Keresés

Részletes keresés

Ilhilla Creative Commons License 3 napja 0 1 3124

Sajnos nem láttam túl sokat az adásból, de -ami Puskást illeti- az is elég volt ahhoz, hogy megállapítsam: olyan "öreges" volt. Már az a tatás, múlt század eleji lenyalt frizura is... borzalom! Nem akarták, hogy külsőre is hasonlítsák Bencével (X-ben volt, amikor ikreknek nézték őket)? 

Annak azért örülök, hogy rengetegen visszasírják Bencét!

Nekem a Jegesmedvére van egy tippem, főleg, hogy magas és mély hangon is énekelt és láttam a kivonulását: olyan Vásáry André-s volt hátulról (mint az Erődben)! Láttam még a Mókust, amikor beszélgetett Péterrel és kicsit kilátszott az álla: ez nem Dér Heni-s, inkább Megyeri Csillá-s volt, de állítják, hogy a "17" születési nap és ez Henire illik. A Teknősnél egy dolog tűnt fel: idősebbnek vallotta magát és utalt a főzésre. Csak nem egy séf lesz, azt le sem merem írni, hogy ételkritikus? :-)

Előzmény: schanc (3123)
schanc Creative Commons License 3 napja 0 2 3123

Érdekes, hogy tényleg mennyire megborult a dinamika így, hogy Bence átkerült a pult mögé. Látszik rajta, hogy szívesen kézbe venné ismét a dolgokat. Balázs rutinból dolgozik, Eszter keresi még a helyét, bár én bírom a humorát, Adél tolja ugyanazzal a lelkesedéssel, ahogy eddig is.

Puskás Peti egyszerűen borzasztó, nagy mellécasting az ő műsorvezetővé tétele. Ráadásul ezzel az is a baj, mert az egész műsort az tette nagyon szerethetővé, ahogy ment az odavissza a pult és a műsorvezető között.

A leleplezés meg rém kellemetlen volt, látszott, hogy erőltetetten kérdezgetik Anikót, mert hát illik meg ne legyen csend.

Camarque Creative Commons License 4 napja 0 1 3122

Ránézésre az eddigi leggyengébb évad lesz ez.

Egyetlen pozitívumként azt tudom mondani hogy visszatértek a normális jelmezek. A Mókus, a Jegesmedve és a Teknős nagyon jól sikerültek.

De ennyi.

Azzal hogy Bence átkerült a nyomozók közé és Puskás váltotta, teljesen felborult a dinamika. Meglepő hogy Petinek ennyire nincs humorérzéke. Korábban egy-egy beszólásra Bence csípőből visszavágott és dőltünk a röhögéstől. Most egy az egyben az az érzésem van amikor az Észbontókban Áront Ádám váltotta és olyan volt mint egy fadarab. Ráadásként Petinek túl sok ez a műsor, csúnyát bakizott az elején.

Bence látványosan visszafogta magát hogy az asszony mellett ült. Balázson látszik hogy csak a pénz miatt van itt, Eszter pedig úgy járt mint Dancsó: kiemelve a közegéből teljesen elvész. Egyedül Adél hozta a régi formáját, sokakkal ellentétben én bírom a reakcióit és a lelkesedését.

A nyomok is borzalmasak, nem tudsz belőlük igazán kiindulni. Egyelőre a Küklopszra jöttek biztosnak tűnő tippek - amik végül nem jöttek be - illetve a Mókusra láttam tippként más fórumokon Dér Henit és Mazsit. A többinél teljes tanácstalanság.

Kr.Kr. Creative Commons License 4 napja 0 3 3121

Elég gyengécske volt a tegnapi adás. Sokkal jobbra számítottam. Az Anikó által elmondott "nyomok" megint csak a "kb minek is..." kategória volt. Ráskó Eszter csendes, de ha megszólal, akkor se nagyon figyelnek rá oda. Szóval megértem, hogy inkább nem is mond sokat.

Viszont az látszott rajta, hogy nem nagyon érti, hogy melyik volt az a pillanat az életében, amikor elhitte, hogy neki ott a helye a nyomozók között :)

Előzmény: Mlle. Grenelle (3120)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 4 napja 0 0 3120

A Küklopsz - Molnár Anikó.

Mlle. Grenelle Creative Commons License 4 napja 0 0 3119

Nah akkor rövidesen kezdünk, mindenki melegítsen...!

schanc Creative Commons License 2024.11.05 -1 2 3118

Hát Puskás egyelőre rémes, nagyon nem érzi a ritmust, Bence vezetésével sokkal folyékonyabb volt az egész.

