„A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a nemzeti jelmezbe öltöztetett, képmutató, kapzsi jobboldali.”
Ez maximálisan igaz TMA-ra és bukott társaira.
Márai korábban is írt egy magvas gondolatot. Abban az időben csak egy párt volt, így sommásan a kommunistákra vonatkoztatta, de TMA-ra is ráillik:
„A kommunistáktól még nehéz lesz megszabadulni, mert senki sem olyan veszélyes, mint egy bukott eszme haszonélvezője, aki már nem az eszmét védi, hanem a zsákmányt.”
Nem feladatom Csőziket védeni, de miből tudna virítani, ha a csüngőhasú módszeres megtorlást alkalmaz minden ellenzéki városon? A pandémiára való hivatkozással erősen megnyírbálta az önkormányzatok bevételi lehetőségeit (gjmű adó, HIPA, parkolási díj, és emellett befagyaszotta új bevételi források létrehozását pl. adóemelés). Persze a fideszes városok milliárdokat kapnak kompenzációként, amiből az ellenzéki városok hogy-hogynem sorra kimaradnak. Aradszky is csak kritizálni meg a múltba visszamutogatni tud, de nem sok pénzt harcolt ki Érdnek. Nem Érdet, hanem a gazdáit képviseli azaz betart a városnak ahol csak tud. Ebben az a szép, hogy a rá szavazó birkáknak is, akik ennek ellenére nem benne hanem kizárólag az új vezetésben látják a bajok forrását.
Jön hozzám két Érdi újság is, az egyik Csőziké, a másik a fideszeseké.
Mi van benne?
A Csőzikében az, hogy mennyire szar volt a T.Mészáros féle fideszes vezetés, a másikban meg az, hogy mennyire szar a Csőzik féle ellenzéki vezetés.
Arról, hogy mit tesznek Érd érdekében nem hallani semmit.
Értem én, hogy gyűlölik egymást, de nekem mi közöm ehhez?
Verjék jól össze egymást egy kijelölt teremben, aztán ennyi, de ne nekem kelljen állandóan ezeket az egymást gyalázó irományaikat olvasni.
Jobb lett a helyzet, hogy Csőzik van hatalmon?
Nem, ugyanolyan szar, mint amilyen szar volt a T.Mészáros féle klikk is.
Egyik szarabb mint a másik.
Mert a T. Mészáros féle bukott társaság, ahelyett, hogy azért lobbizna Orbánnál, hogy valamit adjon már Érdnek, inkább azon dolgoznak, hogy Érd ne kapjon semmit, hogy bukjon meg a Csőzik vezetés.
Mikor lesz már egy olyan vezetése Érdnek amely nem a személyes gyalázkodással és hatalmi harccal foglalkozik, hanem kizárólag csak Érd problémáival, erre megoldásokkal?
Vagy a magyar ember tényleg ennyire hülye, mint ezek?