Erre a kérdésedre előbb kimaradt a válasz. Szerintem van, mert a játék maga nagyon jó, szórakoztató, fejleszti a tudásunkat. Persze vannak hibái is, szerintem a legnagyobb ezek közül, hogy nagyon időigényes. De ha szeretsz játszani, csináld nyugodtan, majd megtapasztalod Te is, hogy sok élményt tud nyújtani.
Üdvözöllek! Én ugyan már kiléptem a játékból több más elfoglaltságaim miatt, de amíg játszottam, nagyon élveztem. Azt mondanám, hogy nem tudod kikerülni a labirintusban való játékot, ha feljebb akarsz kerülni. Mindig vannak újabb kérdések, amelyekkel gyakrabban találkozhatsz a labirintusban. Egyébként én is jobban szerettem személyekkel játszani, mert sokkal izgalmasabb. Ami bosszantó lesz később a játékban, (ha feljebb kerülsz), akkor azok, akik nagy előnnyel újra kezdik a játékot más néven. Addig is sok szerencsét a játékban!
Szia! üdvözlet új harcos. Én csak a magam véleményét tudom elmondani a klánokról, jobb volna,. ha több ember szólna hozzá. Szerintem minden klánnak meg van a maga vonzereje. Én például olyan klánba kerültem (Tudósok klánja), ahol ingyen lehet játszani a kaszinóban. Ebből rögtön következik, hogy minden klán mást tud nyújtani, de válogatni nagyon nem tudsz közöttük, mert klánba csak a játék közben lehet bejutni, amikor felkínálja valamilyen klán a csatlakozás lehetőségét. Innen más klánba csak akkor kerülhetsz, ha ezt elhagyod, és újabb lehetőséget kapsz csatlakozásra.
Magát a játék egészét megismerni hosszú folyamat lesz, ehhez sokat kell játszani.
A másik dolog, hogy csak gép ellen játszhatsz, és ez nem tetszik. A Ha később bekerülsz valamilyen bajnokságba, kupába, ott emberek ellen is játszhatsz.
Sok sikert a játékban! Ha még van kérdésed, tedd fel nyugodtan-
sziasztok! pár napja találtam a játékra ( eszembe jutott a honfoglaló, ami sajnos megszűnt és ezt találtam helyette) az érdekelne, hogy melyik klánba a leghasznosabb belépni? melyikkel jár a legjobban az ember?
illetve pár nap játék után a labirintus részt, ahol gép ellen játszok tutál meguntam csak a másik ember ellen vívott csaták a jók, ezzel más is így van? van így értelme tovább játszani?
Nem fogok sosem ilyent kártyát szerezni, mert nem játszom azzal a krigliszerző szarral. De azért szerezzek egy új kártyát, hogy ha már van 5 darabom azokat elveszítsem, ez nem egy normális dolog.
Sajnos nem ez az erlső értelmetlen kártya a játékban, és úgy tűnik egyre szaporodni fognak.
Általában a a bajnoki vagy egyéb fontos mérkőzések előtt megnézek KL jóslatát a mérkőzés kimenetelére vonatkozóan. És általában nem is szokott érdekelni, mert nem tudom mi alapján határozzák meg az esélyeket. Mai ellenfelem VT1 győzelmi esélye ellenem 60-40 %
Érdekesség és összehasonlításképp.
VTl gép
csillag 5 5 a játékban eltöltött idő 203 nap 1282 nap jó válasz arány 50,2 52,6
bajnokság 15.helyezett 1.helyezett eredmény egymás ellen 4-2-3 3-2-4 mérkőzés esélye 60% 40 %
Ha ez a meccs jóslat most nekik bejön akkor nagyon fogom szégyellni magam, és még az is lehet, hogy elbujdosok. Ennek ellenére kívánok valamennyi játékostársamnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
Mester legfrissebb kutatásai szerint az egész játék a játékosokkal való lehető legnagyobb kitolásra épült fel. És Mester még halkan hozzátette: Hogy finoman fejezzem ki magam...