Keresés

Részletes keresés

'Quanon Creative Commons License 2020.09.22 0 0 23

A gyógytorna jó, de csak magában túl kevés. Nagyon egyszerüen pótolhatja, ha otthon mozog.

Egyszerü házi munkákkal, mozogni. De mi volna, ha megpróbálna az étrendjén változtatni?

Előzmény: pimpa1982 (21)
Paater Altenburg Creative Commons License 2020.09.22 0 0 22

Üdv a topiknak. A vírusfórumban már megkérdeztem. "Tűrhetetlenül erős fejfájás" az egyik várható tünet. Én ugyan nem várom, de ha mégis. Erre milyen nagyon erős csillapító van. Spec: NAGYON ERŐS fejfájásra. Kösz.

pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 21

Azt olvastam valahol, hogy mikor fáj a derék hátul, akkor a hasizmot kell  erősiteni.

De ilyen tippeket nem lehet adni egy pasinak mert úgyis letorkol. Ő meg pláne hisz a pirula a lényeg.

Egyszerúen rá van szokva.

Természetesen van 3-4 fajta krém is.

Rosszul vagy informálva: a gyógytornán nem a has hanem kifejezetten a gerinc és a derék izmait tornáztatják mert valami oknál fogva jót tesz a begyulladt és meghúzodott izomnak ha tornáztatva van

Persze ezt a 20 perces tornát mindennap el kell végezni életed végéig reggelente, hogy ne fájjon a derekad egész nap

Egy gyógyszerfüggővel meg nagyon nem lehet mit kezdeni, le kellene szoktatni a gyógyszerekről mert például a gyulladáscsökkentőt sem lehet csak maximum 5-10 napig szedni (gyógyszer fajtája válogatja) meg irtam, hogy a 400-500 mg-os fájdalomcsillapitóktól is csak lerohad az ember mája meg a veséi

Krémek és a derék masszírozás az egy jó választás derékfájás ellen mert ugye jobb mint a gyógyszer Bár azok a krémek is tartalmaznak gyógyszert oldott formában (mondjuk a Flexagil az egy jó krém mert 100%-osan természetes gyulladáscsökkkentő, bár én úgy tudom, hogy hosszútávon mindennap azt se lehet használni)

Egyébként a gyógytorna lenne a legjobb, de azt már egy 100 éves matuzsálem nem tudja elvégezni

Előzmény: püfffneki (18)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 20

Nem már 3 éve ezzel a derékfájással küszködöm de semmi nem használ

Annyira mélyen vannak az izmok meghúzódva és állandó gyulladásban vannak, hogy nem múlik

Vannak napok amikor nem érzem, hogy fájna de vannak napok amikor meg felkelni meg ülni se tudok úgy fáj 

Így marad ez már életem végéig szerintem hacsaknem addig az orvostudomány nem talál ki valamit vadiúj dolgot a derékfájás kezelésére amivel végleg megszüntethető ez a gyulladásos és fájdalmas visszatérő állapot

Előzmény: Maketheworldabetterplace (17)
püfffneki Creative Commons License 2020.08.20 0 0 19

A kérdés az hogy vajon az jobb 1 hogy amit egy nap beszed az 4-5 különböző, vagy jobb lenne 1 napi 1 féle.

püfffneki Creative Commons License 2020.08.20 0 0 18

Azt olvastam valahol, hogy mikor fáj a derék hátul, akkor a hasizmot kell  erősiteni.

De ilyen tippeket nem lehet adni egy pasinak mert úgyis letorkol. Ő meg pláne hisz a pirula a lényeg.

Egyszerúen rá van szokva.

Természetesen van 3-4 fajta krém is.

Előzmény: pimpa1982 (16)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2020.08.20 0 0 17

Pihenes, tehermwntesites, termalviz sem javitott?

Előzmény: pimpa1982 (16)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 16

De a szemfájás elmúlt. Mert  most előjött a derékfájás. Új pirula kell:(

Derékfájásra nincs gyógyszer, maximum gyulladáscsökkentő vagy fájdalomcsillapitó

Kímélni kell a derekat, aludni kemény ágyon oldaltfekvésben és pihenni vele akkor talán elmúlik

Talán

Már csak azért mert nekem 3 éve tropára van menve a derekam és beszedtem már mindenféle pirulát voltam röntgenen, voltam csontkovácsnál,pihentettem napokon át, gyógytornáztattam, kentem kenőccsel mégsem múlik el

Sajnos ez ilyen gyógyíthattalan népbetegség a derékfájás.Elmaszkolni lehet a derékfájást de meggyógyítani véglegesen nem

A derékfájósok 90%-nak nem múlik el a derékfájása ha azt rendesen meghúzza vagy ugye mint most is már a korral jár valószínűleg

Hiába szed rá gyógyszert az csak addig hat, amíg a gyógyszert szedi majd újra előjön a fájdalom

Javaslom inkább gyulladáscsökkentő tabletta szedését de csak maximum pár napig és a derék pihentetését oldaltfekvésben kemény ágyon,és ne dolgozzon vagy emeljen nehezet akkor talán elmúlik egy időre a derékfájás

Előzmény: püfffneki (15)
püfffneki Creative Commons License 2020.08.20 0 0 15

Igen azt hinné az ember, hogy tönkre vágja, de ettől függetlenül él, mint hal a vízben.

Csak nagyon rákapott a gyógyszerszedésre.

Mint írtam 6 félét szed, és már nem is csak 1 szemet mindegyikből , mert ma még csak 20. a és már 2 fajtából elfogyott a doboznyi.

