Köszönöm a javítást. Telefonon ítok és néha kimarad egy-egy betü. Azért remélem érthető amit szerettem volna leírni. Ami a lényeg, hogy mi emberek tettük szemérmessé magunkat. Sajnos ezzel együtt jár az, hogy az emberek többsége nem fogadja el magát olyannak amilyen. Nekem a naturizmus hozta el, hogy ne zavarjon az, hogy nézek ki. És mindenkinek ajánlom, hogy otthon fürdés után egy darabig legyen meztelenül, majd ha megszokta nézze meg magát a tükörben. Ha szereti az ember önmagát ez segíteni fog abban, hogy elfogadja saját magát. Amint ez megtörténik sokkal jobb lesz a kisugárzása és szebb lesz az élete.
Az Isten büntetésből szemérmességge sújtotta az első ember párt. Lehet ezt nem elfogadni, de az Ószövetségben is így van leírva. Tovább megyek, mert a Korán első része is nagyjából azonos az Ószövetségben leírtakka.
Ez így van. De miért is nyitotta fel az Isten Évának és Ádámnak a szemét?
Büntetésből, mert ettek a tiltott gyümölcsből. Tehát Isten szemében nem volt bűn a mezítelenség. Ezt a papok tanításai végett felejti el a legtöbb ember. Miért bűnhődjübk az első emberpár bűnei miatt mi?
A Bibliát az említse aki tisztában van minden részletével.
Én mikor meztelen vagyok teljes lelki és testi szabadságot élek meg. Ilyen lehetett a Paradicsomban is a bűnbe esés előtt.
Először van a hülyék a fügefaleveles hülyesége, aztán hogy Isten csinál nekik bőrből ruhát. Az állatokat Isten előbb megkínozza és utána elevenen lenyúzza róluk. mer ez teszi boldoggá
belegondolt más, hogy mennyire selejt volt Ádám és Éva?
Isten "felöltözteté őket" köhöm. Nem evidens, ha már magukra tették a figefa levelet vagy mit,akkor ha van szerkó, akkor a figefa levelet ésszerűen lecserélik arra? ennyi agyuk nem volt, csak annyi?
7. És megnyilatkozának mindkettőjöknek szemei s észrevevék, hogy mezítelenek; figefa levelet aggatának azért össze, és körülkötőket csinálának magoknak.
Karakutty meztelennek teremtette Istent és az emberek is azok szoktak lenni kedvtelésből időnként. Itt például nyaralás alatt Valalta campingben az vagyok ... no persze nem látszik...
Nem, mert azzal vétenél a szeretet törvénye ellen, evolucionista. Pál szerént ui. a szeretet nem viselkedik éktelenül/illetlenül, márpedig ha egy szál himbilimbiben lófrálnátok trendivel, az illetlenség volna...
50°C eros UV sugarzasban es -50°C szelviharos jegesoben lehet probalkozni a meztelenseggel. Vagy akar a vilagurben is. Az eberi test egy gyenge es serulekeny alkotas.
Ha nem fáznánk és/vagy nem volnánk szemérmesek, akkor (is) eltakarnák testünket a státuszszimbólumok; mármint azok a javak, melyek nem mindenkinek ada(tha)ttak meg (halleluja) – ami meg azért fontos: nehogy már pont úgy/olyannak nézzünk ki, mint mindenki más; máskülönben azt sem tudnánk (vélnénk érteni), hogy kik-és miért is vagyunk. A relatív rövid életünk, nagyjából ennek jegyében telik el. A halálunk után persze jön ugyanaz a semmi, ami az életünk előtt volt – de erre már nincs gondunk.:-)