Egy öregnek mindig fáj valami. Most a szeme .
Egy nap hány fájdalom csillapító tabblettát szabad bevenni és jó vagy rossz hogy ezek különbözőek?
Jelenleg 6 félét szed. Ezek erősítik, vagy csökkentik a hatást? Jobb lenne ha egy dobozt elkezd és azt szedné amíg tart?
Üdv a topiknak. A vírusfórumban már megkérdeztem. "Tűrhetetlenül erős fejfájás" az egyik várható tünet. Én ugyan nem várom, de ha mégis. Erre milyen nagyon erős csillapító van. Spec: NAGYON ERŐS fejfájásra. Kösz.
Azt olvastam valahol, hogy mikor fáj a derék hátul, akkor a hasizmot kell erősiteni.
De ilyen tippeket nem lehet adni egy pasinak mert úgyis letorkol. Ő meg pláne hisz a pirula a lényeg.
Egyszerúen rá van szokva.
Természetesen van 3-4 fajta krém is.
Rosszul vagy informálva: a gyógytornán nem a has hanem kifejezetten a gerinc és a derék izmait tornáztatják mert valami oknál fogva jót tesz a begyulladt és meghúzodott izomnak ha tornáztatva van
Persze ezt a 20 perces tornát mindennap el kell végezni életed végéig reggelente, hogy ne fájjon a derekad egész nap
Egy gyógyszerfüggővel meg nagyon nem lehet mit kezdeni, le kellene szoktatni a gyógyszerekről mert például a gyulladáscsökkentőt sem lehet csak maximum 5-10 napig szedni (gyógyszer fajtája válogatja) meg irtam, hogy a 400-500 mg-os fájdalomcsillapitóktól is csak lerohad az ember mája meg a veséi
Krémek és a derék masszírozás az egy jó választás derékfájás ellen mert ugye jobb mint a gyógyszer Bár azok a krémek is tartalmaznak gyógyszert oldott formában (mondjuk a Flexagil az egy jó krém mert 100%-osan természetes gyulladáscsökkkentő, bár én úgy tudom, hogy hosszútávon mindennap azt se lehet használni)
Egyébként a gyógytorna lenne a legjobb, de azt már egy 100 éves matuzsálem nem tudja elvégezni
Nem már 3 éve ezzel a derékfájással küszködöm de semmi nem használ
Annyira mélyen vannak az izmok meghúzódva és állandó gyulladásban vannak, hogy nem múlik
Vannak napok amikor nem érzem, hogy fájna de vannak napok amikor meg felkelni meg ülni se tudok úgy fáj
Így marad ez már életem végéig szerintem hacsaknem addig az orvostudomány nem talál ki valamit vadiúj dolgot a derékfájás kezelésére amivel végleg megszüntethető ez a gyulladásos és fájdalmas visszatérő állapot
De a szemfájás elmúlt. Mert most előjött a derékfájás. Új pirula kell:(
Derékfájásra nincs gyógyszer, maximum gyulladáscsökkentő vagy fájdalomcsillapitó
Kímélni kell a derekat, aludni kemény ágyon oldaltfekvésben és pihenni vele akkor talán elmúlik
Talán
Már csak azért mert nekem 3 éve tropára van menve a derekam és beszedtem már mindenféle pirulát voltam röntgenen, voltam csontkovácsnál,pihentettem napokon át, gyógytornáztattam, kentem kenőccsel mégsem múlik el
Sajnos ez ilyen gyógyíthattalan népbetegség a derékfájás.Elmaszkolni lehet a derékfájást de meggyógyítani véglegesen nem
A derékfájósok 90%-nak nem múlik el a derékfájása ha azt rendesen meghúzza vagy ugye mint most is már a korral jár valószínűleg
Hiába szed rá gyógyszert az csak addig hat, amíg a gyógyszert szedi majd újra előjön a fájdalom
Javaslom inkább gyulladáscsökkentő tabletta szedését de csak maximum pár napig és a derék pihentetését oldaltfekvésben kemény ágyon,és ne dolgozzon vagy emeljen nehezet akkor talán elmúlik egy időre a derékfájás
Ez buta szöveg. A tartós tejnek is csak pár hónapos a szavatossága, és mint hozod a példákat vannak akik évekkel meghaladhatják a 100 at, férfiak , nők vegyesen.
Én simán csak azt állítottam, hogy a sok gyógyszerszedés gyorsan már nem viszi el a biztos.
Épp az imént vágta a fejemhez, hogy már 25 éve szedi, oszt semmi baja a belső szerveinek, én csak ne sajnáljam tőle.
Aki már betöltötte a 100-at vagy akkörül mozog az már nagyon ne vegyen tartós tejet szerintem
Én nem emlitettem egyik hozzászólásomban sem, hogy az igen magas kort megélők azok mind nők lennének
A brit Bob Weighton (aki egy férfi volt) 112 éves korában halt meg, a japán Tanaka Kane (aki egy nő) az pedig még a mai napig is él, jelenleg 117 éves ő most a világ legöregebb embere
Az emberi szervezet egyébként olyan 150 évre van beprogramozva tudósok szerint csak hát a szervek elöregednek meg gyógyszereket kell szedni az idő előrehaladtával és ezek mind csökkentik az életkort
Maximum pár év alatt le fog épülni saját magától is ebben a korban már, és meg fog halni (az én nagyapám pont 100 éves elmúlt és rá egy pár hónapra meghalt)
De ha nagy dózisú gyógyszereket vesz be mindennap, akkor csak sietteti a kaszást mert nem jó sem a májnak sem a veséknek pláne már ebben az igencsak előrehaladott ritka korban amikor igencsak el vannak használódva az emberi belső szervek
Tanácstalan vagyok. Lehet hogy nem itt a helye a kérdésnek- Most reggel szemfájásra szed Cataflamot, és pár óra múlva fölváltva, Advillt, algoflexet, algopirint...