Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.07 0 0 93

nyocnyonyoc lehozta, h bécsben lázadnak a sorosista ceu ellen.

Kik?

Mera a polgi 2x el, h odaköltöznek.

nyocnyocnyoc szokott néha igazat is írna?

issor46rossi Creative Commons License 2018.11.30 0 0 92

Állok sorban a pénztárnál a sparban, előttem rosszkinezetű isis-ek, sorossal fizettek ...

Basszus, hol lehet bankkártyát igenyelni?

Törölt nick Creative Commons License 2018.11.26 0 0 91

Erdogan munkáját kevéssé ismerem, de amit tudok róla, az eléggé elítélendő. Putyin szerintem jól képviseli a hazáját, nemzetét, és annak érdekében csinál merész húzásokat. Trumptól oly sok dolog nem változott meg az USA-ban, de mondjuk gazdaságilag jobb lett a helyzet.

Viszont amiben mindhárman más palettára kerülnek, mint Soros, hogy ők mind választott vezetők.

Mindamellett, hogy a rasszista szövetkezéssel egyikük sem vehető egy lapra, igazából mindegy is, hogy ők milyenek, amikor Sorosról beszélünk. Attól nem lesz jobb, vagy rosszabb egy ember, hogy mások milyenek, márpedig ha jól értem ez a topik Sorosról szól.

Előzmény: nilbogboh (76)
nilbogboh Creative Commons License 2018.11.24 0 0 90

Néha még a Trójai falóról is pofára lehet esni ..., csak abban az esetben még ott az a kellemetlenségi faktor, h nem.tompítja az esést a lócitrom ...

Előzmény: epres túróhab (89)
epres túróhab Creative Commons License 2018.11.23 -1 0 89

Ne bántsd!  Nekem o a jeloltem a leghasznosabb idiota címére. 

Előzmény: Törölt nick (88)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 -3 0 88

Nadebmeg, gesztherke ezt már olyan logikai háló alapján űzi, hogy hovatovább aki az angolvécét használja, az náci, mert Hitler is azt használta.

Előzmény: tejet iszok és pipázok (87)
tejet iszok és pipázok Creative Commons License 2018.11.23 -2 0 87

Azt hiszi, hogy most jól odamond ezekkel...

De a lőtéri kutyát se érdekli.

Hát ezért vannak a betonba döngölve rendszeresen, mert nem képesek erről a szintről felemelkedni.

Egymást győzködik, sikerrel, hogy ez a győzelem útja... Hát csinálják !

Előzmény: Törölt nick (86)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 -1 0 86

Nem unod még ezzel a fasságoddal telicseszni a fórumot?

Előzmény: medve talp (80)
tejet iszok és pipázok Creative Commons License 2018.11.23 -2 1 85

Azert dicsekszik mert egy műveletlen bunkó

Látod, ezért keni el a szátokat 4 évenként kétharmaddal, mert műveletlen bunkónak tartjátok.

Ha kicsit is megpróbálnátok felérni a szintjére, akkor talán több esélyetek lehetne "megbuktatni" de bunkózni, Grazozni egyszerűbb, oszt játszátok a mártírt, hogy egy szellemi fogyatékos mossa fel veletek rendszeresen a padlód.

Orbán Oxfordban jött rá, hogy mire megy ki a játék, és otthagyta.

Addig megpróbált úriember, diplomata módjára viselkedni vele, ameddig Soros nem nyúlt bele látványosan a migrációba, teljesen Orbánnal ellentétes oldalon.

Soros nem az egyetlen politkius, befolyásos ember akivel Orbán nem ért egyet, de azért szóba áll vele...

Előzmény: medve talp (83)
medve talp Creative Commons License 2018.11.23 0 1 84

2010-ben is

Előzmény: medve talp (83)
medve talp Creative Commons License 2018.11.23 0 1 83

Ugyan mar!

Meg 2006-ban is Soros haverja volt!

Azert dicsekszik mert egy műveletlen bunkó, es kivagyi mutatni hogy  Oxfordban tanult.  pár hónapot...

Előzmény: tejet iszok és pipázok (82)
tejet iszok és pipázok Creative Commons License 2018.11.23 -2 0 82

Akkor miért dicsekedik a felkapaszkodott parasztja

Azért, hogy tudassa, jól ismeri a vén kópét, tudja, hogy honnan fúj a szél.

