Melyik volt az a pojáca, aki azzal próbált ismertté válni, hogy nyakon öntette magát egy vödör vízzel?
Talán Falus doki?
Ideális jelölt lenne Tarlós ellen. Az eddiginél még ismertebbé válna, ha még pár vödör vízzel nyakon öntenék, vagy élő adásban egyszerre meginna néhány veder vizet.
Kitalálta a gellenzék, hogy all-in megy a Fidesz kimondottan népszerű és hozzáértő főpolgármestere ellen valami balliberális pojácával, akiről még ők sem tudják, hogy ki lenne.
Megmelegedtek a hétvégi Teréz körúti padlástűz parazsa mellett, most legalább karácsonyig ez fűti őket.
Elraktároztak egy kis jó meleget a pufajkájukban a Teréz "kőrutról". Ez maradt nekik. Lelkesedés, tömeghevület, eszmei lendület, országos lefedettség, talpasok hada, óriásplakát-erdők, karizmatikus népvezérek sehol, már a demizsonjuk, laposüvegük is körömpróbáig kiürült, porzik a veséjük is. Ápr. 8. óta csak a taplóvá száradt agyuk porzott, most már lassan a májuk is kiszikkad.
Komcsi! Én csak reagáltam egy ostoba elvtársad prosti srácokra hivatkozására. Nem én vetettem fel az ügyet. Viszont talált, úgy látom. Minden komcsi felizgult tőle.
Nekem úgy tűnik, hogy ugyanazt a lemezt játsszák ugyanazok a balliberális dízsék, csak még egy kicsit tekertek a hangerőn, holott már a múlt heti bulin sem maradt bent senki.