Erdogan munkáját kevéssé ismerem, de amit tudok róla, az eléggé elítélendő. Putyin szerintem jól képviseli a hazáját, nemzetét, és annak érdekében csinál merész húzásokat. Trumptól oly sok dolog nem változott meg az USA-ban, de mondjuk gazdaságilag jobb lett a helyzet.
Viszont amiben mindhárman más palettára kerülnek, mint Soros, hogy ők mind választott vezetők.
Mindamellett, hogy a rasszista szövetkezéssel egyikük sem vehető egy lapra, igazából mindegy is, hogy ők milyenek, amikor Sorosról beszélünk. Attól nem lesz jobb, vagy rosszabb egy ember, hogy mások milyenek, márpedig ha jól értem ez a topik Sorosról szól.
Látod, ezért keni el a szátokat 4 évenként kétharmaddal, mert műveletlen bunkónak tartjátok.
Ha kicsit is megpróbálnátok felérni a szintjére, akkor talán több esélyetek lehetne "megbuktatni" de bunkózni, Grazozni egyszerűbb, oszt játszátok a mártírt, hogy egy szellemi fogyatékos mossa fel veletek rendszeresen a padlód.
Orbán Oxfordban jött rá, hogy mire megy ki a játék, és otthagyta.
Addig megpróbált úriember, diplomata módjára viselkedni vele, ameddig Soros nem nyúlt bele látványosan a migrációba, teljesen Orbánnal ellentétes oldalon.
Soros nem az egyetlen politkius, befolyásos ember akivel Orbán nem ért egyet, de azért szóba áll vele...
Akinek megtetszettek a Soros-féle Nyílt társadalom elvek,az maradt mellettük, akinek meg nem, azt köszönte de nem kért belőlük. Én sem, OV sem. Mi nem maradtunk a hálóban, miért kellene a hívei legyünk?
Sorossal szemben viszont olyanok állnak akik valóban aggódnak hogy a hagyományos életstílusuk és gyerekeik jövője veszélybe kerülhet... Ezeket nem olyan könnyű kilóra megvenni.
1, ORBÁN VIKTOR: "Én személy szerint tisztelője vagyok az iszlámnak."Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson"
2tizenegy történelmi épületetkínált eladásra Kuwaitban. – Ezek a kastélyok – amelyeket gazdag családok építettek két-háromszáz évvel ezelőtt – jelképezik a valódi magyar örökséget, és remek befektetési lehetőséget kínálnak
4 Az iszlám hitű törökök zarándokhelyévé válna Szigetvár– olvasható a Magyar Nemzetben. A lap csütörtöki számában Kolovics János (Fidesz-KDNP) polgármester arról beszélt: Törökországban hatalmas lehetőség rejlik, óriási gazdasági növekedéssel, amit a turizmus segítségével szeretnének kiaknázni és minél több törököt a városba invitálni.
ki az a soros, h évek óta minden róla szól fideszországban?
A bákász, ennyi.
Lehet vele riogatni, pont.
Érdekes, mikor épp senki nem sorosozik, te nyitsz a sorosozásnak egy topikot, hogy szinten tartsad a sorosozást, ha senki nem ír be, akkor rákérdezel, hogy ma mit ártott Soros, majd legvégül sipákolsz, hogy itt állandóan sorosoznak.
Én sosem reagáltam 444-es cikkre úgy, mint te. A 168 óra eleve egy bulvár lap, az más tészta.
Én nem az alapján pozicionáltalak be, hogy mit olvasol, hanem hogy figyelmen kívül hagysz egy tényt azért, mert nem vagy hajlandó olvasni egy adott lapot. Tőlem olvashatsz naponta, amit akarsz, de ha hozok egy ide egy hírt, amely könnyen ellenőrizhető is, akkor tök mindegy honnan származik.
Tény, hogy Soros egy rasszista elnök rasszista munkáját dicsérte.
Igen az, de mindent elárul, ha csak a forrással foglalkozol. Cáfold meg a benne leírtakat, ha tudod, de elárulom, hogy megtették volna mások, ha lehetne. A 888 csak lehozza ezeket, azért mert más nem, de ettől még valós dolgok. Valós, hogy a dél-afrikai vezetés rasszista, mert rasszista intézkedéseket hozott, az is valós, hogy Sorosék jó kapcsolatot ápolnak az elnökkel, és dicsérik munkáját.
Ahogy egyébként az is valós, hogy Zimbabwében is elvették a fehérek földjeit, ezáltal elüldözték őket, majd ezt éhínség követte, és vissza akarták csábítani őket... A saját rasszizmusuk mutatja meg a valóságot a rasszok közötti különbségről.
Magyarországon is elsősorban a cigányelleneseket titulálják rasszistának, holott a cigányok jellemzően sokkal rasszistábbak, mint a magyarok.