Az Oktogon Közösség teljesen más tészta, nyilván semmi köze a Körúti Szalonhoz, és nagyon hosszú ám a Nagykörút, úgyhogy lehet, hogy a Körúti Szalon messze székel az Oktogontól.
Bár az is lehet, hogy a Kiskörúton székelnek, a saját genderwc-jükben.
Ez egy érdekes társadalompolitikai kísérlet. Popcorn, kv, kóla, stb. bekészítve.
Hasonlóra számítok, mint legutoljára a 2015-ös migrációnál. Először tele lesznek az újságok, mosolygós daxikkal, csak úgy szétpukkan majd a boldogság Németországban, még az ICE sofőrje is táncolni fog (lásd DB reklám). Angela daxikkal fogja magát fotóztatni és közben mosolyog. A WaPo, NYT címlapon hozza Trüdó zoknija mellett a német genderliberalizmus győzelmét.
Majd lassan jönnek a rosszabb hírek, először csak regionális szinten (nincs minden német vonatban daxi vécé, Claudia Roth rettenetesen felháborodik), majd másfél-két év múlva már a mainstream is ír egy kétsorost egy afgánról, aki erőszakolni ment a daxi vécébe, de a férfiak nem mertek bemenni segíteni, mert fél évvel korábban egy koblenzi bíró 5 évre ítélt egy ciszheteró férfit, mert a daxiba ment brunyálni a bájermünken meccsén. Egy nő jelentette fel, aki ugyan nem daxi, de a kurva anyját annak a fasz ciszheteró férfinak. A nő twitteren két hét alatt világsztár lesz #jesuisdaxi, AndzselinaDzsolival fotószkodik (sic!).
Szerintem érdekes lesz. USÁ-ban és Kanadában már elég magas szinten mennek ezek az ügyek, de arrafelé nem járkálok, én germanofil vagyok.
"McDonald’s regularly participates in globally-recognized Halal forums and has been involved in enhancing Halal practices and procedures across the region. For a more detailed answer on our Halal practices and certificates, please check our website here. Ingredient declarations for all our menu items can be found i..."
Ez fontos, hogy figyelemmel legyünk egymásra. De, a hamburger az halal kaja (marhahuspogácsa és még a szószok is halal).
Az ügyfél félreértette: az interjuzott nem fizethet és nem hivhatja meg a HR-est.
azert mar az allasinterjun is figyelni kell. Volt mar olyan, hogy egy angol programozo azert nem kapott meg egy allast, mert a muszlim hr-s picsa sertesnek vette, hogy meghivta volna az etteremben, ahol az interju volt egy hamburgerre.
(googliztam volna a hirt, de nem talaltam)
Honnan a tokbol kellene tudni, hogy kinek mi a vallasa? Ha rasszjegyeket elkezdem figyelni, akkor meg az lesz a baj.
Újból vannak fasiszta keretlegények is Németországban, akik a genderségért és a migránsokért már gyilkolni is képesek akár. Az új SA neve nem más mint Antifa.
Friss! Életveszélyes állapotban volt Frank Magnitz, a brémai AFD elnöke, de szerencsére megmentették, az állapota még mindig kritikus! A rendőrség az Antifát gyanúsítja és politikai gyilkossági kisérletet emleget a brémai ügyézség szóvivője!
Valószínűleg ilyen "daxi" dajkák fognak leginkább tipikusan jelentkezni. Közülük is a pedofil buzeránsok főleg, akiket vagy felveszel, vagy viszik a házad.
Például egy álláshirdetésnél is el kell kerülni a nemi megkülönböztetést, egyben tiszteletben kell tartani a sokszínűséget – ha valaki ezt nem teszi meg, súlyos büntetésre számíthat.
Ezekben a hirdetésekben négyféle új jelölés egyikének használata lesz kötelező: a megszokott m (männlich, azaz férfi) és w (weiblich, azaz női) mellett meg kell jelennie a d, a, x, i betűk egyikének is, hogy megfeleljenek a jelenlegi jogszabályoknak. A d ugyebár a divers rövid alakja, amelynek jelentése a már említett különböző, különféle. Az a betű az anders rövidítése, jelentése egyéb, az x és az i pedig az intersexuell, azaz interszexuális szót helyettesíti.