Azért Puncizós ezt egy kicsit jobban kifejthette volna, avagy vajon mire vágyott a puncizáson túl Divatdiktátor...
"Nem fogok vádaskodni, de egy idő után kiderült, hogy az ő szokásai, elvei, amiket én el is fogadtam vagy csiszolgattam volna bizonyos helyzetekben, nem valók az én házamba. Rájöttünk, a hétköznapjainkban nem azonosak az elvárásaink."
Megjegyzem, Puncizós azért ötvenen túli férfiként gondolhatott volna arra, hogy egy idősödő pár kapcsolatában nem minden a 0-24-ben történő puncizásról szól, hanem nagyon sok másról is, ő meg úgy tűnik nem látott a puncin túl.
Szerintem hozzá talán a se hús, se csöcs Természetgyógyász illett volna a legjobban, de hát vele gondolom puncizás is kéthetente egyszer lett volna 7-től 7 óra 5 percig, reggelire meg húsmentes kolbász és szójafasírt, ami meg szintén nem volt pálya Puncizósunknak.
Ő leginkább Nádaira gerjedt volna (szerintem a felesége is kb. annyivel volt fiatalabb nála, mint Nádai), de mivel se nem TV-s nagyember, se nem celebszépfiú, így nem lehetett esélye...:)
Megérkezett a valóság dusnoki Szulejmánékkal (más közösségi oldalon a dusnoki Tufával) kapcsolatban is, ezek szerint nagy nehezen Szulejmánnak is leesett a tantusz....(már arra vonatkozóan, hogy semmi jövője két ennyire eltérő hátterű ember kapcsolatának és hogy a Budai Úrilány tulajdonképpen miért is volt vele).
Gondolom két hónapig is csak azért voltak együtt, mert ha a forgatás végének másnapján hagyja ott a csávót, még jobban kilógott volna a lóláb....
Ha Szulejmán tényleg házasodni akart volna és nem csak tapizni és csőrözni mindenkivel aki hagyja, na meg persze dugni, akkor a Táujszólásost választja, na de hát ő azokban nem volt benne, így Szulejmánban nem is "volt meg a kémia"......
Egy cikk szerint öt lánya van, három nagyobb, akik 29, 28 és 25 évesek és két kisebb akik 12 és 11 évesek.
Mivel azt írják, hogy az anyjuk 25 évvel fiatalabb Jouzsinál, azaz 30 körül lehet, 18-19 lehetett, amikor születtek a kislányok, és 24 évesen hagyta ott őket (amit Jouzsi esetében megértek, a lányai esetében már kevésbé....).
Azt írják, hogy a két kisebbet az 55 éves Jouzsi egyedül neveli, amióta az anyjuk 2018-ban egyik napról a másikra elhagyta a családot.
A cikk több kérdést is felvet.
Egyrészt a felnőtt lányai hogy a fenébe nem tudták felhívni az apjuk figyelmét, hogy egy 55 éves ötgyerekes családapa ne csináljon már magából bohócot TV-ben (persze ha tartják az apjukkal a kap- csolatot, mert utalás sem volt rájuk a műsorban)?
A másik amit írsz, hogy a forgatás alatt vajon hol voltak a lányok, és miért nem esett egy szó sem arról, hogy Jouzsóval két kamaszodó lányt is kap az új "anyuka"?
Jógáslánynál, Kalaposnál, Vivcsónál a gyerekkérdés teljesen ki volt hangsúlyozva Puncizósnál miért volt erről mély kuss?
Azért arra kíváncsi lettem volna, hogy a puncizásba elég könnyen belemenő Divatdiktátor vajon hogyan viszonyult ahhoz, hogy Jouzsival kap két kislányt is, mert nekem abba a képbe, ait az RTL szükségesnek látott bemutatni róla, nem nagyon illik bele, hogy "pótanyuka" is legyen.
Az a gyanúm, hogy a lányokat már nem is a gazda neveli. Igaz, volt egy telefon a műsorban, amikor a kislánya hívta. A kiválasztott és közte szó sem esett arról: nem csak a gazdát kapja, hanem vele két gyereket is!
