Keresés

Részletes keresés

Frua Creative Commons License 2020.02.14 0 0 5

Tényleg lehet? Mármint a parkettára a ragasztó és úgy a burkolat? Úgy talán nem is olyan hideg...

Előzmény: zöldeskékek (4)
zöldeskékek Creative Commons License 2020.02.14 0 0 4

"Legszívesebben famintás padlólappal"  

Lehet semmi akadálya, de az azért hideg !

Előzmény: Frua (3)
Frua Creative Commons License 2020.02.13 0 0 3

Pont a fólia amin elgondolkodtam. Tartok tőle hogy ha lefoliázom a parkettát, nem tud szellőzni, a laminált alatt berohad. Egyre inkáb azt gondolom vagy fel kellene szedni mégis, vagy marad ilyen-amilyen.  Legszívesebben famintás padlólappal burkolnám, az közelebb áll a szívemhez mint a laminált padló. 

Előzmény: jó hír (2)
jó hír Creative Commons License 2020.02.12 0 0 2

ilyen helyzetekre(is) a gyár ad habalátétet, meg még valami fóliát..már nem emlékszem, mi is volt, de ha a gyár ajánlása szerint rakod le, akkor príma lesz.  Én ugyanígy régi parkettára raktam, de előtte a gyártó ajánlotta hangszigetelő fóliát, meg még valamit terítettem a laminált alá...ez tizenöt éve volt, a mai napig csendes, és nem mozog.

Palási Creative Commons License 2020.02.12 0 0 1

Mehet az OSB lap nélkül is. Csak habalátét kell hozzá-

Így   egy  5  -6 mm emelkedés érhető el. Ha szerencséd van az ajtókból sem kell  levágni !!

Vajk Creative Commons License 2020.02.12 0 0 0

Egyetlen ellenjavallat van: ha a régi parketta hullámos. Ha kicsit hullámos és nem nagy a szoba,akkor le lehet teríteni OSB lappal az egészet és arra rá az újat, de vigyázz, mert ezzel már biztos eléred a küszöb szintjét.

Előzmény: Frua (-)
Frua Creative Commons License 2020.02.12 0 0 topiknyitó

Sziasztok! Valaki rakott már parkettára laminált padlót?  50 éves parketta többször volt már csiszolva, vastagon lakkozott. Száraz, de több helyen beszakadt behorpadt. Beton alapon kátrányba van rakva. Erre lehetne rátenni laminált padlót? Valakinek van ilyen tapasztalata?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!