Egy 3500 forintos telefonszámla kiegyenlítése miatt kereste meg a kaposvári politikust az akkor még kamaszként a Fidelitashoz csatlakozó lány. A fiatal nő állítja, hogy a pénzt nem kapta meg, azonban a férfi az autójával elvitte, és egy kukoricás mellett megerőszakolta.
Úgyse tudnak mindenki mellé rendőrt állítani. Én is bekúrom a susnyásba, majd kitakarítják, hamár annyira környezetvédők, h a közterületi szemetesre sem költenek.
A Vitónak bármiről van véleménye és (nem hülyje) valószínű azt is tudja, hogy a gazt szépen virágzó parlagfűvel együtt le kell vágni, mert allergiát okoz.
Azt ,hogy a méhek allergiásak-e azt nem tudom. De, azt igen, hogy a méhek a virágport gyűjtik, ha belepusztulásukig. A belvárosi gyűjtött méz hasznosságát a Főpolgi és csapata annak fogyasztásával bizonyítsa.
Én maradok a nagyvárosok? tól távoli mézet gyűjtögető termelőknél és az sem zavar ha, akácot tudok venni.
Hát, a 'trágyázást' a hollandok megoldanák, bár má lehet, hazamentek:-) Talán karigeri kedvenc hajléktalanjait kéne meginvitálni, 'nem gaz, nyilvános budi' feliratú táblával:-))