Miért kell visszatérni 2010 előtti korszakba, amikor a baloldali poltikusok és aktivisták politikaikag korrekt beszéd miatt feljelentették azt, aki igazat szólt. És ha erról topik nyílik, természetesen cenzúra áldozatául esik, már megint vissza térne a liberális cenzúra és ezt nem akarom.
Az történt, hogy Tordai Bence feljelentette gyűlöletbeszédért Horváth Lászlót és Dúró Dórát, amiért Gyöngyöspatávak kapcsolatban igazat szóltak, üzenném én magyar emberként, hogy magar vagyok és elegem van abból , hogy a saját
hazámban én vagyok az ellenség, ha kimondom az igazságot. Az ellenzék szerintem túllőtt a célon, Békement kell! Egy polgár
Itt az újabb Fideszes feljelentő, folytatja az EU-ban feljelentő fideszesek sorát!
Ami persz nem lenne gond ha a "gyűlölet beszedet" akkor is feljelentette volna amikor ORBAN TETTE UGYANAZT! Mi az hogy a tagságnak meg tetszett is!!
Dömötör Csaba fideszes EP-képviselőa Facebook-oldalán közölte pénteken, hogy Magyar Péter azon szavai, melyekben Adolf Hitlert idézte, és „Hitler tanítványainak” nevezte a közmédia munkatársait, botrányosak, hamisak és ízléstelenek, ez a viselkedés szembemegy az Európai Parlament (EP) eljárási szabályával.
Jelezte, hogy az uniós Fidesz-delegáció nevében levelet küldött Roberta Metsolának, amelyben arra szólítják fel az EP elnökét, hogy tegye meg az ehhez szükséges lépéseket.
Dömötör Csaba bejegyzése szerint levelében felidézte, hogy a Tisza Párt elnöke a múlt szombati rendezvényen így fogalmazott: „Ismételj egy hazugságot elég sokszor, és az emberek azt fogják hinni, hogy az az igazság. Ez Adolf Hitler tanácsa a Fidesz, az állampárt propagandájának, a tanítványok pedig megfogadták a mesterük tanácsát.”
A fideszes EP-képviselő úgy fogalmazott, hogy Magyar Péter szavai relativizálják a náci birodalom rémtetteit, köztük a holokauszt felfoghatatlan tragédiáját;
Szijjártó: NEM váltott ki megütközést a Hitler-idézet
Szijjártó Péter hétfőn a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában megerősítette azt a lapértesülést, mely szerint Orbán Viktor a Mein Kampfból idézetta párt hétvégi kongresszusán, azonban azt cáfolta, hogy az idézet komoly megütközést váltott volna ki a hallgatóság soraiban.
Hát most úgy elképzeltem a negyvenhez közelítő, kissé testes, kopaszodó, szemüveges Jürgent amint sötét öltönyében-hófehér ingében a lapos bőrtáskájával kiszáll egy dűne tetején az Audi A7-esből, aztán nekiáll pricc-pracc-prucc alkalmazkodni a sivatagban. És három nap múlva egy - a sivatag átellenes végén lakó - beduin törzs megválasztja főnöknek...
Vagy Ashimoto Wagisaki-t, amint körülveszik a ruandai gerillák az AK-47-eseikkel és bozótvágó késeikkel.
Ám nem számolnak a japánul elhadart Nagaszaki-Tokyo-Osaka menetrend mindent lebíró mágikus erejével...
Ezek jó sztorik. Csak épp mesék.
A realitás viszont ezzel szemben az, hogy Jürgen már az első pár órában szarrá ég, szomjan hal és aszaltszilva lesz, Ashimotonak meg perceken belül szanzsén levágják a fejét.
Ugyanez a scenárió a legvacakabb beduinnak, vagy a legbénább gerillának is jobban menne fordítva - nyugaton.
A japán vasutas, vagy a német mérnök kábé egyetlenegy napot sem bírnának ki se ruandában, se a sivatagban.
De igen. Pár nap alatt képesek alkalmazkodni.
Persze a nigger is alkalmazkodik az európai helyzethez, késsel hadonászva segílyt követel és kap is a hibbant libbant szoci elmebetegektől, szóval kétirányú a dolog.
"Az is éppúgy természeti tény, hogy a lapos orrú IQ70-es ruandai népirtó néger meg a beduin sivatagi rabló és a hispán kokain-üzér nem azonos értékű, hanem silányabb példányok a japán vasutashoz és a német mérnökhöz képest."
Ez egy a jobboldalnak nagyon szimpatikusan hangzó... marhaság.
A japán vasutas, vagy a német mérnök kábé egyetlenegy napot sem bírnának ki se ruandában, se a sivatagban.
Ugyanolyan természeti törvény, mint a Kepler törvényei, a bolygók ugyanis nem fognak a büfé-ruhatár szakos lipsi sorosisták szivárványozása miatt másképpen keringeni. Az is éppúgy természeti tény, hogy a lapos orrú IQ70-es ruandai népirtó néger meg a beduin sivatagi rabló és a hispán kokain-üzér nem azonos értékű, hanem silányabb példányok a japán vasutashoz és a német mérnökhöz képest. Nincsen például és soha nem is volt önálló néger civilizáció és a sötét bőrszínt kódoló gén sajnos az erőszakos hajlamot is kódolja.
"Rasszizmus miatt tavaly felfüggeszteték a Fidesz tagságát a Néppártban." - És az a szomorú hogy belső igénnyé vűált a pontatlanság és a valószág szubjektív értelmezése.
Kerényi Imre amint NYAKTILÓ ALÁ vitte volna az MSZP-t. ("ha az MSZP győz, ki kell robbantani a forradalmat, nem hangzott el – jelenti ki Kerényi Imre nyilatkozatában (2005))