Mazsola0070 Creative Commons License 2024.11.04 -1 1 3117

Nem előtt, közben, kedvcsinálóul, a szokásos keresztpromó volt, mint ahogy a Sztárban Sztár műsorában meg egyfolytában a táncikáló műsorukat promózták.

De Benya, Benyáné és a Nagyfejű ennyi idő alatt is lefárasztott, viszont a kövér humoristanő feltűnően kussban volt mellettük.

Előzmény: Ilhilla (3116)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.03 -1 1 3116

Olvasom, hogy ez csak bemutató volt, a Sztárbox előtt, ezek szerint nem maradtam le semmiről! :-)

Előzmény: Ilhilla (3115)
Ilhilla Creative Commons License 2024.11.03 -1 0 3115

Hűű, erről az első adásról jól lemaradtam! Nem írták, vagy csak én nem láttam ezt a "műsorváltozást"? 

Aki látta, kérem írja meg, volt-e leleplezés és ki volt a maszk alatt! Köszi

Ilhilla Creative Commons License 2024.10.30 0 0 3114

Igen, hiszen tud énekelni, már bebizonyította a Nagy Duettben. 

Pápai Joci is jöhet, mert eddig nem csinált semmi emlékezeteset, csak lézengett és felvette a gáhzsit. 

Előzmény: szuszetti (3113)
szuszetti Creative Commons License 2024.10.29 0 0 3113

Esélyes Dundika is, nem?

Előzmény: Ilhilla (3112)
Ilhilla Creative Commons License 2024.10.29 0 0 3112

Csak tipp, de a jelmezek egyike mögött lehet, hogy Herceg Dávid lesz, esetleg Valkusz Milán!

Ilhilla Creative Commons License 2024.10.29 0 0 3111

Olyan furcsán néz ki, mint egy múlt század eleji kishivatalnok, csak a könyökvédő és a kerek szemüveg hiányzik róla. Elváltoztatták a külsejét, nehogy össze lehessen keverni Istenessel. 

Előzmény: schanc (3110)
schanc Creative Commons License 2024.10.29 0 1 3110

No, Puskás is beigazolódott, akkor induljon a show!

vanda62 Creative Commons License 2024.10.26 0 1 3109

Istenem, Wout Van Aert az tavaszi egynaposok egyik királya, kedvenc kerékpárversenyzőim egyike, mint a mókus fenn a fán, oly vidám. 

https://youtu.be/sJV-zf5t3gY?si=GsTlKOLNQ7AO7l-z

Az egyiket úgy kell érteni, hogy kettőből az egyik, a másik Matthieu Van der Poel. 

Azt nem tudom megmondani, hogy örülnék-e neki, ha Vas Blanka vagy Valter Attila mókusnak öltözve dalolna a magyar műsorban, de inkább örülnék, mert a népszerűség jelének venném. 

Előzmény: vanda62 (3106)
vanda62 Creative Commons License 2024.10.26 0 0 3108

így is van, a jó zene mindenre gyógyír ( meg a bringaverseny:-)

Előzmény: szuszetti (3107)
szuszetti Creative Commons License 2024.10.26 -1 1 3107

OFF: A lényeg, kinek-mi. A zene nekem is.

A ki_nem esetén Bochkor. Sajnálom a pasit, exe teljesen hiteltelenítette.

ON: lehet, Ráksónál idegesítőbb lesz Adél. Beharangozók szerint van erre esély.

Sokat voltál eszemben olimpiás időszakban :)

Előzmény: vanda62 (3105)
vanda62 Creative Commons License 2024.10.25 0 0 3106

mindenre gondoltam, de arra soha, hogy az egyik legkevesebb kerékpár versenyzőm, Wout van Aert Róka koma lesz ebben a műsorban azt soha. Pedig tényleg volt már kolumbiai világklasszis hegyimenő, aki szerepelt a műsorban. 

https://www.facebook.com/share/p/krw4P15xzFHX9mfG/

Mostmár tényleg eléggé érdeklődve nézek a magyar kiadás elé. :-)

vanda62 Creative Commons License 2024.10.24 0 0 3105

Ezt nem mondanám, hogy nem mondanak olyat, ami segít nekem, csóri hallgatónak. :-)

A kedvenc rádióműsorom, a szerdai muzsikáló délután. Elsősorban a műsorvezető - Kovács Sándor - miatt. A személyisége, világlátása, végtelen bölcsessége nagyon sokat segít nekem az öregedés elviselésében. Persze nemcsak a szöveg, de maga a zene is. Ma pl. játszottak egy annyira csodálatos darabot, hogy egészen a hatása alá kerültem, úgy "felszívtam" magam, hogy szó szerint égett a kezem alatt a munka:-)

Előzmény: szuszetti (3099)
szuszetti Creative Commons License 2024.10.24 0 0 3104

Tényleg.

