Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2021.06.16 0 0 46

Elég vontatottan halad, Németh Sándor ellen

Majd Karacsonyra befelyezik :0)

Manic Miner 2 órája
0 0 494

némethjúdás az istentiszteleten arról prédikált, hogy... budapesten rossz a közlekedés XD

Előzmény: tatami202006 (41)
tatami202006 Creative Commons License 2021.04.25 0 0 45

Egy visszaemlékezés: " Emléxem, még a Folyondár-korszak vége felé (Gyömrői már épült) odament egy család N$-hez, hogy aznap leégett a házuk, fedél nélkül maradtak és nincs pénzük.N$ erre gyűjtést rendezett a család számára.Istentisztelet végén Petrőcz beszámolt neki, hogy 3 millió gyűlt össze, mire N$ közölte, hogy elég csak 1,5 milliót odaadni, az elég lesz.No comment."

tatami202006 Creative Commons License 2021.04.19 0 0 44

https://www.youtube.com/watch?v=aNqPt0KHKfU
Németh gúnyolódik a szegényeken

Törölt nick Creative Commons License 2021.04.07 0 0 43

pedofilkodás nem volt? mert ez igy unalmas.

Előzmény: cr-los (-)
pipppen. Creative Commons License 2021.04.07 0 0 42

előbb befejezik F. Flórián ügyét :D

Előzmény: tatami202006 (41)
tatami202006 Creative Commons License 2021.04.07 0 0 41

Elég vontatottan halad, Németh Sándor ellen

kibújtaszög Creative Commons License 2020.08.22 0 0 40

Új, átfogó szerződést kötött a kormány a Hit Gyülekezetével. A dokumentumot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes és Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze írta alá pénteken Budapesten.

Semjén Zsolt az eseményen kiemelte: a szerződés

"emberöltőkre, méltányosan, részletekbe menően"

rendezi mind jogilag, mind anyagilag "a Hit Gyülekezete helyzetét, szerepét" és társadalmi szerepvállalását.

https://hvg.hu/itthon/20200724_Emberoltokre_szol_a_a_Hit_Gyulekezete_es_Semjen_Zsolt_paktumja

Előzmény: Break Break béka (39)
Break Break béka Creative Commons License 2020.08.22 0 0 39

„Kövér László minisztersége alatt tapasztalataink szerint igen intenzív volt a Hit Gyülekezetének és vezetőinek nemzetbiztonsági megfigyelése.”

„Destruktív, üzleti vállalkozást folytató, társadalom- és családellenes álegyház” – mondta 2002-ben az akkor egyházügyi államtitkárként dolgozó Semjén Zsolt a Hit Gyülekezetéről.  

Előzmény: kibújtaszög (37)
kibújtaszög Creative Commons License 2020.08.21 0 0 38

Pontosabban ahhoz, hogy ne tussoljanak el bűncselekményeket.

Előzmény: kibújtaszög (37)
kibújtaszög Creative Commons License 2020.08.21 0 0 37

Ez így borzasztó pontatlan.

Bármelyik fideszest megvádolhatják, viszont komolyabb ügyben ehhez Viktor hozzájárulása is szükséges.

2002-ben örömködött, amikor ment a Fidesz, azt mondta: érzelmi és lelki felszabadulásként élték meg a kormányváltást.  

Ez a felhőtlen időszak rövid ideig tartott. Balról ugyanis éppúgy voltak ellenem karaktergyilkossági kísérletek, mint jobbról. De kétségtelen, Kövér Lászlótól és Várhegyi Attilától kaptunk bőven. Orbán Viktorral viszont volt egy érdekes találkozásom.  

Szintén ebéd?  

Futballmeccs.  

Felcsúton futottak össze?  

Először a Fulham-Atletico Madrid találkozón Hamburgban, ahol Gera Zoltán miatt voltam, aki akkor a londoniaknál játszott. De a lényeg, hogy egy futballmeccsen mondta nekem Orbán, ha bűncselekményeket követtünk el, ne számítsak kegyelemre. Mondtam neki, hogy nem tudom, miről beszél, nyugodt a lelkiismeretem. Azt mondta, majd meglátjuk. De honnan is indultunk?

http://www.nemethsandor.hu/interju-nemeth-sandorral-24hu-n

Előzmény: mmormota (36)
mmormota Creative Commons License 2020.08.21 -1 1 36

Most meg kisebb zavar van, hogy fideszes is, meg meg is vádolták, pedig axiómaként kezelik, hogy fideszest nem vádolhatnak meg.

Előzmény: Terépcsecseőy L. Bogumil (35)
Terépcsecseőy L. Bogumil Creative Commons License 2020.08.21 0 0 35

Addig nem is baszkurálták őket a ballibernyák fórumozók, hanem lapítva behúzták, hogy az összes kopogtatócédulát és szavazatot leadják Sanykóék az SZDSZ-re.

