A 22 éves, Breda városában élő Rikkie Valerie Kollé modell-színésznő nyerte a Miss Universe szépségverseny holland nemzeti döntőjét, így ő képviselheti az országot az idei világdöntőben.
Pedig az elvtárs szerint "vannak olyan emberek, akiket nem a pénz körül forog minden gondolatuk, ellenben veszedelmesen károsnak tartják, hogy a görög-római-magyar-keresztény civilizációnk alapjait próbálják aláásni olyan erők képviselői, amik többször lángba borították már a világot." :)
Az egész rendszer 80iq-s demagóg ostobaságok gyűjteménye. Annyira megszoktad, hogy így érvelnek, így gondolkodnak a körülötted levő emberek, hogy természetesnek veszed. Aki pedig ellentmond, annak nekiugrasz.
Lehet neked föl sem tűnik, de folyamatosan a fideszes szekta működéséről adsz jellemzést. Lentebb, amikor először kommenteltem, meg most is. Közben piszlicsáré jelentéktelen dolgokon hisztizel, miközben kúrmányunk pontosan a leírtak szerint teszi tönkre az országot, amiről viszont nem vagy hajlandó tudomást venni.
Számomra egyszerűbb a dolog - ha egy űrlapon az áll hogy Parent-1/Parent-2, akkor egyik szülőként valamelyikbe beírom a nevemet, másikba meg a másik szülő, jelen esetben a feleségem. Mégpedig azért, mert nem filozófálni szeretnénk róla, hanem egy ügyet elintézni amihez ez az űrlap és annak kitöltése kell, úgy ahogy azt a hatalmas hivatal kiötlötte és a hátlapon lévő kitöltési utasításban elrendelte. Ha az ügy így el lesz intézve, akkor teljesértékű megoldás, ha nem lesz akkor meg mindegy hogy apa és anya van-e odaírva vagy akármi. Már olyan űrlapot is láttam, ahol a szülők (mindkettő) nevénél az szerepel hogy "Név:"
Ahhoz pedig hogy mi otthon hogyan nevezzük egymást/gyerekeinket/szüleinket, nem sok köze van senkinek, se államnak se iskolának se a szomszédnak, cserébe minket sem frusztrál ha másvalaki bibének/porzónak nevezi a szüleit vagy szimplán vénhülye1/vénhülye2-nek ... ez már attól is függ ki milyen családba született vagy hány iskolát járt, zöld vagy sárgaszinű istenben hisz ...stb. Ergo mi magunk őrizzük és adjuk tovább azt a kultúrát amelyet követünk, semmi bajunk nem lesz tőle ha a hatalom bepróbálkozik, mint azzal az ominózus EU "hogyan beszéljünk" irányelvvekkel amit vissza is vontak de én elmentettem az unokáimnak tanulságul ha majd nagyobbak lesznek.
Örömteli, hogy a tönk szélére került az LMBTQPE-propagandista melegsör és a pedofil "játék"filmgyár is.
Sok helyen már az van, hogy nem hoz annyit az aberráltak seggének a kinyalása, hogy ne vinni el a többszörösét a normálisak visszaeső kereslete, akik eddig benyelték az őrületet.
Majd szépen jön, hogy a normális embert meg az sérti, ha nem szólítják meg őt a repülőgépen sem mint Herr, sem mint Dame.
Én pontosan addig vagyok fideszes, balliberális, amíg olyan politikát visz, amit helyesnek tartod.
Ez jó ideje maximálisan így van.
2014-ben pl. az országgyűlésin egyéniben a Fideszre szavaztam, mert elégedett voltam a 4 évi kormányzással, és szimpatizáltam a jelöltjükkel is, listán az LMP-re szavaztam, mert Schiffer tökösen kibaszta a pártból a kommunistákat (Karácsonyi, Dorosz, Szabóék stb.), az EP-választáson meg a Jobbikra szavaztam, üzenetként az EU-nak, hogy vegyenek vissza.
Azóta minden szavazatomat a Fidesz kapta, viszont tavaly adtam ajánlást a Mi Hazánk jelöltjének is, bátorításul (kell a Fidesznek a nemzeti ellenzék), meg egyet a Kétfarkúnak, hogy az ellenzéknek szarabb legyen, ha el tud indulni a jelölt.
Így vagyok én fideszes, balliberális. Elvi alapon.
Valami elenyésző kisebbség kitalálta, hogy őt sérti az anya vagy apa szó, mert ő 57. nemhez tartozónak véli magát. Hogy miért sértő ettől az apa vagy anya szó, nem világos.
Ezért kellene mindenki másnak alkalmazkodni az ő hülyeségéhez?
Az egy dolog, hogy egy bolond ezt kitalálta. De rácsatlakozott az idióták tömege. Ők már nem egyszerűen mondogatják, hanem kényszerítik erre az embereket.
Megdöbbentő, hogy ezt így milyen sok ember elfogadja.
A szülő1 csak egyetlen ostobaság a libbant idiotizmus kifogyhatatlan tárházában. Az egész rendszer 80iq-s demagóg ostobaságok gyűjteménye. Annyira megszoktad, hogy így érvelnek, így gondolkodnak a körülötted levő emberek, hogy természetesnek veszed. Aki pedig ellentmond, annak nekiugrasz.
Ha hiszed, balliberális, ha nem, vannak olyan emberek, akiket nem a pénz körül forog minden gondolatuk, ellenben veszedelmesen károsnak tartják, hogy a görög-római-magyar-keresztény civilizációnk alapjait próbálják aláásni olyan erők képviselői, amik többször lángba borították már a világot.
A gond csak az, hogy a kormány tevékenységét is azon a szellemi színvonalon próbálod értékelni, amely az ilyen szülő1 idiotizmust létrehozta. Mivel nem értesz belőle semmit, kitalálsz magadnak olyan egyszerűsítő, de értelmetlen dolgokat, mint ámokfutás, putyinbérenc stb. Ezeket érted, ehhez nem kell intelligencia, gondolkodás, semmi. Aztán boldogan mondogatod.
Vajon mennyire mosták át azok agyát, akik a kormányzat teljes ámokfutása, ruszkisegg-nyalása, Európa-rekord infláció mellett azon szenvednek, hogy valahol egy űrlap egyik rubrikája fölött milyen megnevezés szerepel?
Egyelőre befelé megyünk a hülyeségek erdejébe. Talán a média teszi. Az információk, benyomások többsége már nem a valóságból és a közvetlen környezetünkből származik. A Ha a média el tudja hitetni, hogy a többség így gondolja, az átlagember ehhez igazítja a véleményét. Jobban bízik benne, mint a saját szemében.