Keresés

Részletes keresés

quiaHi Creative Commons License 2021.05.11 0 0 15

egyszer belenéztem az erste levélbe, 30 ezer ft volt a költség arra hogy egy évben 3-4x a pénztárnál vettem ki pénzt :O

Mi az anyámér veszel ki pénztárban?  Persze hogy komoly költség.... ATM-ből havi 2x ingyen van a kp felvétel. 

De egyébként nem is érdemes már kápézni.... 

Előzmény: Manic Miner (5)
Joe Blake Creative Commons License 2021.05.10 0 1 14

Meg is duplázták egy saját résszel, ha az államnak jár, akkor nekik is. Utóbbi 6-7 évben ez a fix bevétel is megnövelte az egyébként is jelentős profitjukat. Régi igazság, hogy a soknál csak a még több a jobb.

Előzmény: xxx32 (12)
Jaka46 Creative Commons License 2021.05.10 0 2 13

Uzsorások.

xxx32 Creative Commons License 2021.05.10 -1 3 12

Azért, mer Orbánék bankadóját (természetesen) terád tolták tovább a bankok.

Endre 26 Creative Commons License 2021.05.10 -2 2 11

Úgy néz ki, a te időd olcsó, a banké drága.

Ha neked megér 10 ezer forintot sorban állni, hogy pénzt vehess ki, amiből készpénzben fizetheted ki a Telex mikroadományát, akkor a bank nem fog elutasítani.

Ordas Creative Commons License 2021.05.10 0 1 10

30 ezer ft volt a költség arra hogy egy évben 3-4x a pénztárnál vettem ki pénzt :O

Gyanús, hogy ez a pénzkivétel táplálja a fekete gazdaságot. Ki az, aki nem utalással egyenlíti ki számláit? Még jó, hogy ezeket irtják :)

Chaosmönger Creative Commons License 2021.05.10 -2 2 9

Egyáltalán mit jelent az a szó, hogy "bankolás"? Ha a tankolásnál megtöltöd a tankot, akkor a bankolásnál megtöltöd a bankot? Igen, gondolom valami ilyesmiről lehet szó.

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.09 0 0 8

Az osztrák Erstenél a számla havi 2.40 euro, korlátlan utalás, korlátlan készpénzfelvétel automatából (nemcsak Erstesből, hanem másik 8 bankéból is), hitelkeret készenléti díj 5000 euróig havi 1 euro.

Előzmény: nyman (7)
nyman Creative Commons License 2021.05.09 0 0 7

Nálam pont az Erste a legolcsóbb. Minden 0 ft. A kp felvét, kártyadíj is.

Ugyan nincs széles mintavételezésem, eddig három országban voltam egy évnél többet. Svédország, Írország, Barbados. Mindenütt volt nullás alapcsomag. A számlavezetés, kp felvét, utalás nulla. Barbadoson volt az idegen automatánál a kp felvétnek jelképes összege, de ez olyan nagyságrend volt - forintban kb. egy százas - hogy már pár utcára lévő ATM-hez sem érte meg elsétálni.

Az ír számlával Eurozonán belül is ingyenes az utalás, kp felvét, ugyanakkor rendesen lenyulják az embert, ha már van konverzió.

okoskodo12 Creative Commons License 2021.05.09 -3 0 6

:)))) ja, nem..."

nem tudom mennyi a bankolás a különböző bankokban"

ez a két állítás, netán mindkettő hazugság? Ez kérdés.

Előzmény: Manic Miner (3)
Manic Miner Creative Commons License 2021.05.09 0 2 5

egyszer belenéztem az erste levélbe, 30 ezer ft volt a költség arra hogy egy évben 3-4x a pénztárnál vettem ki pénzt :O

Qqberci Creative Commons License 2021.05.09 0 3 4

Kimaradt Brüsszel és Gyurcsány...

Előzmény: seymour_ (2)
Manic Miner Creative Commons License 2021.05.09 0 3 3

nem tudom mennyi a bankolás a különböző bankokban, de gyanítom hogy kb ugyanannyi, függetlenül attól hogy pogány sorosista sátáni bank, vagy magyar keresztény :)))

ha még erősebbek lesznek a magyar bankok, akkor biztos majd olcsósít a viktor :)))) ja, nem...

Előzmény: seymour_ (2)
seymour_ Creative Commons License 2021.05.09 0 3 2

Nem. Mert Soros és migráns. És meg van kötve a drága jó Miniszterelenö Kúr keze, pedig őtőle annyi jót kaptunk, de a nemzetközi háttérgyíkemberekkel szemben még ő is tehetetlen.

Előzmény: Manic Miner (1)
Manic Miner Creative Commons License 2021.05.09 0 1 1

soros? orbánék nem tehetnek semmit?

Előzmény: földönfutó gyalogkakukk (0)
földönfutó gyalogkakukk Creative Commons License 2021.05.09 -1 1 0

s0r0s

Előzmény: Manic Miner (-)
Manic Miner Creative Commons License 2021.05.09 0 0 topiknyitó

volt a napokban egy cikk erről, de most csak ezt a 2 évvel ezelőttit találtam meg:
https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/magyarorszag-bankolas-legdragabb--alacsony-jovedelmuek.678333.html

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!