Igazgató volt Kádár alatt, Szekért et is kitüntette:)) Most járja az egészségügyet, de semmivel sincs megelégedve, jól él a családjával a szép nyugdíjából
Én értem az oroszok jogát, csak kettősmércéjű nickek nem akarják megérteni!!!! Ők gyűlölik az oroszokat és mindent bevetnének ellenük, én inkább kereskednék vele és vásárolnám tőle a világ minden földi jóját, mert qrva nagy ország és tele van kinccsel:))))
Nagyon DK-s, Orbán gyűlölő személyes ismerősöm nyilvános FB posztia:
Ez a háború elsősorban EURÓPA ellen folyik. Ukrajna csak elszenvedi. Az USA közel keleti háborúi is részben ezt a célt szolgálták. Líbia, Irak, Afganisztán részben Szíria tönkretételét követő migránsok milliói is Európát gyengítik. USA 9.000 km-ről páholyból nézi míg két gazdasági riválisa szenved egymással. EU-nak önálló külpolitika és a NATO helyett önálló haderő kel. Legyen Európa az európaiaké. Ha elfogadta a világ az USA jogát a biztonságra Kuba esetében miért nem érthető az Oroszok joga a maga biztonságára.
- Mért nem tudjuk leállítani MZ-t - kérdi a szomszéd
- Mármint ki????
- Hát Gyurcsány!!! Ő a főnök, nem????
- Nem bizony - válaszolom - a főnök külföldi milliárdos, globalista, akinek fingja nincs a magyar viszonyokról, 1 szót sem tud magyarul, viszont megbízik MZ-be!!!!
- Akkor ennyi a választás????
- Nem, nincs még lefutva, de azon leszünk, hogy Orbán folytassa:)))))
Ja, a kommonista, meg a szekszervezetis mind a gyárakban nem szívesen dolgozó. lusta proliból lett!!!! A 19szerű "vezetők" rájuk támaszkodtak!!!! És ma is:((((( Nincs vége a kommonizmusnak és a szakszervezeti mozgalomnak, csupán 2021et írunk!!!!
Ismertem egy ilyen egykori függetlenített szakszervezeti bizalmit.
A gengszterváltás idején ahelyett, hogy összelopta volna magát, végig kitartott. Szakszervezeti bizalmiként lett alkoholista, az íróasztala és a faliszekrénye tele volt repipiának nevezett tömény szesszel, ő maga mesélte. Még pár éve is Kádárt dicsőítette, sírta vissza. Végül megunták őt a gyerekei és berakták az öregotthonba. Ott nagyon vigyáznia kell magára, mert ha a kimaradásból bebaszva tér vissza, kibasszák az otthonból. Már régen nincs Kádár elvtárs, aki elsikálná a piálásait.
Az tuti:))))) Jól felszerelt garázsa van, mint nekem!!!!! Neki van 1 fehér suzukija, nekem meg 1...majd dominic megmondja, hogy milyen, mert sose látta:DDDDDD
Kertszomszéd a kertvárosaban, szakszervezeti vezető volt az 1ik Váci úti nagy gyárban:))))) Hobbija a fűnyírás csak úgy mint nekem!!!!!! Csak hát anno jobban érvényesült:)))))
És csak egy, és csak egy, és csak egyetlenegy érdekli: reggel, délben, este azt figyeli, azt keresi, mikor melyik szájton szólal meg a Gyurcsáááááány...