Balliberálisékat nem zavarja egyébként, hogy a balliberális sztárhikál tíz- meg százmillákat vág zsebre a leggátlástalanabb, szerződésbe lefektetett bérmikrofonállványsággal?
Pedig nemrég még imádták a lengyeleket balliberálisék, rendszerbontó lengyel tüntetéseknek tapsoltak, amik végül varsói expresszé formálódva a gonosz Zorbánt is el fogják seperni.
Áradoztak róla, hogy a lengyelek bezzeg oda tudnak baszni a hatalomnak, kínosan hallgatva 2006-ról és az utána következő évekről.
Fialával akkor lett tele a puttonyom, amikor a Budapest Rádióban, ahová Rónai Egon rakta őt be, a reggeli-délelőtti, heavy metal zenékkel fűszerezett műsorában elkezdte baszogatni az útinformos nőt, hogy miért nem beszél rendesen magyarul, meg mit hebeg itt élő adásban, pedig a nő teljesen normálisan, szép kiejtéssel beszélt. Fiala meg fölhúzta magát, és ordibált vele.
„Felek megállapodnak abban, hogy a megbízott a Kelj Fel Jancsi című, élő lebonyolítású műsorban közreműködik a Megbízó kommunikációs tevékenységében és image építésében.”
Fiala János: „Én nagyon bírnám, ha főpolgármester lennél. Szeretnék tanácsadó lenni. Én szeretnék belőled egy olyan palit csinálni, akitől fél a szög. Tehát, ha kalapács van a kezedben, ami sokszor szükséges, akkor egy olyan valakit akarok belőled csinálni, aki nem egy másik Karácsony, hanem megtanul úgy...ami egyébként téged szubjektíve is alkalmassá tenne arra, amire szerintem te már objektíve is alkalmas vagy.”
*
Telefonáló: „Hogy engedheti meg magának, hogy ilyen támadási felületet adjon Karácsony Gergely, hogy tartozzon neked? Egy hónapja hangzott el ez először. Mit mond erre Karácsony Gergely?”
Fiala: „Nem akarom elmondani.”
Telefonáló: „És nem lehet tőle megkérdezni adásban?”
Fiala: „Nem lehet tőle megkérdezni, mert elmondta, hogy ennek alapvetően most éppen mi az oka, és ez egy olyan dolog, amellyel megtisztelt a bizalmával és amellyel nem élhetek vissza, de azt kell hogy mondjam, hogy mielőtt ez a probléma lett volna korábban sem fizettek pontosan.”