Az MSZP és a libsik specialitása a hitelfelvétel, az ország eladósítása, és most, hogy a Fidesz ezt a devizakötvény kibocsátást kénytelen volt meglépni, most a szocik az öklüket a szájukba tömve próbálják visszafogni ordításukat, hogy a Fidesz elvette előlük ezt a nagyszerű pénzszerzési lehetőséget, neki már csak a csont jut (visszatörlesztés) Ők erről lemaradtak, ha netán az ellenzéki koalíció nyerné a 22s választást. Ez magyarázza Kunhalmi szokatlan viselkedését.
Most még egy gyurcsányozós topikkal sem tudnád elterelni a figyelmet szájerről nemhogy egy kunhalmissal.
Szájeron csak ti rágódtok, mert nektek csak ez jut... Egy magát nyíltan nem vállaló meleg politikus lebukott egy nem engedélyezett meleg bulin... Legalább lemondott, nem úgy mint a ballib lebukottak.
Ez meg felfedte, hogy az EU már titkosszolgálati módzsrekkel harcol azok ellen a tagok ellen, akik élnek a demoratikus alapon álló vétójogukkal.
És ez nem csak nekünk világos, hanem másoknak is... Tudod... Azok a jó... Európai értékek !
De itt van ez a jóvágású Kunhalmi, akinek valami egész jó igazságszérumot adtak be, mert még Gulyás gergelyt is legyőzte Orbándícséretben...
Hajrá Kunhalmi !
Akárhányszor megszólal vagy szalad egy kicsit, hetekre való anyagot ad...
Mindenki tudja, hogy jobb állapotban van most a gazdaság a válság alatt, mint akár a gyurcsányi legszebb, pumaszökkenős aranykorában is.
Közismert tényeket sorolt perceken át Kunhalmi elvtársnő.
Az MSZP társelnöke tegnap az ATV-ben meglepő módon elismerte, hogy Orbán Viktornak igaza van abban, hogy „hatalmas tartaléka” van Magyarországnak.
Mint fogalmazott, „kényelmes helyzetben van” Orbán Viktor az uniós tárgyalások során, hiszen nincsen égető szüksége az uniós helyreállítási alap forrásaira, mivel például az MNB kötvénykibocsátása is sikeres volt, alacsony kamatozással jut forrásokhoz Magyarország – hangzott el az ATV stúdiójában.
Én mindig mondtam, hogy nem kispályás az ellenzéki, sőt!!!!!! Csak van az a 100ezres tábora, akit lehet etetni:((((( Kik ők????? Nos én tudom, de ha elmondanám, amit tudok, akkor itt nem sok jövő várna rám:(((((