Nemnlehetne az embereket is allatnak tekinteni? Igy az emberkinzas ellen is kuzdhetnenek. Egyebkent azert aranyositanikell egyindulatbol elkovetett emberoles ot tiz ev, egy hasonlo kutyaolesbmeg egy ev felfuggesztve. Persze ha valakinehk a kutyaja ol embert, akkor a tulajon kell leverni az ot tiz evet.
A Blikk információi szerint az asszony az aktivistának azt mondta, hogy
máskor is csinált ilyet lóval, és nem gondolta, hogy a kutyának baja lesz tőle. Továbbá azt sem értette, hogy miért kéne ebből olyan nagy drámát csinálni.
Az egyébként láncravert kutyát azért büntette meg a "gazdája", mert az korábban elmenekült egy vihar elől, teszi hozzá a lap.
A falu egyik lakója, Elemér, egy 60 év körüli férfi elárulta, hogy korábban is ismerte már a családot, még azelőtt, hogy a tanyájukra költöztek. Akkor még bent laktak a faluban. Van két fiuk, akik maguk is tartanak jószágokat. Hozzátette, hogy a nő nem csak az állatokkal bánt gorombán,
hanem gyerekeivel is rendszeresen veszekedett.
"Kutyákat, lovakat, de még vagy hatvan birkát és tyúkokat is tartottak.De minek az ilyennek ennyi állat, aki nem tud velük bánni?Most nincs otthon a tanyán, ki tudja, hova menekült, biztos a rendőrök elől bujkál. De megérdemelné, hogy megtalálják, és megkapja végre a méltó büntetését! A menye ráadásul ott dolgozik a bíróságon. Alapvetően is egy agresszív, házsártos nőszemély, a fiaival is állandóan kiabált, fennhangon szidalmazta őket. Nem is nagyon voltam vele beszélő viszonyban én sem"
Én is azt érzékelem,hogy inkább az asszonyhoz aki kutyát vonszol a kocsija után, mint egy más nézetet valló honfitársadhoz csapódnál ha választanod kéne.
Nem szövetkezem semmiféle szektával, felekezettel, politikai irányzattal, szervezettel vagy intézménnyel; nem kívánok semmiféle vitába bocsátkozni, nem támogatok és nem ellenzek semmilyen ügyet.
Alaphangon a topiknyitóban megfogalmazott fórumos közösségre gondoltam, de egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy ebből is párthovatartozást tudtál gyártani pár másodperc alatt.
Különlegesen elcseszett, méreten aluli lelkivilág szükségeltetik hozzá, de te bebizonytottad, hogy nem ismersz lehetetlent, és megugrottad a mércét.