Sziasztok én is segítséget szeretnék kérni. Sajnos a telefonon a munkás nadrágom kantáros felső zsebében volt az új Redmi 8T telefonom és közben hegesztetem mit ad a jó Isten egy cunder pontosabban egy forró salak pont a közelség érzékelő kamerará eset ami olyan forró volt hogy az érzékelőt egy az egyben be olvasztotta plusz az kijelző is megrepedt a hő hatására. Na most az a bajom amikor indítok vagy fogadok egy hívást automatikusan a kijelző feketére vált mivel úgy érzékeli hogy s fülemnél van , bele mentem a videóban is látható menübe ott természetesen a 0 értéket mutatja mivel hogy úgy érzékeli hogy fej közelében van. Az lenne a kérdésem hogy ezt a közeli érzékelő kamerát valahogyan n lehetne Kikapcsolni hogy ne működjön mert akkor tudnám használni a telefonomat nem zavarna hogy ez a funkciója nem működne, a készülékem egy pár hónapos így sajnálnám ha el kellene ez miatt dobnom igazából még ki sincs fizetve előfizetéssel vásároltam. Bízok benne hogy megorvosolhato ez a problémám valahogy szoftveresen kérlek segítsetek. Xiaomi szakemberei szerelőiben és természetesen benetek van minden reményem. Várom a választókat vagy hivhatok telefonon számon 06303069734. Köszönöm 😢😢😢😢😢
Nekem Redmi 7A-m van, nemtudom mennyiben különbözik a menü,de leirom, hogy én hogy csinálom
- Először is összekötöm az USB kábelel a telefont meg a számitógépet
- Aztán rákoppintok a "Beállitásokra"
- A Beállitásokon belül görgetek lefelé, van egy olyan opció, hogy "Adathasználat" az alatt a következő "...továbbiak" opció arra kell rákoppintani
- Majd beugrik egy olyan menü, hogy "USB megosztás", ezt kell bekapcsolni ott van a gomb mellette és akkor a számitógép fel fogja ismerni a telefont és lehet másolni a képeket meg a videókat
Igen, és köszönöm az eddigi segítséget. A legtöbb törlendő számnk nem is lehetett neve, mert ismeretlenek beérkező hívásai voltak. Ezeket akarom törölni, sokan vannak.
megnéztem akkor is igy kell törölni csak akkor nem a nevet keresed hanem a számot és arra koppintassz rá és utána ugyanúgy mint ahogy az előbbiekben leirtam
Majdnem teljes siker. Kösz. Csak az a zavaró/bosszantó, h ez a szöveg jelenik meg: "Hívásnapló előzményeinek törlése". Megnyomom, erre törli a számot. A nagyon zavaró és homályos szövegét kéne egyszerúbbre.
- megkeresed a telefonkönyvben azt a nevet amit törölni akarsz majd rákoppintasz
- bejön egy menüféleség a névvel,a jobb alsó sarokban van egy lila kör ceruzával arra rákoppintasz
- legörgeted a felugró menüt az aljáig az "1 névjegy törlése" arra rákoppintasz majd kérdi,hogy "törli e a névjegyet?" te pedig rákoppintasz a törlés gombra
Szerintem ez nem a tel. típusától függ, hanem az Android verziótól. Próbáld ki, hogy egy ilyen számon hosszan rányomva tartasz. Jó esetben az összes mellett megjelennek kis kipipálható körök, ezekkel kijelölöd őket és jobbra fent Törlés.