épül egy új családi ikerházas lapkópark Budatétényben a Bíbic utca és a Terv utca sarkán. Van valakinek tapasztalata a kivitelezővel, esetleg ott lakik ?
köszi
http://bibicprojekt.hu/dokumentumok/#beg
Sikerült azóta beköltözni? Minden rendben volt a határidőkkel és a vételárral? Mi is most nézünk egy ikerházat a Pógyor István utcában, ami épül de ez mindig elég nagy kockázat, főleg a mostani válság idején.
Igen, az egyik 80-as. És valóban KGy eddigi véleményünk szerint nagyon korrekt, amit eddig megismertünk a munkákból, munkatársakból csak jó tapasztalatunk van.
a lakóparkot kihagyom, inkább önálló házban gondolkozom, vele épülnek 2 szintes 100nm-es ikerházak, meg 80-as ikerházak, meg 120 önálló házak. ez utóbbit néztem ki 99 Millióért, ami azért nem olcsó ;)
Három éve lakom itt a családommal. Mióta itt élünk egyetlen kisebb probléma jelentkezett, de ezt is a beruházó rövid időn belül megoldotta. Az általam ismert lakók többsége hozzánk hasonlóan elégedett.
Szeptemberben vásároltam lakást a lakóparkban. Semmilyen fennakadást nem tapasztaltam sem az adásvétel során, sem azt követően. A lakás állapotával sem merült fel eddig semmilyen probléma. Több lakást is megnéztem, de ár-érték arányban ez volt a legideálisabb. A beruházóban én személy szerint egy hozzáértő embert ismertem meg.
köszi a segítséget, elmentem megnézni tényleg sűrű az elhelyezés, illetve a fűtésről hallottam problémákat a lakóktól.
viszonyt vele szemben épül a Pógyor István utca túloldalán egy másik lakópark, 150 nm házak, majdnem passzív kialakítással és 510nm-es telekkel kb 95 millióért. beszéltem tulajokkal dicsérték a kivitelezőt (Bibic Invest) néhány apróbb hibán kívül nem volt komolyabb naj
Nem tudom, hogy pont az a telek is érintett volt-e, de egészen a közelben (Halk utca környéke) pár éve ástak ki olyan régi barlanglakásokat, amiket sok évvel ezelőtt egészségre súlyosan veszélyes gázmasszával (gázgyári veszélyes hulladék) tömedékeltek el. Nem túl bizalomgerjesztő.