Keresés

Részletes keresés

pert2 Creative Commons License 2019.12.25 0 0 33

Inkabbtevet kell nezni, ott orankent haromszor lathatsz kozszolgalati lotudohireket. Bar nem artana egyeztetniuk, mert nehavugyanakkor lotudoznek, es a szegeny nezo azt se tudja melyik lotudot nezze. Meggnyugtatasul mindegyik azonos.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (32)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.12.25 0 0 32

És a hírekben négy-öt óránként eldarálják az MTI-s hurráoptimista híreket? :)

Kösz, nem.

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (27)
Agent McAfee Creative Commons License 2019.12.25 -2 0 31

"hogy valaki civilnek minősíti a Klubrádiót." - Lehet ilyen. Például rendőr érdekvédő civil szervezet vezetője Kovács 14 István törzsőrmester.

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (26)
XNC Creative Commons License 2019.12.25 -1 0 30

A Mindig NEM rádióra való, arra ott a DAB.

Előzmény: pert2 (23)
martinaxe7 Creative Commons License 2019.12.25 0 0 29

Marad a köpködős

pert2 Creative Commons License 2019.12.25 0 1 28

Par evtizedig en is zenet halgattam a napi ket oras utazasomon, persze valkmenen meg mp3- on tobbnyire evtizedekkel korabban nepszeru szamokat. Mostanaban mar inkabb hir es beszelgetos csatornakat hallgatok, amikbol most mar csak kb negy van Civilradiot meg az imadkozos radiot felszamolva illetve leszamitva.

Előzmény: MrJones512 (25)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.25 0 0 27

Akkor hallgasd a közszolgálati Bartók Rádiót, mint én. Hírek kb. négy-öt óránként.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (24)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.25 0 0 26

Még olyat sem hallottam eddig, hogy valaki civilnek minősíti a Klubrádiót.

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (24)
MrJones512 Creative Commons License 2019.12.25 0 1 25

"Majd ha a mobilokba is beepitik a dekodert, akkor tan a negy allami adon kivul masik szazat is szabadon es ingyen hallgathatunk."

Á, a földfelszíni rádiózás-tévézés mobillal halott ügy, hidd el.

Az analóg rádióadásokat még fogják ímmel-ámmal a mobilok (madzagos headsetet már senki sem cipel magával, a bluetooth-os pedig pont nem jó), de dvbt-tunert is tartalmazó mobilt már csak elvétve lehet találni.

Van még a jobb mobilokhoz is csatlakoztatható dvbt stick, amivel csak az a baj, hogy hordhatatlan tőle a telefon (az USB-C csatlakozót nem kimondottan mechanikai igénybevételre tervezték).

Ráadásul a hagyományosan sugárzott médiumokban mindig ott van:

- az ízléstől eltérő műsor

- a reklám

- és persze a propahanta

Eszem ágába se jutna már azért külön fizetni, hogy nekem eladjanak valamit, vagy épp "csak" hülyítsenek ("Ez VESZÉLYES! - hát anyád, az!).

Inkább rátolok egy mikrosd-re pár giga mp3-at a kedvencekből, oszt' haccóljon!

Röhejes, de ha egy hónapig folyamatosan hallgatsz egy sima kereskedelmi rádiót, akkor rá fogsz jönni, hogy a repertoárjuk tulajdonképp nem lehet több, mint cca. 2-300 darab zeneszám, aminek az egytizede esetleg tetszik, a többi meg legfeljebb hallgatható. Aztán ehhez jön hetente pár darab napi ötször is leadott aktuell sláger (darabonként fél óra idő!), vagy épp befuttatni kívánt középszerű dal (szintén fél óra és még csak nem is mindig tetszik - de azért hallgathatom orrvérzésig - lásd még: "67-es út" vagy "Szállj el kismadár").

Előzmény: pert2 (23)
Igor Castillo de Muerte Creative Commons License 2019.12.25 0 1 24

Akkor arra is biztos emlékszel, hogy a vidéki suttyók első kormánya már akkor is megpróbált beletenyerelni mindenbe, amire jellemző volt a szabadság. Megpróbálták tönkretenni a Narancsot is, meg az akkori frekipályázatokon azokat, akik nekik nem tetszettek. Az a tanulság, hogy semmiben nem szabad a zorbánnal lepaktálni, alkut kötni, mert az otthonról hozott attitüdje egy életen át elkíséri majd. Jól emlékszem, mikor a rádió c-t hozták ki győztesnek, hol vannak ma ők? Folyton gyengíteni akarták a civil életet, és aki a víz felett tudta tartani a fejét, annak ez komoly erőfeszítésébe került. A civil eddig bírta.

Online hallgatok útközben rádiókat, klub, tilos, jazzy, info, civil, radiozora. A többi kormányszócső MTI média hallgathatatlan.

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (22)
pert2 Creative Commons License 2019.12.25 0 0 23

Nincs mindenkinek korlatlan netje, meg van akinek egyaltalan nincs. A radiok szamara persze meg van 50-100 szabad orszagos frekvencia a mindigteve hullamhosszain, csak az a gond hogy egyelore csak televiziokon lehet hallgatni oket, mert senik se copel magaval egy ketkilosdekodert, hogy az otdekas mobiljan is hallgathasson akarmit. Majd ha a mobilokba is beepitik a dekodert, akkor tan a negy allami adon kivul masik szazat is szabadon es ingyen hallgathatunk.

