Keresés

Részletes keresés

barkasarja Creative Commons License 2021.02.02 -1 0 159

Megvan a nyolcadik is, úgyhogy az EB tagjai most kissé szomorúak lehetnek, mert végre dolgozniuk kell - legalábbis reméli az ember...

barkasarja Creative Commons License 2021.01.31 -1 0 158

Megvan mind a hét állam, úgyhogy az Európai Bizottság most már nem söpörheti szőnyeg alá az európai őshonos kisebbségek helyzetének megoldását, foglalkoznia kell a kérdéssel, ha tetszik neki, ha nem!

barkasarja Creative Commons License 2021.01.20 0 0 156

Bocs, javítás: Felháborító ez az aljassággal vegyes kétszínű, kettősmércés, cinikus magatartásuk!... :(

Előzmény: barkasarja (155)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.20 0 1 155

Na tessék!

Itt az EU határtalan kétszínűségének és cinizmusának egy újabb bizonyítéka! Magyarországot - többek között - a kisebbségi jogok helyzete miatt is bírálják (vajon melyik kisebbség lehet?), mialatt a szomszédaink naponta sértik meg az uralmuk alá került magyar kisebbség jogait, alázzák meg őket emberi mivoltukban, stb. stb., de az nem gond, az rendben van! Felháborító, amit ez az aljassággal vegyes kétszínű, kettősmércés cinikus magatartásuk!... :(

"Pénzmegvonással fenyegeti a magyar kormányt az Európai Bizottság alelnöke

A cikk szerint Magyarországon az igazságszolgáltatás, a média és a kisebbségi jogok helyzete vezetett jogállamisági problémákhoz, míg Lengyelországban az igazságszolgáltatás teljes letámadását látja a Bizottság."

https://index.hu/kulfold/2021/01/20/penzmegvonassal_fenyegeti_a_magyar_kormanyt_az_europai_bizottsag_alelnoke/

barkasarja Creative Commons License 2021.01.20 0 0 154

"A családon is sok múlik. A gyökereken. No, meg az egyénen is. Semmi se fehér vagy fekete. Például hiába volt vörös a családom, elsősorban magyarok voltak..."

Ebben teljesen egyetértek.

Egyébként én nem is a politikai felfogása alapján ítélem meg az embereket, hanem, hogy miként viszonyul a hazájához és a magyarsághoz. Ezért sincs nekem pl. "kiforrott" politikai meggyőződésem, mert az érdekel elsősorban, hogy ki hogyan viszonyul a hazához és a népéhez, vagy az adott program mennyire jó vagy rossz. Ha ez baloldalról jön, azzal értek egyet, ha jobbról, akkor azzal, és ezt nem mindenki érti, és értékeli, így már voltam "áruló" is... :)

Előzmény: hagymás cipó (153)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.20 0 0 152

Sajnos tény, hogy itt a hálón, és az országban is sok még a kádárjancsi, akik többek között "románozzák", "szlovákozzák", "ukránozzák" az elszakított magyarokat. És addig, amíg az oktatást nem változtatják meg hazafias, nemzeti szelleműre, addig sajnos még sokáig köztünk is maradnak...

Előzmény: hagymás cipó (151)
hagymás cipó Creative Commons License 2021.01.20 0 0 151

Szerencsére nem rajtuk múlik.

Csőcselék mindig, mindenütt volt, van és sajnos, lesz is.

Előzmény: barkasarja (150)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.20 -1 0 150

Egy igazi Kunbéla ivadék lehet a bols sutyerák.

Tegnap már darabolták a még megmaradt csonka hazánkat...

Előzmény: hagymás cipó (148)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.20 -1 0 149

"én meg magát, apóka. Jóval."

Ebben ne légy olyan biztos, suttyókám!...

Előzmény: A böbö:) (142)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.20 0 0 147

"Törpe?"

Az értelmi képességedre utaltam komcsi, ha még nem fogtad volna fel.

