Az EU, tegnapi csúcstalálkozóján ( 2020.07.24.) elismerte, hogy Orbánnak igaza volt és helyesen cselekedett amikor pragmatikus kapcsolatokat tartott fenn Oroszországgal. Ezután az egész EU erre fog törekedni.
Azt kell megnézni, hogyan kezelik. Milyen gyorsan szüntetik meg a fertőzést, értesítik-e a partnereket, a nyilvánossághoz fordulnak-e, és milyen politikai választ adnak.
Ez már mind-mind a megtámadott fél felelőssége, nem az oroszoké mondta a diplomata, utalva arra, hogy az Orbán-kormány nem lép fel nyilvánosan az orosz kiberkémkedés miatt, sőt az elmúlt hónapokban a magyar kormány a háború ellenére is tett újabb gesztusokat a Kreml számára.
Hiába tiltakozott az önkormányzat, az orosz milliárdos Rahimkulov érdekeltsége megkapta az építési engedélyt a túlméretezett angyalföldi társasházra
Épülhet az orosz milliárdos Rahimkulov Ruszlan érdekeltségének túlméretezett társasháza Angyalföldön. A fővárosi kormányhivatal Kosztyu Anikó által vezetett kiemelt ügyekkel foglalkozó osztálya megadta az építési engedélyt a kérelmező APR Bodor Projekt Ingatlanhasznosító Kft-nek a 11 szintes (ebből két szint a föld alatt) lakóépület építésére.
Szexuális partnerreid? Lehet, habár úgy tudtam, a birkákat és akkecskéket részesítitek előnyben.A Ez statiszisztika, hogy a rohadt parasztok 90 %-a zoofil. Hál'istennek falun csak cigány gyerekek szüketnek,akik megrontásáért gizdaí nyakatok lenne elvágva, tehát kérődző jószágok.
Ajánlom, hogy te csak ne nagyon küldözgess engem sehova mert különben én egy sokkal közelebbi, egy magadfajtának ugyancsak megfelelő, meleg, bűzlő helyre küldelek. Jártál már ott.
Most van Zsukov kiszarásának, vagy megdöglésének valamely évfordulója. A Forgószél hadművlettel kinyíerta a magyar 1956-ot, de 1941-45 között 10 millió munka-. és nemzőképes rohadt ruszki döglött meg keze alatt, ami eldöntötte bukásukat Ez elismerésre méltó:) Ö9