Gulyás Michelle aranyérmét egyértelműen annak köszönhetjük, hogy az öttusaszövetség élére egy hozzáértő ember került a pártnindzsa helyett.
Vajon hogyan szerepeltünk volna, ha Németh Szilárddal és Lézer Janival az élen az összes fidesznyák eltűnik a sportági szövetségek vezetéséből?
Amúgy arról is érdemes lenne beszélni, hogy Katinka nagyságos asszony azt a Wladár Sándort szólította fel a lemondásra, aki az aranyérmek számát tekintve legeredményesebb szövetséget irányítja.
És eközben Hosszúról nem derült ki, hogy a vállalkozásai fizetnek-e végre azokért a létesítményekért, amelyeket használnak.
Nos igen. Ha egy ország legalább a látszatát fenn akarja tartani, hogy demokratikus és szuverén, akkor bármi is legyen egy sajtóorgánumról a véleménye, olyan nincs, hogy egy ilyen esetben nem áll ki mellette.
Csak hát ugye a 444 borította a kibertámadás bilit...
In Hungary only one title was included, a smaller liberal (anti-Orban/anti-Government) news outlet. But there are more and bigger sites that could have been included. Now the editors of the smaller site (444.hu) are quite happy that they were given such a prestigious award.
Én hasonlóan az összes médiumhoz nem hiszem a 444 egyetlen szavát és szóközét sem, de meg kell mondanom hogy az orosz betiltás akkora ingyen reklám nekik amit százmilliós FB reklámmal sem tudtak volna elérni. Persze csak ha igaz ez a betiltás ügy, mert az is a média írja ...
Nem érted... Hiába veszített már pert (nem tudom), akkor is hitelesnek számít a 444. Valóban igyekszik az újságírás szabályait betartani és ebben jó is. Ezért is írtam úgy hogy "alapvetően hiteles". Mert hibái lehetnek, de általánosságban megbízhatsz bennük.
Míg például a Pesti Srácoknak már a neve is hazugság, hiszen a valódi pesti srácok '56-ban pont azok ellen harcoltak, akiket most a Pesti Srácok képvisel!