Keresés

Részletes keresés

püfffneki Creative Commons License 2020.09.25 -1 2 12

1milliószor megállapitttam, hogy te egy gép vagy. Ilyeneket könnyedén elővarázsolsz az adattárad révén, de olyat, hogy a rokonodhoz, ismerősödhöz járt aszisztens azt nem.

Előzmény: ásítósmacska (11)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.09.25 -3 0 11

http://www.ergonom.hu/allasajanlataink/7/2018-04-18-hazi-orvosi-asszisztens-felnott

Főbb feladatok:

• az orvosi munka folyamatos segítése a rendelőben és a praxisban és az ápolói feladatok ellátása
  • vérvétel
  • rendelői eszközök használata (EKG, ABPM stb.)
  • praxisban betegekhez időnként kijárás céges autóval
  • a háziorvosi rendelőhöz tartozó jelentések és egyéb adminisztratív feladatok elvégzése (MEDITOR program)
  • együttműködés a praxisban szükséges dologi, tárgyi, környezeti feltételek biztosításában
Előzmény: püfffneki (9)
turulkakas Creative Commons License 2020.09.25 -1 0 10

én reggel, interneten leadom a rendelést, délután megyek a patikáriushoz, oszt adja a gyógyszert...

ez is a kormány miatt van....

püfffneki Creative Commons License 2020.09.25 -1 4 9

Nem tudom. Anyánál is apánál is járt néhányszor az orvos, ha kihívtuk. de asszisztens sosem.

Én még az utóbbival, csak olyan helyzetben találkoztam, hogy íróasztalnál ült, vagy az ajtóban állt és beszedte a cédulámat, és kiadta a receptet.

Előzmény: ásítósmacska (8)
ásítósmacska Creative Commons License 2020.09.25 -4 0 8

Szerinted az asszisztensnek az a feladata, hogy ott üljön egész nap?

És akkor ki megy  a (lakáshoz/ágyhoz kötött) betegekhez vérnyomást mérni, egyéb feladatokat ellátni??? 

püfffneki Creative Commons License 2020.09.25 -1 2 7

Elmentem személyesen, bevették a cédulámat és helyzet megoldva .:)

Törölt nick Creative Commons License 2020.09.24 -8 2 6

Rossz számot hívtál. Nekem mindig felveszik.

Előzmény: püfffneki (-)
bm613 Creative Commons License 2020.09.24 0 1 5

Igen. Ha 4 órás rendelésre kell az asszisztens, akkor nyilván annyira veszi föl az orvos. Az én orvosom asszisztense is 4 órázik a rendelőben, ezen kívül mentősként dolgozik még.

MrJones512 Creative Commons License 2020.09.24 0 2 4

"De mikor felveszi a kozponti rendszer, es elzenelget a percdijert cserebe, majd megse veszi fel a keresett mellek elgondolkodom a 2000 evvel ezelotti keresztallitas es szegezes modszerein ezt a penzpazarlo rendszert kitalalo szemelyek reszere."

Nem tudom, hogy miért nem tudják részint rendeletileg leszabályozni ezt a holtidőt*, részint pedig elmagyarázni a delikvensnek, hogy három perc telefonálással adott esetben a betegnek órákat, maguknak pedig 10-15 percet is megspórolnak.

*túlterheltebb rendelők esetén simán lehetne erre a célra egy külön diszpécsert is alkalmazni.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (2)
aszikla Creative Commons License 2020.09.24 0 0 3

kénytelen lesz személyesen bemenni -"

Ha, a rendelőig elvitted segíts neki bemenni az orvoshoz.

Előzmény: egy hazafi (1)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2020.09.24 0 4 2

Ha nem vszi fel legalabb nem kerul penzbe.

De mikor felveszi a kozponti rendszer, es elzenelget a percdijert cserebe, majd megse veszi fel a keresett mellek elgondolkodom a 2000 evvel ezelotti keresztallitas es szegezes modszerein ezt a penzpazarlo rendszert kitalalo szemelyek reszere.:-(

egy hazafi Creative Commons License 2020.09.24 -1 2 1

Anyum napok óta telefonálgat az SZTK-ba, hogy felírják neki a gyógyszerét reumára meg csontritkulásra, de egyszerűen nem veszik fel azt a k*rva kib*szott telefont! Úgyhogy kénytelen lesz személyesen bemenni - ha ugyan lesz ott valaki. Legfeljebb majd elmondhatja, hogy tartozott egy úttal az ördögnek, azaz Orbánnak.

Ennyit Orbanisztán egészségügyi rendszeréről...

Alf,a hím Creative Commons License 2020.09.24 -2 1 0

s0r0s

püfffneki Creative Commons License 2020.09.24 -1 1 topiknyitó

Az aszisztensek 4 órás dolgozók? Mert 12 től 4 ig van rendelés, gondolom a doki utána látja el a fekvő betegeket, de az adminisztratív dolgozóknak nem lehetne előtte és utána felkapni a telefont.

Ha már ez a szabály.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!