Ma reggel megemlékeztek Bochkor műsorában is a műsorról és az RTL jelenlegi legnagyobb sztárjáról, Jouzsiról és nőjéről (persze Bochkor rögtön kijavította Lovászt, hogy ő a Puncigazda).
Úgy tűnik Lovásznál is a Divatdiktátor testén feltálalt szusi verte ki a biztosítékot (pl. hogy hol tartotta addig, mert az elég gyorsan romlik), amit Puncigazda úgy zabált a vízből kiemelkedve a medence szélén fekvő nőről, mint amikor a delfin kiemelkedik a vízből a jutalomfalatért....
De persze szó esett arról is, hogy Puncigazda inkább pacal- vagy körömpörkűttet tolt volna a fejébe inkább, azt rá lehetett volna jó melegen tálalni a nő belére, aztán Puncigazda nyalhatta volna a szaftot, meg tunkolhatott volna kenyérkével a nő testéről.....
Szó esett arról is, hogy be lehetett volna kenni a nőt csokikrémmel is, aztán nyalhatta volna azt is Puncigazda, az azért lett volna sokkal viccesebb, mert utána az ő pofája is tiszta csoki lett volna.....
Bochkorék dumája közben én meg arra gondoltam, hogy vajon ezt Puncigazda gyerekei, ismerősei hallgatják-e, illetve ha igen, úgy az ő köreiben (család, lajosmizsei és felsőlajosi ismerősök) ez a szereplés vajon bejött-e, vagy ott is rajta röhög/botránkozik meg mindenki?
A bemutatkozása szerint dorogi, onnan azért nem esik útba Felsőlajos, Ladánybene.
Persze simán lehet, h kamu volt már a bemutatkozás is, de valószínűbbnek tartom, h egyszerűen beszerezték a lehető legolcsóbb szolgáltató hölgyet a műsorhoz, aztán ellátták amivel kell, mindent a stáb szervezett neki. Ladánybene szállásra guglizva amúgy az első találat ez a "Benelux beach", nem túl drága az sem, 16e két főre.
Szerintem József gazda már ismerte a nőt, lehet, hohgy a ladánybenei bekötőútról? A nő is nagyon otthonosan mozgott a ladánybenei helyszínen, oda járt esetleg a "kuncsaftokkal"?
lazán dudálva elhúz a poros úton bőröndökkel botorkáló két kirúgott nő mellett
Ennek ellenére József gazda egy igazi lovag! Csak egyetlen szál rózsával fogadta a jelölteket, de búcsúzáskor egy-egy csokrot adott nekik (vagy azt is a kreatívok biztostották?).
Eszembe jutott, hogy Erikát hol láthattam már: egy "alsóbbrendű útkereszteződésben sétálgatott". A Férjem azt mondja: nem sétálgatott, de lehet, hogy ott figyeltek fel rá a "direktcastingosok" ! :D ...persze, egy filmben látta az "etetésnek" ezt a módját...!
Kiderül végre az is, hogy miért kellett a felsőjózsefilajosi Kaszanovát és Divatdiktátor Erikát ilyen sokáig nélkülöznünk, szerintem az RTL az évad fináléjába tette be az összes leadható jelenetet róluk, az meg ennyi volt.
Puncizós és nyomulós Divatdiktátor álomútja a Felsőlajoshoz legközelebb eső egyik településre, Ladánybenére vezetett, ahol az RTL az évadtól búcsúzás jegyében fullba tolja a szekunder szégyen jeleneteket, sokszor nem tudom, hogy röhögjek, szörnyülködjek, otthagyjam a francba, vagy elküldjem a jó ….anyjukba az egészet megálmodó, illetve adásba adó RTL kreatívokat.
Mint kiderül, a fürdőzős programra Divatdiktátor „elfelejtett” fürdőruha gatyát vinni (na persze…), ezért egy kék fürdőruhamelltartó mellett egy falatka rózsaszín csipkebugyiban fürdőzik, ami (különösen miután vizes lesz) jó belátást enged valagára és puncikájára.
A nő ruhatárát elnézve méltán szolgált rá a divatdiktátor jelzőre - ezt a szót vele kapcsolatban ugyanis nem én találtam ki (a ruháit elnézve ilyen eszembe sem jutott volna, mert viccnek is rossz) , hanem az RTL oldalán olvastam....
