"Stadion épül és kórház elmarad, nem örülni kellene a fideszkomcsinak ilyenkor?" - Kampánysátrán "STADION STOP!"felirattal téged hazudott szembe karigeri. vagy már ismerted annyira, hogy tudtad mennyire gerinces és így szavaztál rá?
Én mint nem Budapesten élő adófizető azt szeretném ha az én adómból nem a budapesti 14 év alattiak számára csinálnának ingyenes BKV-t, amit én sehogy sem vehetnék igénybe, lévén se nem vagyok már 14 év alatt, se nem budapesti! Inkább atlétika stadionra költenék el azt a pénzt, ahova adott esetben én is eljuthatnék ezáltal nem a semmire fizetnék adót! A költségek nagyjából azonosak, ez is az is közpénzből lenne finanszírozva, mivel ugye a polgármester úr megkérte a miniszterelnök urat, hogy a kormány finanszírozza azt, hát akkor legyen már beleszólásom, hogy mire költse Karácsony úr a pénzem...
Hát,. ha jól látom, akkor a városállam mostnai kormánya akkor még ellenzékként sem tudott adni területi javaslatot, csak fikázni volt képes. Nem volt az ellenzéknek alternatív területi javaslata. Pont.
Rosszul látod. A központból már megkapta az új direktívát, ami a mennyiségről a minőségre helyezi át
a hangsúlyt. Most már nem a napi 3 idióta topik-nyitást finanszírozzák neki, hanem a lehetőleg mennél nagyobb - veretesebb - ütősebb, de leginkább-is idiótább topikok nyitását díjazzák. Hiába, csak emelni
kell a tétet. "Felső határ a csillagos ég" (Virág elvtárs szövege a Tanu c. filmből).