Keresés

Részletes keresés

Dagggobert-bácsi Creative Commons License 2019.08.11 0 1 27

Ha a politika komolyan venné, már ezer éve nem lehetne ezeket lfüggesztettel + némi pénzbüntivel megúszni ...

Előzmény: emp (25)
pert2 Creative Commons License 2019.08.11 0 0 26

Nemnlehetne az embereket is allatnak tekinteni? Igy az emberkinzas ellen is kuzdhetnenek. Egyebkent azert aranyositanikell egyindulatbol elkovetett emberoles ot tiz ev, egy hasonlo kutyaolesbmeg egy ev felfuggesztve. Persze ha valakinehk a kutyaja ol embert, akkor a tulajon kell leverni az ot tiz evet.

Előzmény: Dagggobert-bácsi (-)
emp Creative Commons License 2019.08.11 0 0 25

biztos, hogy ez a politikába való?

amúgy teljesen egyetértek azzal, hogy jobban kellene osztogatni a letöltendőket az ilyen nem is tudom miknek.

embernek nem nevezném.

Dagggobert-bácsi Creative Commons License 2019.08.10 0 0 24

Jó kis család ...

Remélem lesittelik a nyanyát!

De előtte még szembe jön neki a karma ...

Előzmény: MrJones512 (23)
MrJones512 Creative Commons License 2019.08.10 0 0 23

Nyugatabbra meg sokkal kevesebbért is ráhegesztik a cellaajtót a delikvensre.

https://infostart.hu/belfold/2019/08/07/lovat-is-kotott-korabban-az-autojahoz-a-balotaszallasi-allatkinzo-no

A Blikk információi szerint az asszony az aktivistának azt mondta, hogy

máskor is csinált ilyet lóval, és nem gondolta, hogy a kutyának baja lesz tőle. Továbbá azt sem értette, hogy miért kéne ebből olyan nagy drámát csinálni.

Az egyébként láncravert kutyát azért büntette meg a "gazdája", mert az korábban elmenekült egy vihar elől, teszi hozzá a lap.

https://www.origo.hu/itthon/20190808-szomszedai-szegyenkeznek-az-allatkinzo-asszony-miatt.html

A falu egyik lakója, Elemér, egy 60 év körüli férfi elárulta, hogy korábban is ismerte már a családot, még azelőtt, hogy a tanyájukra költöztek. Akkor még bent laktak a faluban. Van két fiuk, akik maguk is tartanak jószágokat. Hozzátette, hogy a nő nem csak az állatokkal bánt gorombán,

hanem gyerekeivel is rendszeresen veszekedett.

"Kutyákat, lovakat, de még vagy hatvan birkát és tyúkokat is tartottak.De minek az ilyennek ennyi állat, aki nem tud velük bánni?Most nincs otthon a tanyán, ki tudja, hova menekült, biztos a rendőrök elől bujkál. De megérdemelné, hogy megtalálják, és megkapja végre a méltó büntetését! A menye ráadásul ott dolgozik a bíróságon. Alapvetően is egy agresszív, házsártos nőszemély, a fiaival is állandóan kiabált, fennhangon szidalmazta őket. Nem is nagyon voltam vele beszélő viszonyban én sem"

- mondta.

Előzmény: seymour_ (22)
seymour_ Creative Commons License 2019.08.10 -4 0 22

Azért egy szerencsétlen kutya nem ér meg börtönt. Tőlünk kicsit keletebbre emberekkel csinálják ugyanazt, nem kell messzire menni.

Dagggobert-bácsi Creative Commons License 2019.08.10 0 0 21

Az öntörvényű továbbfejlesztése.

Előzmény: Troll Lee (10)
Pacemaker Creative Commons License 2019.08.10 0 1 19
Érzek én is egy kis ellentmondast. A topic politikai, a törvény meg gerincesekről szól.
A böbö:) Creative Commons License 2019.08.10 -1 3 18

Keveslem a 3 év maximumot.

Troll Lee Creative Commons License 2019.08.10 -1 0 10

És mi az az öntörvénykezés?

tuktikka Creative Commons License 2019.08.10 -1 0 9

Én is azt érzékelem,hogy inkább az asszonyhoz aki kutyát vonszol a kocsija után, mint egy más nézetet valló honfitársadhoz csapódnál ha választanod kéne.

Előzmény: Dagggobert-bácsi (2)
-kozi- Creative Commons License 2019.08.10 0 0 8

Ezen is csak pestiek tudnak meglepődni a panel elefántcsont toronyból. 
Én csak ránézek a nőre és mondom, h különb dolgokra is képes.

A hozzá hasonlóknak ez csak egy laza péntek pár helyen...

Never Man Creative Commons License 2019.08.10 0 0 7

Ne is törődj vele, ez csak a fikanikkem.

Előzmény: halottcash (5)
halottcash Creative Commons License 2019.08.10 0 0 5

A "bemutatkozásod" alapján, de leginkább a fényképre tekintve, egyáltalan nem.gondolnam ezt életszerűnek ...

Előzmény: Never Man (4)
Never Man Creative Commons License 2019.08.10 0 0 4

Nem szövetkezem semmiféle szektával, felekezettel, politikai irányzattal, szervezettel vagy intézménnyel; nem kívánok semmiféle vitába bocsátkozni, nem támogatok és nem ellenzek semmilyen ügyet.

Törölt nick Creative Commons License 2019.08.10 -5 2 3

Nincs az a pénz, amiért "hozzátok" tartoznék.

Alaphangon a topiknyitóban megfogalmazott fórumos közösségre gondoltam, de egyáltalán nem vagyok meglepődve, hogy ebből is párthovatartozást tudtál gyártani pár másodperc alatt.

Különlegesen elcseszett, méreten aluli lelkivilág szükségeltetik hozzá, de te bebizonytottad, hogy nem ismersz  lehetetlent, és megugrottad a mércét.

Előzmény: Dagggobert-bácsi (2)
Dagggobert-bácsi Creative Commons License 2019.08.10 0 1 2

A "mi" az én részemről teljességgel kizárt.

Nincs az a pénz, amiért "hozzátok" tartoznék.

De ez a topic nem is "rólatok" szólNA!

Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2019.08.10 -5 1 1

Meglepő, h a fórum mindnre oly érzékeny közössége, vmiért erre a témára nem vetette rá magát.

Te vagy a mi egyszemélyes érzékenyítő tréningünk.

Törölt nick Creative Commons License 2019.08.10 -2 3 0

A legtöbb kutya értékesebb mint a legtöbb ember...

0 kutyakínzást!

Dagggobert-bácsi Creative Commons License 2019.08.10 0 2 topiknyitó

Meglepő, h a fórum mindnre oly érzékeny közössége, vmiért erre a témára nem vetette rá magát.

Szó se róla, se nem sorosról, se nem orbánról, sőt, se nem ellopott billiárdokról van szó.

Csak az állatokról.

https://fuggetlenhirek.info/2019/08/10/a-szurkolok-az-allatkinzas-ellen-csoport-kiirta-revansot-fog-venni-a-kutyas-kegyetlenkedon-de-nem-akarhogy/?fbclid=IwAR3mcwKehCYXFJnOPfzL09KRTmuMlsilLW5WpRoRz5Q092_HQyNgJac6OXs

Nem tudom mire készül a "csoport", de látatlanban is támogatom!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!