azt hittem rosszul hallok...egy tanárnő igencsak dícsérte az iskolájukban szolgáló őrt..azt mondta, az órák közti szünetben a diákok körbeállják, amíg ő jobbnál-jobb sztorikat mesél...
Ennyi diákot még egy pedagógus sem tudott maga köré csábítani(ráadáaul maszkot hord mindenki)
arra a hírre, hogy a reggeli hőmérőzés némi fennakadást okoz a bejáratnál, erre azt találta mondani egy megmondó, országosan ismert celeb, hogy fogják be a munkába az iskolaőröket..
valaki beszólt neki, hogy nincs minden iskolában iskolaőr...ja, azt nem tudtam...volt a válasz.
A ilyen poziciok,bevezetesere mar csak a fejlett demokraciaba van szukseg,mikor mar lehet gyakorolni is a szabad szollasszabadsagot,es lehet orulni egy ujabb munkalahetosegnek,ha visszagondolok a elnyomo kizsakmanyolo komunista rendszerbe ilyen pozociokra nem volt szukseg:),pedig akkor is jartunk iskolaba:)
Lehet,hogy neked kimaradt a neveltetésedből, hogy erőszakra erőszakkal válaszolni nem vezet jóra, csak az erőszak eszkalálódására. Ha az utolsó szót nem érted, javaslom a guglit.
mit tudom én. szabó 21. jános iskolaőr beteg lesz, agyonverik a szülők/gyerekek, idegösszeomlást kap és nem bírja tovább a munkát - a variációk száma végtelen.
Lezárult az iskolaőri pályázat, sokan elhasaltak az egészségügyi, a pszichológiai és a fizikai teszten. Az 1409 jelentkező közül mindössze 504-en bizonyultak alkalmasnak arra, hogy a 2020/2021-es tanévben iskolaőrök lehessenek, derült ki a rendőrség szerdai sajtótájékoztatóján.
Az 504-ből 423 fő intézményi iskolaőr és 81 fő tartalék iskolaőr, köztük 131 nő, 373 pedig férfi.
Akkoriban a tanítóknak, tanároknak több eszközük volt a fegyelem fenntartására. Nem kellett iskolaőr. Tudod, hogy az erőszak eőszakhoz vezet? Mit tehet a diák, ha jogtalan az iskolaőr fellépése? Majd szépen elkezdenek baseballütőt hurcolni. Mivel védekezhet az iskolaőr, ha a diákok kiröhögik, szünetben cukkolják? Pedig ezek be fognak következni, nagyon hamar:)
Ma mar 420/iskolaor elesitette a gumibotjat meg a gazspejet, egyelore nem erkezett info.a bevetesukrol. Egyebkent a diakok.milyen fegyvert hasznalhatnak az iskolaor elleni vedekezesben? Gumibotjuk nsk lehet, igy marad a baseballuto, konnygaz helyett meg az engedelyezett gazriasztot hasznalhatjak, de csak a negyedikesek ev vege elott, mert csak 18 even feluliek hasznalhatjak.
nos, a munkába állt iskolaőröknek csak a diákoknak, a szüleiknek, a tanároknak, a sajtónak, a politikusoknak, és a rendőrparancsnoknak kell megfelelni. ..a többi már nem is érdekes. Aki ezeket az akadályokat akár egy hónapon át is megugorja balhé nélkül, az már öreg rókának számít ebben az új szakmában...drukkolok nekik, hogy sikerüljön.