Keresés

Részletes keresés

Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2018.11.17 -6 0 9

Javaslom inkább a Lakatos K. Renátó Ahmed H. Tarzán bin Javszer Mahomet Ali Dzsekszon Travolta nevet.

Előzmény: szenyor Lakatos (3)
Mesrine Creative Commons License 2018.11.17 -7 0 8

Érdekes, hogy ooloo, pixy, vito, toloba, hümér, stb.. nem örvendeznek ezügyben. Pedig Jobbik szavazó közülük nem egy. Meg Kálmán Olga fan.

Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2018.11.16 -7 0 7

Helyes, klassz, persze, örömmel!

Kevesebb Lalit, több Alit a magadfajtáknak!

Ludwygh van der Uexxkhüll Creative Commons License 2018.11.16 -8 0 6

Lendületesen alakul a szebb jövő, ez már nem is néppárt, hanem valódi népfront, ahogyan azt az egy személyes szellemi holdudvart jelentő Dr. Heller Ágnes már a spinózás időkben oly bölcsen, sikeresen prognosztizálta.

Qqberci Creative Commons License 2018.11.16 0 1 5

te leszel a keresztapa

Na B+, szegény gyerek...

ásítósmacska Creative Commons License 2018.11.16 -3 0 4

paffff...

Na majd mindjárt elő lehet venni a régi habzószájú riportjait, amiben nácizmust-fasizmust-stb. óbégatott, gárdázott, anticiganizmusozott… :))) 

Előzmény: Nem azt mondták, Feri! (-)
szenyor Lakatos Creative Commons License 2018.11.16 0 0 3

Már el akartam mondani neked, hogy csak a jobb hangulatod érdekében hagytam rád eddig  ezt az Ali-unoka dolgot, maradtunk is volna ennél. De két héttel ezelőtt felhívott az egyik gyerekem Skypeon,  most vette észre váratlanul, hogy 6 hónapos terhes. Eszembe jutottál, hogy milyen kedves számodra ez a név és megkérdeztem, hogy lehetne-e Ali-nak hívni, és kedvező választ kaptam. Februárban fog megszületni hetedik unokaként és te leszel a keresztapa vagy keresztnagyapa - ezt a bölcs belátásodra bíznánk. Tulajdonképpen második névként szívesen hozzátennénk a te becses nevedet, engedelmeddel a Ferit. Lakatos Ali Ferenc lenne ha engedélyezed a kopirájtot.

Előzmény: Nem azt mondták, Feri! (1)
mmormota Creative Commons License 2018.11.16 0 1 2

Nem kellene új pártot alapítani más néven Jobbik helyett? Ez a név és a radikális jobboldali múlt elég furcsa, ha ballib vonalon akarnak nyomulni.

Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2018.11.16 -8 0 1

Van már Ali unokádnak oroszlános mellénye? Vagy majd ramadánra kap?

Előzmény: szenyor Lakatos (0)
szenyor Lakatos Creative Commons License 2018.11.16 0 0 0

Tudod, hogy rám mindig számíthatsz!   0

Előzmény: Nem azt mondták, Feri! (-)
Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2018.11.16 -10 0 topiknyitó

Kálmán, Havas, Perjés, Para-Kovács a Jobbik TV új Heti Hetesében.

Vállt vállnak vetve harcolnak a szebb jövőért, a bérunióért és a Trianon emlékévért.

https://comment.blog.hu/2018/11/16/kalman_olga_az_n1tv-n_osztja_majd_a_sallert

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!