Természetesen megcsodálhatjuk Puncizóst is fürdőgatyában, kidolgozott felsőtestét és szőrös mellkasát elnézve szerintem hamarosan felkérik fürdőgatyamodellnek is.
Fürdés a medencében, mint Puncizós kifejti, a ”víz alatt némi akrobatika is elkezdődött” (azt mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mi lehetett a víz alatt).
A meglepetés, hogy a pacalra vagy körömpörköltre vágyó Puncizósnak Divatdiktátor szusit vitt zabálni, viszont azt a hasán tálalja fel, és Puncizós onnan fogyaszthatja el……broáf…..(vajon a szusit mikor és hol készítette?)
Az RTL a durván szekunder szégyen jeleneteket gond nélkül adásba engedi.
Az RTL kreatívok kihagyták azt a fergeteges poént, hogy Jozsónak a vágyott cupákos, ragacsos körömpörkűtt kerül feltálalásra Divatdiktátor hasán (pedig nyilván ezt is vállalta volna), és így lenyalhatta volna a puncika és a nő méretes csöcsei felé folyó pörkűttszaftot is, jó móka lett volna, legfeljebb kiteszik a 18-as karikát (ami persze több jelenetnél most is elkelt volna)…..
Fogy az alkohol is rendesen, úgy tűnik Divatdiktátornak sincs ellenére a piálás, ebben is jól megértik egymást.
Este lesz, elhúzzák a függönyt és csak sejtelmes árnyak és hangok utalnak a szobában folyó tevékenységre. Ennek megtörténténtét a másnap reggeli jelenetek is megerősítik, és nem hagynak kétséget afelől, hogy Puncizós végre puncikához jutott, amiért örök hála és köszönet Nádainak.
Puncizós folyamatosan egy gyönyörű lányt emleget, nem tudom kire gondolhat, mert én nem látok mást, csak Divatdiktátort, aki szerintem se nem gyönyörű, se nem lány (azon a koron már erősen túl van, hogy lánynak szólítsák)….
Másnap Puncizós gyorsan kirúgja a másik kettőt, húzzák a gurulós bőröndjeiket, Puncizós imát mormol elmenésükkor (nem vicc, tényleg!), majd a gáláns felsőlajosi lovag beül a kocsijába, és lazán dudálva elhúz a poros úton bőröndökkel botorkáló két kirúgott nő mellett, még csak a betonos útig sem viszi ki őket a buszmegállóig (pedig szerintem arra megy), merthogy siet a puncikájához…… szép volt Jouzsi!
Ezután hatalmas lamúr Divatdiktátorral, aki folyamatosan bazsalyogva néz ki a fejéből (ez már a szállodában is feltűnt), mintha egy maszk lenne rajta, majd fehér papucsban megy ki az eperföldre Felsőlajos hősével (díszpolgárságot neki!), és ott a naplementében bemásznak egymás szájába….
Volt itt ma minden, pina, ima, gida, pia, Jurassic Park zene, de sajnos arra gondolok, mit érezhetnek Jouzsi gyerekei, ha látják, mit művel az apjuk a TV-ben, és olvassák, mennyien röhögnek rajta (vagy ha netán ezt az iskolatársaik szóba hozzák nekik)…….
RTL kreatívok!!! Jövőre a Nyerő Párosba a felsőlajosi álompárral, ez kell a népnek!!!!
És VÉGE, a mostani felhozatalt és a TESCO-gazdaságos kivitelezést elnézve tartok tőle, hogy nem csak az évadnak, hanem az egész sorozatnak, persze soha ne mondd, hogy soha……
Az utolsó rész tartalmából (Jouzsiról külön, mert megérdemli):
A dusnoki Szulejmánról (más közösségi oldalakon Tufáról) nem tudok sokat írni, Nádainak úgy tűnik nem fért bele a gázsijába, hogy hozzájuk lemenjen a Dusnok közeli tóig, ezért home officeból, telefonon beszél velük, Szulejmán szükségesnek tartja kétértelmű célzásokkal a tudtára adni, hogy jó mélyen beverte a lompost a Budai Úrilánynak elmélyült a kapcsolatuk….ez is egy hamisítatlan suttyó úriember…..
Mint megtudjuk, már fájnak az arcizmai a sok vigyorgástól, ezen nem csodálkozom.
