hogy szoktad, körkörös nyelvcsapásokkal aztán irány a közepébe, vagy mindig a legszaftosabb részét célzod?
Tudnád cáfolni, vagy onnan ahol ülsz igazán semmi se látszik, és csak azza hülyíted magad, hogy kívülállóként a dolgok felett állsz?
Kellemes pisi-meleg álláspont, de ha majd a cica belekakil a ventillátorba, mindkét oldal először a hozzád hasonlókat veszi célba, mint megbízhatalant.
Nincs mindig "jó" választás... Legtöbbszor a "kissebb rossz" és a "nagyobb rossz" között kell választani.
Magyarázgasd csak egész nyugodtan, amit nem lehet magyarázni,
Felesleges magyarázni, hogy a bolsevizmus az orosz nyelvkönyveken kívül mindenütt a történelem legkártékonyabb és legtöbb életbe kerülő ideológiáját jelenti.
Magyarázgasd csak egész nyugodtan, amit nem lehet magyarázni, de végtére is mindegy. Ki emlegeti
állandóan a 2/3 - ot ? Hát persze, nyikván az ellenzék ? Naná.Ki emleget állandóan kommunistát és hol
szolgál a legtöbb volt párt-, és egyéb hasonszőrű ex- funkci többsége. Hát persze, hogy a fityisz-ben,
hiszen minél hangosabban verte magát valaki a múltban, annál nagyobb ledolgozni - valója van most.
Ámde ez egyáltalában ne zavarjon téged, hiszen ti egy párhuzamos valóságban élsz. Jó ez így neked.
Te meg ezenfelül hivatkozz csak egész nyugodtan az orosz nyelvtudásodra, az érettségidre, no meg a diplomáidra, stb. Van az a bizonyos szólás - mondás (no nem éppen magyar, de azért megteszi, hogy :
"X mindent tudott, ezzel szemben semmit sem értett. Ennek ellentéteként Y semmit sem tudott, ámde
mindent értett."
Te - az én olvasatomban - a kettő (vagyis X és Y) egészen különleges klónja vagy, vagyis semmit sem
akarsz tudni, ámde - ennek fejében legalább - semmit sem szeretnél megérteni. Nagyon praktikus és
felettébb kényelmes alapállás. Nyilván hosszú életű leszel ezen a Földön.
Gyuri bácsi mostanában rengeteget költött az amerikai "piszkos választásokra" (by BLM) és "a világ legfejlettebb szavazathamisító rendszerének" (by Biden) sikerére.
De most majd minden bizonnyal megnyílnak az amerikai költségvetési pénzeszsákok, és már nem Gyuri bácsi fogja apanázzsal ellátni a magyar ellenzéket, hanem az amerikai adófizetők.
Egyek a féknyúz-gyártásban, az EU-nál való denunciálásban, a bitcoinbányászatban, a cigarettacsempészésben és az 50 millió Ft EU-pénz "saját magukra költésében" (by Hadházy vs Bíró Laca).
Tudomásom szerint egy volt MSZP-s volt a dohánycsempész."
Hát rossz a tudomásod .
A jogász végzettségű politikus 2006 és 2010, valamint 2014 és 2018 között volt az MSZP országgyűlési képviselője. A párt csütörtök este közleményben reagált az ügyre. Megerősítették, hogy valóban Legényt érték tetten cigarettacsempészés közben. Azt is hozzátették, hogy "Legény Zsolt ma este lemondott minden párttisztségéről és kilépett az MSZP-ből.
Eszerint te sem tudsz oroszul. Mert - hogy a bolsevik az köztudottan annyit jelent észak, kelet, dél és
nyugat - oroszul is, egyaránt, hogy többségi.
Méghogy én-e?
Éreccségiztem is belőle, meg az egyetemen nyelvvizgáztam... Igaz, szóltam a vizsgáztatónak, hogy szóljon, ha megvan a hármas, nehogy később bajom legyen belőle...
Tudományos kommunizmusból meg pünkt a bolsevik-mensevik ellentétet húztam.
Persze... mostanában a múúúúltat olyan sokszor eltörlik és átírják.... franc tuggya....
Nem ti mondogatjátok, hogy ti vagytok többen?
Persze mindemellett a bolseviknak a nyelvtani mellett van egy politikai jelentése is...
Valami olyan hangulatú, mint a fasiszta...
Ugye a "faso" vesszőköteget jelent, összefogást, de politikai kontextusban valami egész mást...