Előzmény: MrJones512 (20)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.25 0 1 22

A kilencvenes évek elején, amikor még a kies Budán éltem, sokat hallgattam a Civilt, amely a Fixszel és a Tilossal együtt kapott sugárzási engedélyt. Ha jól emlékszem, a Civil akkor a Budai Vigadóból sugárzott.

Akkoriban mind a három adó hallgatható volt, sőt, a Tilos messze földön a jó humoráról volt nevezetes mindaddig, amíg neki nem állt karácsonyfázni.

Előzmény: MrJones512 (19)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2019.12.25 0 0 21

Ja, csak hogy az nagyon trendi.....hazudni, hazudni, bár mit csak fájjon a kormánynak:DDDDD

Előzmény: Pomber Béla (6)
MrJones512 Creative Commons License 2019.12.24 0 0 20

"Egy ekkora reklam utan akar meg is tobbszorozhetik a hallgatoi letszamot a neten escnem csak Budapestrol."

Ami azt illeti, ebben van valami: a netes rádiók kora jön, amiket már nem lesz egyszerű se betiltani, se ellehetetleníteni, se teletömni "társadalmi célú hirdetésekkel".
Épp az ügy apropóján néztem utána és hát 20K-tól kezdődnek ezek a szutykok. De ha valaki csak egy modult akar a meglévő hifijéhez/erősítőnek is jó rádiójához, akkor a bő feliből is kihozhatja.

Akinek korlátlan netje van, az előtt nyitva a világ.

Előzmény: pert2 (17)
MrJones512 Creative Commons License 2019.12.24 0 0 19

"Eletemben mindossze negy orat halgattam a Civil radiot, megszunese napjan, mert azt se tudtam hogy egyaltalan letezik."

Én voltam ezzel még ugyanígy. :)

Mondjuk, én a neten próbáltam belehallgatni, de elég barátságtalan a felület.

Előzmény: pert2 (17)
drágabolgárúr Creative Commons License 2019.12.24 0 1 18

Összeálltak Fiala elvtárssal, így aztán mentek a levesbe...

pert2 Creative Commons License 2019.12.24 0 0 17

Csak kerdes mit erunk el a csapasokkal. Eletemben mindossze negy orat halgattam a Civil radiot, megszunese napjan, mert azt se tudtam hogy egyaltalan letezik. Egy ekkora reklam utan akar meg is tobbszorozhetik a hallgatoi letszamot a neten escnem csak Budapestrol.

Előzmény: MrJones512 (12)
polserpa Creative Commons License 2019.12.23 0 0 16

Az még nagyon mesze van, addigra régen elfelejti mindenki az "ügyet". )

Előzmény: Lombossy Péter (15)
Lombossy Péter Creative Commons License 2019.12.23 0 0 15

G. Zsolti innentől Alkalmas a következő miniszterelnöknek. Vagy -jelöltnek.

Előzmény: polserpa (14)
polserpa Creative Commons License 2019.12.23 0 0 14

Undorító így meghurcolni egy embert. Úgyanúgy visszájára fordul majd a dolog, mint Karácsony Gergely főpolgármester úrnál.

Előzmény: Ludwygh van der Uexxkhüll (10)
fidelio-Pyrandus Creative Commons License 2019.12.22 0 0 13

Ja? Eddig aszittem, épp a 888 a "modern Stürmer". De te biztos jobban tudod... Origo-fioka vagyol?

MrJones512 Creative Commons License 2019.12.22 0 0 12

"Az élet nem habostorta. Csapásokat adunk és csapásokat kapunk” 

Előzmény: pert2 (-)
Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2019.12.22 -1 0 10

Nem izgatja a balliberális fórumozókat a balliberális Civil Rádió sugárzásának megszűnése, mert most testületileg Füttyös Zsótit védik egy másik topikban.

Pomber Béla Creative Commons License 2019.12.22 -1 3 6

Ameddig vannak olyan modern Der Stürmerek, mint a HVG, Népszara, no meg az internetes portálok mint 444, addig ne tessenek sivalkodni szabad sajtóért...

Előzmény: dominico (4)
A böbö:) Creative Commons License 2019.12.22 -2 1 5

Hogy örül a komcsi fidkány. Bezzeg sír a lokàlért.

dominico Creative Commons License 2019.12.22 -3 0 4

1848 12 pont Szabad sajtót kiván a magyar nemzet

Törölt nick Creative Commons License 2019.12.22 -2 3 3

"Az NMHH azzal indokolta a döntést: a szolgáltató több jogsértést is elkövetett, emiatt a médiatörvény nem engedi a hosszabbítást." (hvg.hu)

Legközelebb tessenek betartani a törvényt.  Addig meg tessenek az interneten tolni a műsort -  probléma megoldva. 

pert2 Creative Commons License 2019.12.22 0 0 2

Alapvetoen a magyar zeneszek lehetnek a bunosok, mert nem gyartanak eleg lejatszhato zenet. Egyebkent eletemben eloszor es utoljara ma este hallgattam kb negy orat a civilradiot, kar erte.

Előzmény: balkan_kobra (1)
balkan_kobra Creative Commons License 2019.12.22 0 1 1

így jártak

pert2 Creative Commons License 2019.12.22 0 0 0

Most mar nem.

Előzmény: pert2 (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!