Egész más dolog kívülről kritizálni a nagy filantrópot, és úgy, hogy első kézből ismeri a Nyílt Társadalom hálózat céljait és felépítését.

Előzmény: medve talp (81)
medve talp Creative Commons License 2018.11.23 -1 0 81

Akinek megtetszettek a Soros-féle Nyílt társadalom elvek,az maradt mellettük, akinek meg nem, azt köszönte de nem kért belőlük. Én sem, OV sem. Mi nem maradtunk a hálóban, miért kellene a hívei legyünk? 

nem-e?  Akkor miért dicsekedik a felkapaszkodott parasztja mai napig mindenütt az önéletrajzban Soros-támogatással?

Előzmény: Régikarak (54)
medve talp Creative Commons License 2018.11.23 -1 0 80

Sorossal szemben viszont olyanok állnak akik valóban aggódnak hogy a hagyományos életstílusuk és gyerekeik jövője veszélybe kerülhet... Ezeket nem olyan könnyű kilóra megvenni.

• 1, ORBÁN VIKTOR: "Én személy szerint tisztelője vagyok az iszlámnak."Magyarország az iszlámot az emberiség egyik nagy szellemi és lelki alkotásának tekinti, amely sok százmillió embert segít hozzá, hogy az emberi élet létezésének magasabb értelméhez eljuthasson"
  •  
  • 2  tizenegy történelmi épületet kínált eladásra Kuwaitban. – Ezek a kastélyok – amelyeket gazdag családok építettek két-háromszáz évvel ezelőtt – jelképezik a valódi magyar örökséget, és remek befektetési lehetőséget kínálnak
  •  
  • 2017/11/13/mégis_lesz_torok_oriasmecset_budapesten/
  •  Magyar letelepedési kötvénnyel üzletel a bahreini konzul  Az Orbán Ráhelt és Tiborcz Istvánt vendégül látó konzul két oldalról is benne van a bizniszben. 
  • 4  Az iszlám hitű törökök zarándokhelyévé válna Szigetvár – olvasható a Magyar Nemzetben. A lap csütörtöki számában Kolovics János (Fidesz-KDNP) polgármester arról beszélt: Törökországban hatalmas lehetőség rejlik, óriási gazdasági növekedéssel, amit a turizmus segítségével szeretnének kiaknázni és minél több törököt a városba invitálni.

Előzmény: Mégis minden stimmel (51)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 -2 0 79

te milyen nyelven beszéled a magyart??!

Ha már így rákérdeztél, én olyan nyelven, ahol nagybetűvel kezdődik a mondat.

Előzmény: nilbogboh (78)
nilbogboh Creative Commons License 2018.11.23 0 0 78

te milyen nyelven beszéled a magyart??!

Előzmény: Törölt nick (77)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 -3 0 77

ki az a soros, h évek óta minden róla szól fideszországban?

bákász, ennyi.

Lehet vele riogatni, pont.

Érdekes, mikor épp senki nem sorosozik, te nyitsz a sorosozásnak egy topikot, hogy szinten tartsad a sorosozást, ha senki nem ír be, akkor rákérdezel, hogy ma mit ártott Soros, majd legvégül sipákolsz, hogy itt állandóan sorosoznak.

A szokásos álszenteskedő ballib faszkalapkodás.

Előzmény: nilbogboh (76)
nilbogboh Creative Commons License 2018.11.23 0 1 76

Bocs de ki az a soros, h évek óta minden róla szól fideszországban?

bákász, ennyi.

Lehet vele riogatni, pont.

Az nalam nem játszik, h egyik nap még parlamentbe hurcibálom, következőn vele riogatom a népemet!!

Pontosítok: nem szarok arra az asztalra, ahol előző nap még a gőzölgő húslevest kanalaztam!!

orbán nagyvezír kikkel parolázik?

putyinovics, erdogan ...

Ők megférnek a palettádon?

Ők mennyivel elfogadhatóbbak?

Vagy kbsztt trámpli??

Ejropát hagyjuk, belefullad a saját szarába.

Mondjak jobbat?

Kenguruk, kiwik ...

Talán mást nem is tudnek mellejük tenni.

De ne akarjunk az egyik gcből méggcbbet, a masikból terézanyut csinálni!!

Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 0 0 75

Én sosem reagáltam 444-es cikkre úgy, mint te. A 168 óra eleve egy bulvár lap, az más tészta.

Én nem az alapján pozicionáltalak be, hogy mit olvasol, hanem hogy figyelmen kívül hagysz egy tényt azért, mert nem vagy hajlandó olvasni egy adott lapot. Tőlem olvashatsz naponta, amit akarsz, de ha hozok egy ide egy hírt, amely könnyen ellenőrizhető is, akkor tök mindegy honnan származik.

Tény, hogy Soros egy rasszista elnök rasszista munkáját dicsérte.

Előzmény: nilbogboh (74)
nilbogboh Creative Commons License 2018.11.23 0 0 74

Ok.!

Tegyük fel, elkezdek 444, 168óra és társaik cikkeket bemásolni  ide, elfogadod zsinórmértéknek?

NAUGYE!!

De tovább megyek.

Te hírportálok alapján pozicionálod be, h a vitapartnered megfelő-e a vitára?

Ösmerős ez nekem. "Aki nem az én tánctanáromtól tanul, az falábú, nyavalyás kcsg ..."

Engem spec Q nem érdekel mit olvasol, mit, és honnan idézel.

Te kvházad, ha ott érzed magad jól, kedves egészségedre!!!

De ne akarj engem uezen elv alapján beskatulyázni, ok.?

Naponta kapom meg itt, ballibsi es társai, hat röhögnöm kell!!

Miért?

Mert ez alátámasztja, h a narancsültetvényesek alapból erre vannak beállítva ...

Sajnos kevés olyan embert ismerek, aki telibe szarják az összeset, aki jelenleg a parlamentben melengegik a seggüket.

Orbánt a jelenlegi ellenzékkel képtenség elmozdítani.

Halott ügy!!

Előzmény: Törölt nick (73)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 0 0 73

Ez esetben viszont nem biztos hogy érdemes buta topikokat nyitnod, vagy egyáltalán vitázni bármiben, amiben így téves kép alakul ki benned.

Előzmény: nilbogboh (72)
nilbogboh Creative Commons License 2018.11.23 0 0 72

Ha  CSAK  ezen múlik, akkor vállalom ...

Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 -1 0 71

Ezért marad téves a világképed, hiányos az információs tárházad, és ezért nem látod, hogy Soros valójában milyen gazember.

Előzmény: nilbogboh (70)
nilbogboh Creative Commons License 2018.11.23 0 0 70

888-at nem olvasok!!

Pont.

Előzmény: Törölt nick (68)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2018.11.23 -2 0 69

A balszélső, mert kígyókat melengetett a keblén!!!!!! Ma a kígyóké a jövő:)))))

Előzmény: vonakodó (63)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.23 0 0 68

Igen az, de mindent elárul, ha csak a forrással foglalkozol. Cáfold meg a benne leírtakat, ha tudod, de elárulom, hogy megtették volna mások, ha lehetne. A 888 csak lehozza ezeket, azért mert más nem, de ettől még valós dolgok. Valós, hogy a dél-afrikai vezetés rasszista, mert rasszista intézkedéseket hozott, az is valós, hogy Sorosék jó kapcsolatot ápolnak az elnökkel, és dicsérik munkáját.

Ahogy egyébként az is valós, hogy Zimbabwében is elvették a fehérek földjeit, ezáltal elüldözték őket, majd ezt éhínség követte, és vissza akarták csábítani őket... A saját rasszizmusuk mutatja meg a valóságot a rasszok közötti különbségről.

Magyarországon is elsősorban a cigányelleneseket titulálják rasszistának, holott a cigányok jellemzően sokkal rasszistábbak, mint a magyarok.

Előzmény: nilbogboh (66)
nilbogboh Creative Commons License 2018.11.22 0 0 67

Ma melyik dominó borul fel?

Kit vesz meg kilóra?

Kit buktat meg?

Budha helyén is ő csücsül már?

nilbogboh Creative Commons License 2018.11.22 0 0 66

88888?

Szemétdomb ...

Előzmény: Törölt nick (65)
Törölt nick Creative Commons License 2018.11.22 -1 0 65
Előzmény: nilbogboh (64)
nilbogboh Creative Commons License 2018.11.22 0 0 64

Na, a bákász ma mibe avatkozik bele?

Melyik országot viszi romlásba?

Hány migráncsot küld ránk?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!