Máig a legrosszabb műsor...

Előzmény: schanc (3101)
szuszetti Creative Commons License 2024.10.24 0 0 3103

:))) - Ide nyilván nem a jó dolgai miatt kerül be...

Előzmény: vanda62 (3102)
vanda62 Creative Commons License 2024.10.24 0 0 3102

Köszönöm. Akkor maradnunk abban, hogy Ráskó Eszter nem érdemtelenül fog szerepelni a műsorban, mert vannak jó dolgai. (Én magam azonban továbbra de érzek késztetést, hogy megkeressem azokat.)

Előzmény: szuszetti (3099)
schanc Creative Commons License 2024.10.23 0 0 3101

Szenzációs Négyes.

Előzmény: szuszetti (3100)
szuszetti Creative Commons License 2024.10.23 0 0 3100

Én sem emlékszem a címére, csak arra, hogy szerettem nézni, ahogy Alföldi fetrengve röhög a helyzet abszurditásán és Eszteren.

(meg arra, hogy Simon ott is megsértődött)

Előzmény: Ilhilla (3098)
szuszetti Creative Commons License 2024.10.23 0 2 3099

És ahogy az említettek nem vihogtak ostobaságon, nyilván pont úgy nem beszéltek semmi olyan dologról, ami egy átlagos nyomorult nő-ember életét megkönnyítheti (nem is az a dolguk)

Nekem bejön, hogy Eszter a túltolt testi adottságai és tökéletlenségei vállalása mellet rengeteg-rengeteg tabutémát feszeget és olyan gondolatokat fogalmaz meg, amit a többi, bármelyik műsoron a tökéletesen megcsinált tökéletes életű emberek sosem mernének bevállalni, és teszi ezt pszichológusként igen jó érzékkel, piszok jó beszélgetéseket generálva.

Közben persze igazad van sokszor vannak idegesítő vihogásaik, fülsértő idétlenségeik, szóval, egy percig sem azt szeretném mondani, hogy nem hallod ezt jól, hanem azt, hogy van benne-bennük más is, mert utóbbit talán nem tudod, mert nem hallottad.

Előzmény: vanda62 (3097)
Ilhilla Creative Commons License 2024.10.23 0 0 3098

Ráskó Eszter "zsűrizett" már abban a műsorban amelyben korcsoportok szerinti celebek csaptak össze, bemutatva "különleges" produkciókat (címe nem jut eszembe). Ott mondott pár humoros dolgot, de az én fülemnek annyira furcsán artikulál, hogy sokszor nem értem, mit mond (lehet, jobban is járok?). 

vanda62 Creative Commons License 2024.10.23 0 0 3097

Akkor nekem nem volt szerencsém vele, mert abban a néhány adásban, amit hallottam, mindig csak idegesítő megnyilvánulásai voltak. (Még nem fordult elő, hogy a Bolla vagy  Bazsinka ostobaságokon vihogott volna élő adásban, fülrepesztő élességgel.  Igaz, hogy ők sose együtt vezetik a műsort, hanem mindig külön-külön.:-)

Előzmény: szuszetti (3096)
szuszetti Creative Commons License 2024.10.23 0 1 3096

Ráskónak a felszínes pisikaki-pukikuki jelenléte mellett van értelmes megnyilvánulása is, aminek talán pont az a jelentősége, hogy olyanokhoz is eljutnak fontos gondolatok, akik sosem mennek mélyebbre a pisikaki szintnél. Értelmes, normális értékrendű tanult nő, ordenáré megnyivánulással.

Ettől természetesen a muzsikáló reggelnél nem lesz jobb számodra, csak jelezni akartam, hogy a látszat, lehet, hogy csal ;)

Előzmény: vanda62 (3095)
vanda62 Creative Commons License 2024.10.23 -1 0 3095

Számomra még ennél is jobban. Most olvasom, hogy Ráskó Eszter lesz a negyedik nyomozó.:-( Amikor hosszabb útra visz a férjem, a Sebestyén, Rákóczi Ráskó reggeli műsor szokott szólni az autóban. Engem mondjuk nagyon idegesít, mivel ő vezet, az ő autója, nem akarok vele veszekedni, hogy hallgassuk inkább a muzsikáló reggelt. Mindenesetre ez a csodálatos duó, (Sebestyén és Ráskó) el is vette a kedvemet, pedig olyan sok jót írtatok róla, hogy már egészen kedvet kaptam. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!