De a szemfájás elmúlt. Mert  most előjött a derékfájás. Új pirula kell:(

Előzmény: pimpa1982 (14)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 14

Qqberci legalább vágja a poént

Az ha leáll a mája nem is fogja érezni csak a végén amikor már transzplantációra szorulna a végén amikor már majdnem menthetetlen állapotba kerül

Nem vagyok híve a tartós gyógyszerszedésnek ha nem muszáj mert csak a gyomort beleket meg a májat és a vesét teszi tönkre hosszútávon

Előzmény: püfffneki (12)
Qqberci Creative Commons License 2020.08.20 0 0 13

A tartós tejnek is csak pár hónapos a szavatossága

Nyugi, ez csak egy régi vicc poénja:

Kérdezi a beteg az orvost?

- Doktor úr, mennyi időm lehet még hátra?

- Hát, tartós tejet már ne vegyen...

Előzmény: püfffneki (12)
püfffneki Creative Commons License 2020.08.20 0 0 12

Ez buta szöveg. A tartós tejnek is csak pár hónapos a szavatossága, és mint hozod a példákat vannak akik évekkel meghaladhatják a 100 at, férfiak , nők vegyesen.

Én simán csak azt állítottam, hogy a sok gyógyszerszedés gyorsan már nem viszi el a biztos.

Épp az imént vágta a fejemhez, hogy már 25 éve szedi, oszt semmi baja a belső szerveinek, én csak ne sajnáljam tőle.

A szeme fáj, a dereka, kiütései vannak.

Előzmény: pimpa1982 (11)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 11

Ugye hogy pasik is élnek jó sokáig.

Tévhit ez hogy a nagyon öregek mind nők.

Te most konkrétan miről beszélsz? :D 

Aki már betöltötte a 100-at vagy akkörül mozog az már nagyon ne vegyen tartós tejet szerintem

Én nem emlitettem egyik hozzászólásomban sem, hogy az igen magas kort megélők azok mind nők lennének

A brit Bob Weighton (aki egy férfi volt) 112 éves korában halt meg, a japán Tanaka Kane (aki egy nő) az pedig még a mai napig is él, jelenleg 117 éves ő most a világ legöregebb embere

Az emberi szervezet egyébként olyan 150 évre van beprogramozva tudósok szerint csak hát a szervek elöregednek meg gyógyszereket kell szedni az idő előrehaladtával és ezek mind csökkentik az életkort

Előzmény: püfffneki (10)
püfffneki Creative Commons License 2020.08.20 -1 0 10

Ugye hogy pasik is élnek jó sokáig.

Tévhit ez hogy a nagyon öregek mind nők.

Előzmény: pimpa1982 (9)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 9

Gyorsan biztos nem .

Hisz mint irtam majdnem 100 éves .

És ha eddig birta, akkor most mi változna?

Maximum pár év alatt le fog épülni saját magától is ebben a korban már, és meg fog halni (az én nagyapám pont 100 éves elmúlt és rá egy pár hónapra meghalt)

De ha nagy dózisú gyógyszereket vesz be mindennap, akkor csak sietteti a kaszást mert nem jó sem a májnak sem a veséknek pláne már ebben az igencsak előrehaladott ritka korban amikor igencsak el vannak használódva az emberi belső szervek

Előzmény: püfffneki (8)
püfffneki Creative Commons License 2020.08.19 0 0 8

Gyorsan biztos nem .

Hisz mint irtam majdnem 100 éves .

És ha eddig birta, akkor most mi változna?

Lehet hogy abban is igaza van hogy 1 nap sokfélét szed és én tévedek amikor ráakarom birni, hogy ameddig a dobozban van azonosat szedjen.

Előzmény: pimpa1982 (7)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.19 0 0 7

A mája meg a veséi gyorsan fel fogják adni a 400-500mg-os fájdalomcsillapítoktól

Érdemesebb lenne a kiváltó okot megszüntetni valóban

Előzmény: püfffneki (4)
Qqberci Creative Commons License 2020.08.19 0 0 6

A dokinak nem a rácsodálkozás volna a feladata, hanem a fájdalom okának kiderítése...

Előzmény: püfffneki (4)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2020.08.19 0 0 5

A szemfajast kivalto ok okait kell megszuntetni.

Előzmény: püfffneki (-)
püfffneki Creative Commons License 2020.08.19 0 0 4

A dokija szerint ő maga a csoda, hisz már majd 100 éves.

Nyugodtan szedje a fájdalom csillapítókat, ha eddig nem ártott eztán se fog.

Engem csak a sokféleség zavar. Nem lenne hatásosabb, ha ugyanazt szedné és nem váltogatná?

Előzmény: Pomber Béla (3)
Pomber Béla Creative Commons License 2020.08.19 -1 0 3

Ácsi.

Ez így biztosan nem jó.

Milyen jellegű a szemfájása? Van-e ismert, konkrét betegsége?

Qqberci Creative Commons License 2020.08.18 0 0 2

a szemész már több éve kijelentette, hogy javulás nem várható

Akkor másik szemészt kell keresni...

Előzmény: püfffneki (1)
püfffneki Creative Commons License 2020.08.18 0 0 1

Persze az lenne a megoldás.

De nagyon idős emberről van szó, és a szemész már több éve kijelentette, hogy javulás nem várható.

Csak most előjött hogy fáj a szeme. És az lenne a kérdés, hogy hogyan hatásosabb az enyhítés, ha egy félét szed, vagy ha váltogatja?

Előzmény: Qqberci (0)
Qqberci Creative Commons License 2020.08.18 0 0 0

El kell menni szemny0másmérésre!...

püfffneki Creative Commons License 2020.08.18 0 0 topiknyitó

Tanácstalan vagyok. Lehet hogy nem itt a helye a kérdésnek- Most reggel szemfájásra szed Cataflamot, és pár óra múlva fölváltva, Advillt, algoflexet, algopirint... 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!