"Én úgy terveztem ezt az utolsó performanszot, hogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb azt a kis dobozt odavinni és a tengerbe szórni, ráadásul látványosabb is."
Valószinűleg nem fogsz abban fürödni, de én holnap igen, egy kis előzetesként a túlvilághoz. Rendkivül jól alakul az időjárás és találtam mgamnak egy fürdőgatyát is. Egészen pontosan itt próbálok vizbe fúlni: https://www.youtube.com/watch?v=qCaQKHivPM4
Én úgy terveztem ezt az utolsó performanszot, hogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb azt a kis dobozt odavinni és a tengerbe szórni, (...)
Nah, abban a tengerben sem fogok fürődni. *kac-kac*
Miért nem ajánlod fel a maradványaid az orvosi egyetemnek. Amiután ízekre szedtek és minden porcikádat ismerik, majd ők eltemetnek. Ha faktor a költségek.
Én úgy terveztem ezt az utolsó performanszot, hogy sokkal egyszerűbb és olcsóbb azt a kis dobozt odavinni és a tengerbe szórni, ráadásul látványosabb is. Remélem senki nem lesz rosszkedvű, mert nem lesz miért.
Ha Budapesten múlik, még a Parlamentbe sem jutnak be, nem hogy "kétharmados többség".
Vidéki honfitársainknak kell felébredni csipkerózsika álmukból, nem kell félni, bátran lehet
szavazni bárkire. Még egy szakértői kormány is jobb évekig. A fontos, hogy a feledés homályába kerüljön a mai,
akinek csak a folyamatos választási - korteshadjárata fontos az ország vagyonából és nem Magyarország tudatos jövője.
Fecó sem volt képes eljutni a reformokig (lásd a teljes öszödi beszéd), valamint a pártjának, Nyugat - Eu stílusú átalakításához, így kénytelen volt ő is csak a választásokra koncentrálni. Ezt úgy mondják, progresszív helyett populista. O.V. célja a választási nyerések, nem államférfi, hanem egy pici politikus, semmi több. Lehet levonni a tanulságot...........
A néha előforduló konyhai balesetek gyors ellátásához egy kis rekeszt alakítottam ki és elhelyeztem benne némi kötszert, jódampullát, szilvapálinkát, és emiatt került rá a Kitchen Aid kicsit más értelmezésben. Van Harley-Davidson-os emblémám is, ami a kis "man cave" szobácskám ajtaját fílingesíti.
Azt nem mondanám hogy fanatikus, de keverőgépet tőlük vett, mert szerinte az a legjobb. Valamilyen lapátot nem kapott hozzá, amit aztán nekem kellet hajkurászni.
Nekem csak egy kis fílingnek kellett a konyhaszekrényemre, mert nem keverek semmit. Shaken, Not Stirred.