volt a napokban egy cikk erről, de most csak ezt a 2 évvel ezelőttit találtam meg:
https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/magyarorszag-bankolas-legdragabb--alacsony-jovedelmuek.678333.html
Meg is duplázták egy saját résszel, ha az államnak jár, akkor nekik is. Utóbbi 6-7 évben ez a fix bevétel is megnövelte az egyébként is jelentős profitjukat. Régi igazság, hogy a soknál csak a még több a jobb.
Ha neked megér 10 ezer forintot sorban állni, hogy pénzt vehess ki, amiből készpénzben fizetheted ki a Telex mikroadományát, akkor a bank nem fog elutasítani.
Egyáltalán mit jelent az a szó, hogy "bankolás"? Ha a tankolásnál megtöltöd a tankot, akkor a bankolásnál megtöltöd a bankot? Igen, gondolom valami ilyesmiről lehet szó.
Az osztrák Erstenél a számla havi 2.40 euro, korlátlan utalás, korlátlan készpénzfelvétel automatából (nemcsak Erstesből, hanem másik 8 bankéból is), hitelkeret készenléti díj 5000 euróig havi 1 euro.
Nálam pont az Erste a legolcsóbb. Minden 0 ft. A kp felvét, kártyadíj is.
Ugyan nincs széles mintavételezésem, eddig három országban voltam egy évnél többet. Svédország, Írország, Barbados. Mindenütt volt nullás alapcsomag. A számlavezetés, kp felvét, utalás nulla. Barbadoson volt az idegen automatánál a kp felvétnek jelképes összege, de ez olyan nagyságrend volt - forintban kb. egy százas - hogy már pár utcára lévő ATM-hez sem érte meg elsétálni.
Az ír számlával Eurozonán belül is ingyenes az utalás, kp felvét, ugyanakkor rendesen lenyulják az embert, ha már van konverzió.
nem tudom mennyi a bankolás a különböző bankokban, de gyanítom hogy kb ugyanannyi, függetlenül attól hogy pogány sorosista sátáni bank, vagy magyar keresztény :)))
ha még erősebbek lesznek a magyar bankok, akkor biztos majd olcsósít a viktor :)))) ja, nem...
Nem. Mert Soros és migráns. És meg van kötve a drága jó Miniszterelenö Kúr keze, pedig őtőle annyi jót kaptunk, de a nemzetközi háttérgyíkemberekkel szemben még ő is tehetetlen.