Előzmény: mmormota (34)
mmormota Creative Commons License 2020.08.21 -1 1 34

Nagyot fordultak, régebben szadeszhez húztak.

Előzmény: ab04 (31)
pert2 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 33

Ugy kb a harmadik negyedik legnagyobb egyhaz lehet, raadasul az o hivoik.aktivak.

Előzmény: pimpa1982 (30)
emp Creative Commons License 2020.08.21 0 2 32

támogatás nélkül már nem léteznének.

én a zsidókat tudom megérteni, hogy magányos civilizációként megtesznek mindent az őket körülvevő vadak ellen.

éppen a kis méreteikből adódóan nem marad számukra más stratégia, mert ha kiengednek, azonnal végük.

Előzmény: pimpa1982 (25)
ab04 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 31

"A Hit Gyülekeztete nem akkora tábor, hogy a szavazatuk számítana egy választáson"

dehogynem... mit gondolsz, a tipikus vallásos, "szekta-gyűlölő" fidesz bevállalná hogy támogatja őket? nem.

50-100 ezer szavazót szállítanak orbánnak. a hgy tagsága kisebb, de sok a szimpatizáns, plusz nagyon sok hasonló kis gyülekezet van, amelyekre hatással van a hitgyüli.

semjén, németh, benny hinn: https://24.p3k.hu/app/uploads/2019/05/61100708_2384585731589042_4656174144377847808_n-e1559143848911_wm.jpg

azt tudod, hogy az usa-ban a hasonló gyülekezetek (amelyeknek egyik vezetője ez a benny hinn nevű ördög) is hatalmas szavazótábort irányít oda ahova akarja? nem véletlen, hogy semjén is haverkodik NS-el...

Előzmény: pimpa1982 (30)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 30

Fidesz ígéretek a Hit gyülekezetének

A Hit Gyülekeztete nem akkora tábor, hogy a szavazatuk számítana egy választáson, ez egy Júdeai agymosó inkább

A magyarországi fél-egymillliós létszámú cigányságnak viszont keményen osztogatták az étkezési utalványokat már 15 éve is szépen csendben, hogy válasszák csak a Fideszt a helyi önkormányzati és parlamenti választásokon

Ha a baloldal nem dobja be ezt a migráns kerités leromboló témát akkor nem biztos, hogy a Fidesz nyer a legutóbbi választásokon sem

Előzmény: Break Break béka (28)
Break Break béka Creative Commons License 2020.08.21 0 0 29

ilyen ugyekre gondolsz?

https://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=145669997&t=9236263

Janulusz  

"Egyre nagyobb nyilvánosságot kap és erősödő vihart arat a Magyar Nemzetben megjelent interjú, amelyet Nagy Péterrel, a Hit Gyülekezete pásztói pásztorával, majd kiválása után a helyi gyülekezet lelkészével készített a lap a kecskeméti börtönben. Az interjút szemlézte a Magyar Narancs is, tekintettel arra az érdekességre, hogy Nagy Péter lánya nem más, mint Nagy Boglárka, Habony Árpád volt barátnője. "

https://nepszava.us/nemeth-sandor-tizmilliot-kapott-a-bortonbe-kerult-lelkesztol/

https://magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/bortonben-a-valasztason-indult-lelkesz-3882620/

Break Break béka Creative Commons License 2020.08.21 0 0 28

Ezt gyorsan eltussolták fentről Söndör bibsi barátai

Előzmény: pimpa1982 (26)
ab04 Creative Commons License 2020.08.21 0 0 27

nem, ez folyamatban van

Előzmény: pimpa1982 (26)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 26

Ezt gyorsan eltussolták fentről Söndör bibsi barátai

Előzmény: ab04 (24)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 25

jaja!

volt néhány arab-izraeli háború, most itt tartunk.

Amíg az USA támogatja Izraelt vakon követve mindenben, addig nincs is miről beszélni 

Én megértem az arab antiszemitizmust és Amerika ellenességet maximálisan

Előzmény: emp (21)
ab04 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 24

ab04 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 23

a blikk levette a cikket, rettegnek Némethtől és Orbántól

lxt Creative Commons License 2020.08.20 0 0 22

A hit által vezéreltek gyülekezetének tulajdonosa ellen nemtelen, mindazonáltal hatósági eljárás indult.

Nem is értjük!

Németh úr pontosan tudja/érti annak okát, hogy járulékosan miért is állandó költség a vámszedő bére - hiszen ő maga is ebből/ezért tudta megcsinálni magát; ami nem is csoda, figyelembe véve a prókátor közösségformáló, hovatovább látnoki erejét, valamint azt a kivételes képességét, hogy egy mondaton belül (egy levegővel) képes (beszéddel tud) bármi mellett és ellen szólni.

