Nem fért ki a cím
A súlyosabb nem igazán vagy korlátozottan mozgóképes mozgássérültek mivel töltik a napokat?
Én ilyen vagyok, motoros székkel a lakásba elvagyok, udvarra kimenni szoktam, de utcára nem oda csak segítséggel tudok, néha vagyok házon kívül is, én gépezéssel tv-vel olvasással stb töltöm a napot. Más hozzám hasonló mivel üti el az ídőt?
Szia nem tudom, én az ilyen társkeresőkben nem hiszek, régen más mozgássérültek mondták, hogy már nem nagyon van csak a meosz-os de arra meg azt mondta aki mondta, hogy sokat nem ér.
Én facebookon vagyok 3 beszélgetős ismerkedős "mozgis" csoportba, de kb az se sokat ér kommunikálni nem nagyon akar ott senki,,, nem értem, hogy miért nem lehet a "mozgikkal" beszélgetni de ez van... (tisztelet a kivételnek, mert van aki tud témázgatni stb ) , ha érdekel a csoportok neve beirom.
Én ilyen vagyok, motoros székkel a lakásba elvagyok, udvarra kimenni szoktam, de utcára nem oda csak segítséggel tudok, néha vagyok házon kívül is, én gépezéssel tv-vel olvasással stb töltöm a napot. Más hozzám hasonló mivel üti el az ídőt? Én családba élhetek szerencsére és nem otthonban vagy ilyesmi, nyáron néha autóval elmegyünk ide oda 1 évbe kb 4 szer mozgulok ki, nem azért mert nem akar senki vinni, munka stb mellett erre van idő. Bár a házon kívül levést nem nagyon igénylem, van nagy udvarunk nyáron sokat levegőzök, ez nekem lég is.