kellett a konyhaszekrényemre, mert nem keverek semmit.  Shaken, Not Stirred. 

Előzmény: BjörnBambusz (41)
Törölt nick Creative Commons License 2024.01.25 0 0 44

Orbán Viktor stábjában 2 féle kampánymunkás van.

Az egyik pontosan tudja, hogy a főnök egy despota, a másik komolyan veszi. Az első bűnöző, a másik elmebeteg.

Persze mind2 fut a pénze után, rettegve, hogy vége lesz a 2/3 -nak ami a fidesz-kdnp paktum oka.

Simán leváltható ez az egész szánalmas gyülekezet, csak el kell menni szavazni minden választópolgárnak,

meg fognak lepődni milyen könnyen megy tovább az élet Orbánék nélkül, tökmindegy, hogy ki - kik vezetnek majd,

a lényeg, hogy ne "kávét cukorkát osztogassanak a mocsárban" szavazatokért, hanem rántsák ki onnan a lakosságot.

Alcsúton Kisztitkár Creative Commons License 2024.01.25 -1 0 43

Keletnémet nyuggerek 

BjörnBambusz Creative Commons License 2024.01.25 0 0 42

*fan

Előzmény: BjörnBambusz (41)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.01.25 0 0 41

Igen, most már nincs mindenkinek mehetnékje.

Vissza-menetekelnek külföldről.

(A tekislányod a Kitchenaid fun?)

Előzmény: Never Man (39)
BjörnBambusz Creative Commons License 2024.01.25 0 0 40

+ ne felejtsd: GY-M-S vármegyét. :-)

Never Man Creative Commons License 2024.01.25 0 1 39

Helyeslem!

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2024.01.25 0 3 38

A németek már majdnem elfoglalták Zalát és Vazs-t:DDDDD

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!