Az ellenzéki politikusok vért pisilnek az igyekezettől, hogy programot adjanak az ellenzéki szavazóknak, de úgy tűnik, nem sok sikerrel.
Még sajnálatból sem mennek el ezekre a kormánybuktató tüntikre, pedig vótmá rabszolgatörvénytől nyugdíjkéséen keresztül Európai Ügyészségig mindenféle vonzó hívószó...
Szóval mi lehet a gond?
Már ANNYIRA ciki ezek mellett kiállni?
Ha ennyire nem bírják a trágárkodást, kész csoda, hogy egy futballmeccset meg tudnak nézni.
Nem arról van szó, hogy nem bírják a trágárkodást.
Hanem a zsigeri reflexről, hogy mivel a kormányoldalon páran kifogásolták a hölgyemény nyelvezetét, az ellenzéki nőtanács egyből örökbe fogadta Blankácskát, és előterjesztették szenté avatásra.
A rendszerváltás környékén még az SZDSZ számított a "radikális rendszerváltónak" a "nyugodt erő" MDF-fel szemben, úgyhogy annyira nem kirívó ez a váltás. Mostanra meg a Fidesz van valahol ott a politikai palettán, ahol a 90-es években az FKGP és a MIÉP.
Tartok tőle, ha ilyesféle büntetési rendszert bevezetnének, a fideszes honatyák és propagandistáik úgy járnának vele, mint a Holló Színház által előadott jelenetben a nyomozó a hazugságvizsgálóval. :D
A Blanka-téma kapcsán leginkább a szenteskedő seggfejek mutatták ki, hogy mindig van lejjebb. Ha ennyire nem bírják a trágárkodást, kész csoda, hogy egy futballmeccset meg tudnak nézni.
A kormányoldal szidta egy kicsit, aztán az ellenzéki politikusgárda szentté avatta ezt a moskos szájú kamaszlányt, és most meg vannak sértődve, hogy az ellenzéki szavazó a felfordult gyomrára való hivatkozással távol marad ezektől a rendezvényektől.
Szóval... itt van nekünk ez a hejesirni se tudó, de annál mocskosabb szájú ballib elit, akit remekül képvisel ez a vörös hajú fruska...
Hajrá !
Ti azért mindig bebizonyítjátok, hogy van lejjebb....
ez a kormány lop csal hazudik, és modern diktatúrát épít ki,
Miközben fényévekkel jobban él a nép mint a "tisztességes" Gyurcsány érában...
Mert ugye ott nem herdálták a népvagyont, nem hazudoztak éjjel nappal, nem lövettek ki szemeket és főleg nem vezették az országot a tönk szélére... ugye?
Hiába ismételgeted a hazugságaidat, ez a kormány ezerszer többet ad a népnek, mint bármelyik megelőző az utóbbi 70 évben.
Amit meg lopásnak hazudsz, az egy erőfeszítés, hogy magyar cégek végezhessenek beruházásoka és ne külföldiek talicskázzák kifelé a magyar emberek által megtermelt értékeket.
A "diktatúra" meg ahhoz kell, hogy elég messzire legyenek elrugdosva a húsos fazéktól azok, akik megint gyarmatot akarnak csinálni az országból.
Meglehetősen távol állok attól, hogy FIDESZ-esnek lehessen hívni. Bár ez magánügy, de megosztom, hogy eddig soha nem szavaztam a FIDESZ-re, vagy FIDESZ-es jelöltre, és egyelőre úgy tűnik, hogy nem is igen fogok. Ezt a kormányt én nem szerettem volna az ország élére, de voltak választások, és ezt kaptam, kaptuk, ha tetszik, ha nem. Nem hinném, hogy apró hibákról hazudoztam volna, mivel konkrétan egyetlen hibát sem neveztem meg, csak általánosságban nyilatkoztam. Azt pedig elkeserítőnek tartom, hogy rögtön a személyeskedés és az erős indulat tör elő, ha bármilyen közügy kerül szóba. Ez sehogyan sem segíti egy egészségesebb közbeszéd kialakulását.
barna a nyelved fideszes. ez a kormány lop csal hazudik, és modern diktatúrát épít ki, szégyellheti magát mindenki aki ilyet akar az ország élére, és aki apró hibákról hazudozik szemforgatva mint te.