Persze belátom, két bittel a sötét űrben, nehéz a jelképes utalások felfogása... :)

Előzmény: A böbö:) (139)
barkasarja Creative Commons License 2021.01.20 0 1 146

"ezt már ezelőtt is írtad, vén komcsi."

Hol írtam ezt neked, bolsi?
Persze, megértem én, hogy max. két bittel esetleg csak a kötőszókat vagy képes felfogni, egy alany állítmányos mondat már nehézségeket okoz, de hát ez a te problémád suttyó komcsi.

"Mégis szorított a kín, hogy frappáns visszavágással hozakodj elő."

És téged mi szorított kunbéci ivadék, hogy már hajnalban a géped babráltad? Tán csak nem vagy ideges?... :)

Előzmény: A böbö:) (138)
Troll Lee Creative Commons License 2021.01.20 0 0 145

Pedig lehetett volna itt akár egy érteles eszmecsere is a kisebbségekről, azok viszonyáról a többséghez és hasonló kérdésekről.

Én úgy általában hiányolok minden politikai erőtől (EU, ENSZ, nagyhatalmak, emberjogi szervezetek) egy általános elvi állásfoglalást, egy egyenlő mércét, amivel megmérik a:

- HT magyarokat

- a törökországi örményeket

- a török, szír,iráni kurokat

- a kínai tibetieket, újgurokat

- az oroszokat a balti államokban

- a katalánokat spanyolországban

- az íreket, skótokat, welszieket Nagy Britanniában

- a németeket Dél-Tirolban

- az indiánokat az USA-ban

......

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.20 0 0 143

"Te vén bohóc."

Ez megtisztelő, de a kor se nem érdem, se nem tehetség. Csak egy állapot. Nem tudtad, élpöcs?

ezt majd az elfekvőben is tessék ismételgetni, öreg bácsi!😂😂

Előzmény: barkasarja (136)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.20 0 0 142

, de akárhogy is van, semmi sem tart örökké, a magyarság benneteket is túl fog élni...

én meg magát, apóka. Jóval.

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.20 0 0 141

barkasarja  13 órája      0 0 105

És az kit érdekel böfögő, hogy te miről álmodozol?

A magyarságot én mindenképpen támogatni fogom, te meg pukkadozhatsz és böföghetsz tovább a panelodban, vagy a sarki csehódban... :)

demens a papóka.😂😂

Előzmény: A böbö:) (140)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.20 0 0 140

Szenilis tetszik lenni, bácsi? Maga panelozott.😂😂😂

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.20 0 0 139

Törpe? Te aszott öregember. A vállamig, ha érsz.😂😂

A böbö:) Creative Commons License 2021.01.20 0 0 138

És mivel a végére értünk eme "épületes" társalgásunknak, ha nincs kifogásod ellene, meg ha van is, találkozásunk fájdalmát enyhítse a búcsú...

ezt már ezelőtt is írtad, vén komcsi.   Muhhahha. Mégis szorított a kín, hogy “frappáns” visszavágással hozakodj elő. Ede bácsi?

barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 137

Egyszerűen gyalázatos, amit itt műveltek!

És még ti mondjátok, hogy nem Kunbéciék ivadékai vagytok!?

Ők mondták, hogy a kommunista eszméért akár az egész országot is feláldoznák, csak Budapest maradjon meg...

Kunfi: "Ha nekem választanom kell, mondta Kunfi június 19-én, hogy a szovjethatalom megmaradjon-e Budapesten, egy szűkebb területen és ha ennek az az ára, hogy a most felszabadított területeknek egy részét visszaadjuk, nem habozom és az utóbbit választom, mert ennek a forradalomnak szíve Budapest és a budapesti proletariátus. Ha területeket kell feladni, ám ezt az árat sem tartom nagy árnak azért, hogy itt megmenthessük a proletárforradalmat."

Ha ennyire nem tetszik itt nektek, akik most éppen hazánk szétszedésén ötleteltek, miért nem mentek el inkább olyan helyekre, államokba, ahol szerintetek jó élet van? Ki a fene akadályoz meg benneteket, hogy elmenjetek innen?...

barkasarja Creative Commons License 2021.01.19 0 0 136

"A garázsom nagyobb, mint az ólad..."

