"A hatóságok emberei a tengerben alkottak élőláncot, és úgy mentették ki a migránsokat egy viharban bajba jutott hajóról a dél-olaszországi Isola Capo Rizzuto partjainál "
Felhàborito bevatkozàs! Allah ha akarja, ugyis élve maradtak volna.
"A hatóságok emberei a tengerben alkottak élőláncot, és úgy mentették ki a migránsokat egy viharban bajba jutott hajóról a dél-olaszországi Isola Capo Rizzuto partjainál - közölte videó-felvételekkel alátámasztva csütörtökön az olasz sajtó. A nyolcvannyolc embert szállító hajó a csütörtökre virradó éjszaka viharba került, és a calabriai Crotone parti vizein zátonyra futott, majd megdőlt. A vitorlás három napja indult Törökországból, a migránsok között irániak, palesztinok, egyiptomiak, szíriaiak, afgánok voltak, valamint Bangladesből származók, közöttük több gyerek is. A vitorlás a parttól 150 méterre akadt ..."
Ecem-facom megall....Torokorszagbol jon mint valami menetrendszerű járat es mar Egyiptombol is menekulnek...?
Mert ugye, hogy nincs a társadalomnak önvédelmi reflexe ellenük?
Aztán, hogy milyennek kéne lennie egy ideális társadalomnak, ill. milyen gondolatokkal kéne azonosulniuk, és milyenekkel nem, ebben már lehet, kettőnk véleménye is eltérne...
Kedves 'Jaka', nekem viszont rémlik, hogy volt egy gondolat, egy teljesen más topicban, amiben nagyon is egyetértettünk. Abban, hogyaz állatok sokszor különben az embereknél!
felnott embert megbolonditani nem lehet ha van jelleme ha meg nincs akkor meglehet hagyjuk a fidesz ellenzek vitat el kell menni szavazni 4 evente oszt jonapot 4 evig
És keressük, én legalábbis keresem, a társadalom önvédelmi lehetőségét. De félek, amíg a társadalom többsége nem is akarja megvédeni magát, ugyanis azok, akikkel szemben valójában védekeznie kellene, az ő szemükben tekintélyek, addig csak álmodozni lehet ilyen önvédelemről... amíg a mindenkori többségben szándék sincsen erre...
linuxon erõsen desktop/disztribúció függõ hogy hol tudod állítani, de mindenhol van erre lehetõség, sõt ott programonként is tudsz más kiosztást használni.
az nekem nincs is buta telefonom van meg ez a laptop kurvara unom hogy ismeretlenek basztatnak mit csinaljak nekik akit zavar az ekezet nelkuliseg IKSZELJEN KI