Mint minden jövőformáló, a Mester sem elégszik meg a részsikerekkel. Amikor a legtöbben már rég hátra dőltek volna, Ő tovább alkot. A tökéletességre, a teljességre törekszik. És mint ilyen, mindig felfelé kerekít - legyen az akár a gyülekezetének közösségi vagyona, vagy csak egy dal a gyülin, ami összekovácsolja nyáját… szóval az ő pohara (is), a halál(á)ig lesz félig üres.:-)

Ámen

emp Creative Commons License 2020.08.20 0 0 21

jaja!

volt néhány arab-izraeli háború, most itt tartunk.

Előzmény: pimpa1982 (20)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 0 20

a zsidókat Izraelből is ki akarják söpörni, csak valahogy nem hagyják.

Micsoda?

Izrael és az ottani zsidóság (már ha lehet annak nevezni azt az elkorcsosult mokány palesztin-zsidó bandát) pont erőszakosan terjeszkedik már évek óta katonailag, kitolva Izrael határait és ebben a tevékenységében az USA teljes mellszélességgel kiáll mellettük 

Azok a palesztinoknak meg akiknek meg ez nem tetszik, hogy a saját földjeiket veszik el a zsidók azok meg le vannak terroristázva

Előzmény: emp (19)
emp Creative Commons License 2020.08.20 0 1 19

a zsidókat Izraelből is ki akarják söpörni, csak valahogy nem hagyják.

a VV-ra ha véletlenül rákattantam, 2 perc volt a maximum, amíg el bírtam viselni, aztán úgy éreztem már az agymérgezés határán vagyok.

Előzmény: pimpa1982 (18)
pimpa1982 Creative Commons License 2020.08.20 0 1 18

Az anyja csóró szentségit; ezt nem is tudtam róla! Ezek szerint a hitgyülisek sem egy szerény és az anyagiakat a földi élvezetekkel együtt megvető társaság!

Söndör biztos nem veti meg a földi javakat sőt még zsinagógába is jár amellett, hogy az újszövetséget propagálja ami igencsak üti egymást bizonyos téren mivel ugye az izraeliták nem ismerik el az újszövetséget

És ez nemcsak a zsidóknál, de a keresztényeknél is így volt, mikor uralmuk csúcsán voltak a középkorban és több százezernyi ártatlan embert kínoztak és öltek meg.

A muszlimokról meg már nem is szólva, és azok ráadásul még most is a középkorban élnek a naptáruk és a sötét lelkiviláguk szerint is.

Szerintem minden vallás undorító és képmutató. Hogy a képviselőiket már ne is említsem, mint ezt a szóban forgó Németh Sándort.

Ez így van a keresztények is ezt csinálták, hogy aki nem akart megkeresztelkedni azt levágták karddal

Az iszlamisták szerint is csak az a helyes ha mindenki Allahban hisz és tudja fejből a Koránt mert ha nem hajlandó áttérni az iszlámra akkor megölik és ez tényleg a mai napig így megy náluk

A zsidók meg azt képzelik, hogy azt csinálnak amit akarnak és a legtöbb ország fejet is hajt nekik idióta módon,nemhogy kisöpörné őket vissza Izraelbe

Engem nem zavar mások miben hisznek csak rám ne erőltessék a hülyeségeiket mert szerintem egyenlőre a vallás is ez bizonyitatlan marhaságok összessége nulla kézzelfogható bizonyítékkal, legyen szó akármilyen vallásról

Én a Vidám Vasárnapot mindig kiakadva néztem mert komolyan, hogy ott felnőtt emberek mit ájuldoznak össze vissza meg bólogatnak és jegyzik Söndör szavait az első sorban hát ez nemtudom, hogy most nevetséges e vagy siralmas

Előzmény: egy hazafi (17)
egy hazafi Creative Commons License 2020.08.20 0 1 17

"várható és elképzelhető volt, hogy Söndör lopja a pénzt mivel Bentley-vel jár és azt bizony a egy naturál lelkipásztorkodásból igen nehéz lenne megfizetni"

Az anyja csóró szentségit; ezt nem is tudtam róla! Ezek szerint a hitgyülisek sem egy szerény és az anyagiakat a földi élvezetekkel együtt megvető társaság!

"A másik az, hogyha "Isten választott népe" a "Ne ölj!" parancsolatot sem tartja be,és tömeggyilkosok mehetnek a rabbiképzőbe majd tarthatnak Sabbathot minden péntek este akkor meg mit is várhatnánk egy szimpla Hitgyülekezetes szektától?"

És ez nemcsak a zsidóknál, de a keresztényeknél is így volt, mikor uralmuk csúcsán voltak a középkorban és több százezernyi ártatlan embert kínoztak és öltek meg.

A muszlimokról meg már nem is szólva, és azok ráadásul még most is a középkorban élnek a naptáruk és a sötét lelkiviláguk szerint is.

Szerintem minden vallás undorító és képmutató. Hogy a képviselőiket már ne is említsem, mint ezt a szóban forgó Németh Sándort.

Előzmény: pimpa1982 (16)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!