A végén hülyítik a nézőket, hogy ők mennyire boldogok lesznek együtt, egyes közösségi oldalakon található hírek szerint a Budai Úrilány már mással csőrözik, de úgy tűnik, ennyit megért neki, hogy benne legyen a TV-ben…..
Az Ördöglovaslánynál kiderül, a kocsiban történt vita és Cabriós lefikázása (már nem tartja érett férfinak, sablonos, stb., kicsit olyan érzésem kezd lenni, mint Táncos alázásakor, amikor minden IS baj volt a nőnek), a nő folyamatos fanyalgása ellenére Bécsig mégis csak eljutottak (pedig a közösségi oldalakon a kommentelők erősen biztatják a csávót, hogy bassza már ki a kocsiból a kiálhatatlan fapinát menet közben, úgy, hogy nem is lassít).
Jellegzetes falérintős túra, úgy tűnik az RTL már egy szállást sem akart Bécsben finanszírozni, mert minek.
Bécsben volt lovaskocsikázás (mi más?), illetve Ördöglovaslány kifejti azt is, hogy neki nem lenne bejövős egy gondolázás Velencében, gondolom azért, mert a gondolát nem lovak húzzák…..
Ördöglovaslány a visszaérkezéskor kifejezésre juttatja, hogy Cabriós sem bejövős, untatja, így őt is kivágja a francba, Cabriósnak már minden cucca be volt pakolva a kocsiba, mert búcsúzás után azonnal kövérgázt ad a bömbölősnek és elhúz – kicsit sem volt megrendezett ez a jelenet sem…..
Nádai szponzorautóval érkezik (valószínűleg a szponzorszerződés előír bizonyos számú megjelenést), majd megtudja, hogy az Ördöglovaslánynak a Cabriós szépfiú sem volt jó, úgyhogy egyedül marad, de reméli, hogy majd talál maga mellé valakit. Hát, ha így viselkedik minden férfival, ebben én azért nem bizakodnék annyira.
Szerintem Ördöglovaslánynak fel kellene hívnia Vivcsót, nagyon jó barátnők lehetnének, Szamuráj és a lovak kapcsán lenne rengeteg közös témájuk, és akár járhatnának közös pszichológushoz is…..
"Tamás összes cucca előre be votl pakolva a kocsiba"
Tele volt ilyen átgondolatlanságokkal az egész évad, ahol ordított róla, h megrendezett jelenet.
Erikáról is majd jól elhiszem, ahogy az ő képességeivel megszervez a számára vadidegen helyszínen egy ilyen fürdőzést, gondoskodva arról, h más vendégek ne legyenek, forgatni is engedjék a stábot, szusit meg nagy hűtőtáskát is ügyesen szerzett hozzá (noha érkezéskor még a nyamvadt tortát is kézben billegette), vagy hogy Zsófi mama intrikáló telefonálása pont kamera előtt kihangosítva történik, és a lánya is rögtön tudja ez bizalmas hívás lesz ezért félrevonul, de azért persze ő is kihangosítva beszél, stb.
Így végül nem is tudhatod, mi volt egyáltalán valódi, mi csak előre megírt forgatókönyv.
Várható volt, hogy Zsófia túl "kisfiúnak" tartja Tamást:
- mentek
- lóvasfogattal tettek egy kört
- elnyaltak egy fagyit és
- jöttek.
Érdekes, hogy Tamás összes cucca előre be votl pakolva a kocsiba, mert elköszönés után egyből elhúzott!
Nem működött a kémia, ha nyomult volna, ennek a nőnek az lett volna a baja. Soha nem találja me a párját, ha nem véltozik meg!
Józsi gazda boldog lett, nem is kellett álomrandi, elég volt nekik Ladánybenéig menni.
A fiataloknál talán alakul valami, mert Máté be fogja mutatni a lányt a szüleinek, aki egyelőre Dusnokon marad.
A legjobban Lajos gazda járt, kimaradt a másorból, nem kell szégyenkeznie a falu előtt, hogy részese volt egy ilyen produkciónak.
