A telefon az orvosi rendelőben. Ahova nem mehetek, a kormány miatt, csak előzetes telefonálás után. 3 napja próbálkozom. Vagy kicsöng és nem veszik fel, vagy foglalt. Mi történhet a szobában?
1milliószor megállapitttam, hogy te egy gép vagy. Ilyeneket könnyedén elővarázsolsz az adattárad révén, de olyat, hogy a rokonodhoz, ismerősödhöz járt aszisztens azt nem.
Igen. Ha 4 órás rendelésre kell az asszisztens, akkor nyilván annyira veszi föl az orvos. Az én orvosom asszisztense is 4 órázik a rendelőben, ezen kívül mentősként dolgozik még.
"De mikor felveszi a kozponti rendszer, es elzenelget a percdijert cserebe, majd megse veszi fel a keresett mellek elgondolkodom a 2000 evvel ezelotti keresztallitas es szegezes modszerein ezt a penzpazarlo rendszert kitalalo szemelyek reszere."
Nem tudom, hogy miért nem tudják részint rendeletileg leszabályozni ezt a holtidőt*, részint pedig elmagyarázni a delikvensnek, hogy három perc telefonálással adott esetben a betegnek órákat, maguknak pedig 10-15 percet is megspórolnak.
*túlterheltebb rendelők esetén simán lehetne erre a célra egy külön diszpécsert is alkalmazni.
De mikor felveszi a kozponti rendszer, es elzenelget a percdijert cserebe, majd megse veszi fel a keresett mellek elgondolkodom a 2000 evvel ezelotti keresztallitas es szegezes modszerein ezt a penzpazarlo rendszert kitalalo szemelyek reszere.:-(
Anyum napok óta telefonálgat az SZTK-ba, hogy felírják neki a gyógyszerét reumára meg csontritkulásra, de egyszerűen nem veszik fel azt a k*rva kib*szott telefont! Úgyhogy kénytelen lesz személyesen bemenni - ha ugyan lesz ott valaki. Legfeljebb majd elmondhatja, hogy tartozott egy úttal az ördögnek, azaz Orbánnak.
Az aszisztensek 4 órás dolgozók? Mert 12 től 4 ig van rendelés, gondolom a doki utána látja el a fekvő betegeket, de az adminisztratív dolgozóknak nem lehetne előtte és utána felkapni a telefont.