gondolkodjatok rajta: mi volna most velünk, ha ez a féleszű társaság lett volna hatalmon, ők kormányozná az országunkat hová jutottunk volna. mekkora lenne a kovid járvány, az államadóság, hol tartana a gazdaság?
Ha most hatalmon lenne a DK-s brancs hemzsegnének itt a muszlim bevándorlók, az árak sokkal magasabbra szöknének, munkanélküliség tombolna, kórházak, iskolák bezárása tombolna.
Meg ahogy elnézem az ellenzék körömszakadtáig ragaszkodik a vesztes stratégiához, - Azért valami csak változik. 2014-ben, 2018-ban is iennyi idővel a vesztes választás után már voltak kormányellenes tüntetések, nem lazsáltak otthon az aktivisták.
DK-s brancs ha most hatalmon lenne? - Elzavarnák Gombás kapitányt és kineveznék Gyurcsánynét kapitánynak. Ferinek már nem ágaskodik a miniszterelnöki ambíciója.
Ha most a moslékkoalíció lenne kormányon, akkor kötelező lenne a védőoltás és fizetős. Szerintem kb. 30 ezer Ft / koponyáért adnák be a szurit a kapitalizmus nagyobb dicsőségére.
A tieid az igazi bolsik és ők nem az általad felsoroltakra költöttek volna ,ha most ők lennének kormányon, hanem a külföldi számláikon hemzsegnének az országunk milliárdjai. Te nyilván ezzel is tisztában vagy, de miért is ne lódítgatnál itt nekünk, ha egyszer ez itt a feladatod.
a narancs bolsik a féleszűek, aszongya a járvány közepén 5500 EÜ dolgozót elüldüztek, korházaknak 30 mrd adóssága miközben a féleszűek 260 mrdot költöttek sportra meg 160mrdot misztikus lényekben hívő emberekre (Egyházak).
Hát te milyen vagy, penészzöld vagy szivárvány színű?
Nem ér sötétnek nevezned a haveromat.
Inkább arról nyilatkozzál, szerinted hol tartanánk a hanyatlásban ha aza féleszű banda vezetné az országunkat, akik legutóbb is a csődbe vittek minket.
én nagyon nyugodt vagyok és kellemesen szórakozom a balaberráltak és a fideszhomárok itteni valagnyalóin. Ez ilyen karanténos elfoglaltság... és még a nyelvem is tiszta marad. ;)
Tudod, nem vagy te különb senkitől se! Sőt. Játszod ezt felsőbbrendű, kívülálló "én nem tartozom közétek, egyáltalán, egyikőtökhöz sem" szerepet, közben mégis folyton itt lebzselsz! Akárhol is vagy a világban, nyugodj meg, hogy te ott "magyar" vagy!