Kevin gazdáról (az Auszriában élő gazdáról) riport volt a Fókuszban, nagyon súlyos, frontális baleset részese volt, de már jobban van. Összejött egy lánnyal, aki a tévé műsorban látta meg őt, megkereste a srácot és azóta is tart a szerelem, még a bajban is kitart mellette, nagyon szeretik egymást.
Szerintem az "itt a vége" arra utalt, hogy megtalálta a puncikáját....de majd meglátjuk (azt nem hinném, hogy a TV-ben bejelentette volna, hogy impotens lett).
Krisztián Erika (ez a teljes neve) nekem is nagyon ismerős valahonnan, keresgélem mindenütt, de nem találom, hogy honnan, de előbb-utóbb biztos kiderül ez is.
Nem (csak) Facebookrol valogattak, hanem a Badoo tarskereso oldalrol. (ami regen jo volt, de mostanra mar a leghanyadekabb az osszes kozul) Tagja voltam egy jo darabig, es szinte biztos vagyok benne, hogy Diuskat, Erikat es Zsofit mar lattam ott. De a dusnoki fatonk "jelentkezoi" kozt is akadt par ismeros arc, az az erzes, amikor tudod, hogy szemelyesen nem ismered, de valami kozossegi oldalon mar biztosan szembejott. Mudrova Heni (a tajszolasos) pl. egy Duna House hirdetesben. Ingatlanos a csaj. A gazdakat valoban telefonos kampanyban keresik, volt, hogy az utcankban egy sracot is felhivtak, pedig neki csak egy egeszen kicsi hobbimeheszete volt, nyilvan azonnal lerazta oket. Hogy honnan tudtak ezt, meg, hogy pont akkor volt frissen valt, azt nem tudom. Nyilvan megvannak ra a modszereik, ez mondjuk meg az elso-masodik evad kornyeken volt, azota ugy latom mar konyekig bele kellett, hogy turjanak a kukaba, es ha mar badoo-s csajokat allitanak be, az azt jelenti, hogy mar a legaljan tartanak, ahol a legbudosebb rothado, levet eresztett tartalom talalhato. Es ezt az evadot, annak szereploivel egyutt ennel nem is tudnam szebben jellemezni.
Épp tegnap olvastam valamelyik főzős csoportban hogy az egyik tagot hívták a séfek séfébe, de úgy hogy sanszos hogy facebook profil alapján válogatják össze a szereplőket. Gondolom akinek nincs önkritikája az megy is.
Kérdés, vajon Zsófi tényleg ennyire kiállhatatlan királykisasszony-e, vagy csak színészkedés? Egyre több helyről az infó, h nem jelentkezés történt a műsorba, hanem a stáb keresett meg akit tudott, főként FB profilok alapján, és még az sem volt kizáró ok, ha van már kapcsolata! "Úgyis csak eljátszani kell" érveléssel... A Hédi-Bond rész pl. nagyon átlátszó volt, nyilvánvalóan megrendezett - és akkor mi még?
Alig várom, hogy kiderüljön, miért mondta azt József gazda: "itt a vége"?
- nem ment neki
- ment, de nehezen
- nem válogat tovább, Erika a befutó,
- tovább válogat(na), mert nem Erika a befutó, de ezt majd a következő évadban engedi neki Nádai.
Hol láttam már ezt az Erika nevű nőt? Nagyon ismerős volt, még a gazdához való "hozzásimulása" is! Nem, nem a "Nagy Ő"-ben, de hasonló műsorban. Esetleg annyira "tipikus" a viselkedése, amiatt ismerős?
Az utolsó előtti részben Nádai továbbra is sehol, csak telefonon vagy pillanatokra jelenik meg, biztos az ő gázsijával is spórolt a Retek.
Lajos gazda már nem jelenik meg, egyes találgatások szerint biztos azért, mert ő teljesen normálisan viselkedett a meghívott nőkkel, nem akart sem csőrözni, sem dugni, nem volt semmilyen lelki defektje vagy vállalhatatlan viselkedése, így az RTL szerint nem illett ebbe az évadba.
Puncizós Divatdiktátor Erikával megy az álomrandira – stílusosan a szamócásba ládát szögelni….
Azokat az arckifejezéseket, dumákat, hanghordozást, viselkedést lehetetlen leírni, úgy tudom összefoglalni, hogy nekem baromi kínos nézni is a jeleneteiket.