Ha már az eszeddel nem tudsz dicsekedni, jó a garázs is?

Istenem, de szánalmas kreatúra lehetsz te kis bolsitörpe!... :)

"Kezdhetsz aggódni, kommunista!"

Összekeversz az eszmetársaiddal posztbolsi!

Amúgy meg mosolyra fakasztottál töpörtyű... :)

"Te vén bohóc."

Ez megtisztelő, de a kor se nem érdem, se nem tehetség. Csak egy állapot. Nem tudtad, élpöcs?

"Én a szocializmusban max egy kósza gondolat voltam."

Ez se érdem, de ahogy elnézem nem is nagyon igyekeztél... :)

"Proletár?"

Ahhá!

Szellemileg mindenképpen, és még finoman is fejeztem ki magam a képességeidet illetően… :)

"Hozzád a disznó is undorodva menne be."

Hozzád meg be se menne! Nem kedveli az előembereket... :)

"Kubéla?"

Nem egészen, szerencsére ő már nincs, te csak az egyik szellemi ivadéka lehetsz.

Sajos még elég sokan lehettek - bárcsak tévednék -, de akárhogy is van, semmi sem tart örökké, a magyarság benneteket is túl fog élni...

"Ideges vagy, bolsi? Kezdesz összeomlani, kisember."

Aránytévesztésben és kényszerképzetekben szenvedsz törpe!... :)

"Komcsizz még engem, vénember!"

Üsse kő, tőlem bolsevik is lehetsz, olyan mindegy. Egyik kutya, a másik eb!...

És mivel a végére értünk eme "épületes" társalgásunknak, ha nincs kifogásod ellene, meg ha van is, találkozásunk fájdalmát enyhítse a búcsú...

Előzmény: A böbö:) (117)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 135

137. Sorry mégeccer.

Előzmény: Troll Lee (133)
Troll Lee Creative Commons License 2021.01.19 0 0 134

Hol? Pesten vagy vidéken?

De szvsz ebbe ne menjünk bele, ennél ez bonyolultabb. A véleményem szerint pl. mindenkinek jobb lett volna, ha marad a Monarchia. Kb. 100 évvel korábban valósult volna meg az EU, megspórolva rengeteg sérelmet, emberi tragédiákat.

De mindenkinek csak a saját szemétdombja volt a fontos.

Előzmény: A böbö:) (132)
Troll Lee Creative Commons License 2021.01.19 0 0 133

Egyébként a FIDESZ kormányzásában nagyon ellenszenves az önkormányzatiság teljes felszámolása. Azt műveli itthon, ami ellen - legalábbis propaganda szinten - külföldön harcol. És ehhez a HT magyarok többségében a szavazatukat is adták.

Előzmény: Troll Lee (131)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 132

Milyen negatív következménye lenne? Hatalmas fejlődés és gyarapodás.

Előzmény: Troll Lee (131)
Troll Lee Creative Commons License 2021.01.19 0 0 131

Miért ne. Ennek összes következményével együtt. ;-)

Előzmény: A böbö:) (126)
poomchao Creative Commons License 2021.01.19 0 0 130

Ez egy elbaszott ország, meg kell szüntetni. B. verzió. Vegyék át a zsidók és tuti Kánaánt csinálnának belőle.

Előzmény: A böbö:) (129)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 129

Én is. 

Előzmény: poomchao (128)
poomchao Creative Commons License 2021.01.19 0 0 128

Én azt támogatnám hogy Dunántúl és Budapest csatlakozzon Ausztriához. A resztlit osszák szét a románok, szerbek, szlovákok.

Előzmény: A böbö:) (126)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 127

Bocs, figyelmetlen voltam, valamiért összekevertelek kon trolling nevű fidesz bértrollal!

Előzmény: Troll Lee (124)
A böbö:) Creative Commons License 2021.01.19 0 0 126

Mit szólnál Bp önállóságához? Én pl támogatnám.

Előzmény: Troll Lee (124)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!