Nincs semmi megnehezítve! Csak nem akart lemondani egy seggarc sem a lakcímkártyával járó tb ellátásról!
Ezért, mivel van magyar lakcíme, kénytelen a törvénynek megfelelően a konzulátuson szavazni!
Pedig, ha bejelentkezne putriborói ágyrajárónak, akkor leélben is szavazhatna , mint az irigyelt erdélyi, délvidéki, felvidéki magyar emberek, akik fölött átlépett a határ! Érted bozgor!
Ha majd otthon túl nagy meleg lesz, megint jövök - addig is Áldott Karácsonyt, Boldog Újévet, Éljen Március 15 és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! :-)
Aki megteheti jöjjön ide. Jelenleg Magyarország szünetel, egy Orbanisztán van helyette. De nyaraljon, bulizzon egy jót. Érezze magát jól mielött visszamegy a világ kuturált felére.
Irigykedni akarsz? Nincs sajat lakasom, de egyedul berelek, van kocsim, van elettarsam, vannak barataim, van megtakaritasom, nincs hitelem. Ezt akartad hallani?
Annyira befogadott hogy bújod a magyar Internetet most is egy kis magyarságért, mert titokban hiányzik minden ami magyar..igen még a magyarok is. Akikről annyira szerettek fröcsögni kint hogy ilyenek meg olyanok...
Amiért megdolgoztam, ugyanis nem mocskos néger vagyok, akinek csak úgy adják a segélyt Nyugaton. Jogalapom volt rá. Én kérek elnézést hogy éltem vele! Viszont én itthon vagyok, te meg hazátlanul tengődsz most is valahol...