Nyugati befolyásra. Tehát igazat mondtam. S a tendenciát miért kell kivárni? Miért ne mi magunk gerjesszük jó példával elöljárva...?
De a disznó esetében nincs ilyen tendencia
Nem kell, h társállat legyen, de nem is kell legyilkolni, úgy-e? Ráadásul fentebb mán megállapintottuk: szívünk keménységén múlik, mi a tendencia: https://youtu.be/p5HH2UfZ2wE ...
Ebben azért nincs teljesen igazad, mert Kínában, Thaiföldön és más hasonló helyen is igaz az, hogy a kutyát egyre inkább társnak tartják, és nem húsállatnak. De a disznó esetében nincs ilyen tendencia, továbbra sem válik házikedvenccé.
És jóllehet sok ember sajnálja az őzet vagy a kecskét ha megeszik, de csak mint állatot, nem mint emberszerűséget. Mert a kutyát, macskát társnak, emberszerűségnek tartjuk, az akváriumi halat meg nem, hanem csak díszállatnak.
Demagóg dumának nem dőlök be. Miki egér most írta imélben, hogy Ellen G White prostituált volt, csak egy rendőrségi nyomozás elől (drogozás, ereszen ereszkedés) menekülve alapította az adventista egyházát.
Tudom és meg vagyok győződve az Úr Jézusban, hogy semmi sem tisztátalan önmagában: hanem bármi annak tisztátalan, aki tisztátalannak tartja.
hüje gyerek okoskodik. blabla-démon van benne.
28. Mert tetszék a Szent Léleknek és nékünk, hogy semmi több teher ne vettessék ti reátok ezeken a szükséges dolgokon kívül,
29. Hogy tartózkodjatok a bálványoknak áldozott dolgoktól, a vértől, a fúlvaholt állattól, és a paráznaságtól; melyektől ha megóvjátok magatokat, jól lesz dolgotok. Legyetek egészségben!
Miki egér azt mondta, hogy a gyerek a 4-ik osztály után nem folytatta tanulmányait.
amit csákó magyaráz, az Újszöv fényében úgy baromság mint a szél..... ennyi erővel boncolgathatná, hogy a benzin, olaj, a rohasztott légkör és trágyázás meg növénytáplálás hizlalás mekkora halállal jár.
Annyi vegyszer meg toxikus anyag bombázta a paradicsomot, hogy soha többé ne egyél, vagy egy hét múlva meg fogsz halni.