A nem kicsit rámenős Divatdiktátor nem sokat lacafacázik, már a szamócásban egy kistraktoron ráveti magát Puncizósra és bemászik a szájába, majd ottalvós programra viszi Puncizóst, akinek azonnal felcsillan a szeme arra a lehetőségre, hogy puncikához juthat.
Az előzetes szerint a vágyott aktus valószínűleg meg is történt, legalább is erre utal, hogy egy ágyban mutatja őket a kamera, és Puncizós picsogós üzemmódban, az nem derül ki, hogy a saját hatalmas ágybeli teljesítményétől érzékenyült-e el vagy más oka van.
Úgyhogy nyilvánvaló, hogy a Divatdiktátor lesz Puncizós kiválasztott puncikája, tökéletesen összeillenek, nekem már csak az marad meg kérdésként, hogy a műsor után hány napot maradtak együtt, de a befejezés után ezt is megtudjuk….
A dusnoki busafejű Szulejmán (egyes helyeken: Csőrmester) és Milla kávézgatnak, Milla most is baromi kíváncsi, mindent tudni akar, hogy mi történt a többi csajjal, de nem zavarja, hogy Szulejmán Marcellának is többször ledugta a nyelvét a torkába.
Ezután következik az évad legjobb jelenete, mert a pincércsaj két nagy pohár café lattét vagy ahhoz hasonlító italt ráborít Millára, erősen figyeltem, de nem a Tájszólásos vagy Marci volt-e elmaszkírozva, de nem, sőt arra sincs utalás, hogy ők fizették volna le a pincércsajt….:)
Kassáról továbbmentek a Tátrába, az elejtett mondatok szerint Szulejmánnak sikerült becsempésznie a lompost is és felpróbálta Millát. A rapid TESCO-gazdaságos álomutazás kb. ennyi.
Milla viselkedéséből úgy tűnik, hogy Szlovákia annyira nem nyűgözte le, jobban bejött volna neki egy tengerparti álomutazás, ahol nem fagy be a segge, lehet, hogy tavaly kellett volna jelentkeznie egy hasonló vidéki csávóka meghódítására, akkor még többet szánt erre a hígfosra az RTL.
A pár sem külsőleg, sem semmilyen egyéb tulajdonságukban baromira nem illik össze, biztos tartós, hosszú távú kapcsolat lesz…..
Kíváncsian várom, hogy Milla felbukkan-e később más RTL produkciókban is, a Való Világ 58-ban vagy egy főzőműsorban simán el tudom képzelni, de ha átszerződik a TV2-höz elmehetnének Szulejmánnal a Kísértésbe is, legalább nem csak az összejövésük történne kamerák előtt, hanem a különválásuk is….
Ördöglovas a Parasztétteremben nagyon jól érzi magát, lehet, hogy a csávójának ilyen stílusban kellene vele mindig kommunikálnia? Megtudhatjuk, hogy (a közben leleplezett) Hédi Bond azt drótozta le a csajnak, hogy Marketingigazgató szerint Cabriós azt mondta, hogy már legszívesebben hazamenne, mert elege van az egészből, amikor Ördöglovas szembesíti ezzel, közli, hogy Marketingigazgató hazudik, mert ha ő el akart volna menni, már elment volna.
Végül Ördöglovas Marketingigazgatót rúgja ki, és Bécsbe indulnak álomrandira a kiválasztott szépfiú Cabrióssal.
Az előzetes szerint – a várakozásoknak megfelelően – már az odaúton a kocsiban összevesznek, Ördöglovas felveszi a szokott bedurcizós ábrázatát, majd snitt, és az Ördöglovas már Nádait fogadja Bábolnán, úgyhogy nyilván még az osztrák határ előtt rájöttek, hogy nem bírják elviselni egymást.
Megjegyzem, Ördöglovas stílusát, férfiakhoz való hozzáállását, elvárásait, hisztijeit, sértődékenységét elnézve, most már a legminimálisabban sem csodálkozom, hogy 30-as nő létére hosszú ideje nem marad meg mellette egy férfi sem, nem is tudom, milyen tulajdonságokkal kellene rendelkeznie annak, aki e mellett a nő mellett hosszabb távon kibírná és a csaj sem üldözné el maga mellől.