Él még ez a csoport? Bocsi ne fagyok jártas a fórum oldalakon, viszont segítséget kellene kérem kérnem LT tulajoktól. Nekem is vagy egy ilyen motorom, de a sok állástól elő jött egy probléma.tud valaki segíteni, akkor leírnám.. persze ha nem gond..
Persze, ebben is van igazság, de én megmondom az őszintét, van a hahun 13 darab K1200LT eladó, 1,05 milliótól egészen 4,79 millióig! Ez pont mindent elmond számomra! Soha nem szabad olyan járművet vásárolni, aminek ekkora a szórása árban! Ez pont nem véletlen, mindenki aki már meggondolta magát, adná csak vigyék már! Sajnos ugyan így nyúltam bele én is, és hiába vettem meg a legfiatalabbat a legkevesebb km-el, a legdrágábban, ugyan olyan szar volt mint a legolcsóbb legtöbbet futott. NEM a K1200LT-ről van szó! ;) Persze mindenki maga tudja, mennyire van kitömve pénzzel, és mennyit ér számára a rózsaszín köd! :)
Te döntésed, én csak a magam érveit tudom felsorakoztatni, cefet drága a fenntartása a költséges szervizek miatt, és nagy a hibalehetőség a kora miatt, ha meghibásodik az brutál zsebbenyúlós!
Hasonló motort keresek én is, mármint kategóriára, vannak sokkal barátságosabb megoldások, megfizethető fenntartható motorok. Az élmény ugyan az!
Egyébként egy K1100 lt-m van, nem mondom nem szeretem, de nem szeretnék ebbe se belenyúlni komolyabban, eladom ezt is!
A K-s fórumon láthatod, olvashatod, ha komolyabban bele kell nyúlni bármely BMW-be, röpködnek a százezrek! :(
Egy darab szívó vagy kipufogó szelep 140 Euró? Röhej, 16 van benne! A baj az, hogy el is tud romlani! :(
Kösz a gyors választ, átgondolom amit írtál.Milliomos nem vagyok de túl fiatal se (47) Vagy mostanában lesz egy ilyenem vagy soha. Vagy szerencsém lesz vagy nem de most nagy a szerelem.
Köszönöm a választ!Épp tegnap ültem egy lt-n,persze vittem asszonypajtit ,hogy élőben is lássa és a hatás nem maradt el mondhatom nekem se.Sajnos nem mehettem vele a tulaj félti ami érthető. Brutál érzés csak ráülve is.Mondta a haver ,hogy Bp re viszi olajcserére stb.(én szegedi vagyok) és mondott egy két árat is.Egyenlőre még tart az álom.Egyszer kell, hogy motorozzak egy ilyennel,azután majd látom.Te pl.hova viszed szervibe,esetleg van e megosztható tapasztalat?
Privátba is várom a tanácsokat.kagigabor@gmail.com
További szép napokat és BUÉK !Gábor (kántortraktor9
Hogy mire figyelj? :) Jó messzire kerüld el a típust! :D
Vicc volt! :D ...de tartalékolj mellé egy zsák pénzt! :D Sajnos eltelt az idő ezeken a motorokon is már rendesen, itt már bármi kijöhet hibaként, és az egyik legkevésbé olcsónak sem mondható az alkatrész és a javítás, nem véletlen, hogy eléggé lent is van az áruk és még folyamatosan csak csökken az áruk ezeknek a motoroknak most is!
Ezt csak azért írom, mert magam is volt egy év, hogy szemezgettem ezekkel a motorokkal, de bevallom, pár hónap utána olvasgatást követően elhesegettem a gondolatot, ma már nagyon örülök neki, hogy sikerült! ;)
Ha végképp nem bírod kiverni a fejedből, legjobb lenne olyat találni, amit megbízható szerelő ajánl, ha tud eladót épp! Vannak páran szakik idehaza, akik talán ezt a típust is ismerik alaposabban, itt a fórumban, vagy talán a másik K-s fórumban érdeklődj.
Új vagyok a fórumon és a témában is.A közeljövőben szeretnék venni egy k1200lt-t. Segítséget szeretnék kérni, hogy mikre figyeljek mint laikus.Egy-két dolog nem idegen mert gépész ember volnék de egy motorkerékpár az csak más.Pl. mennyire fontos a km óra álása ,merjek -e 100000km fölöttit veni,kkuplung ill. fékkel kapcsolatos témák stb.előre is kőöszönöm ha megvettem remélem találkozunk agy lt-s napon !
Nincs valakinek leirás hogy a másadik távirányitót hogy lehet megismertetni? (immo távirányitó)
Szerelő vagyok, a rádióval voltak gondok de a tulaj megkért hogy nem néznék-e utána, tőle nagyon messze van ez a technika. Kettő távirányitója van, gyári, de az egyik nem aktiv úgy nézem.
Esetleg a választ lehetne, imresandorkovacs@gmail.com ra ? azt egyből látom a mobilon is.
Csak ebay és fájni fog :( Külön nem rendelhető, csak a dobozrésszel együtt 200+-ért. Egy semmi spiáter anyag. Keress rá youtube-on is, van pár video a javításáról/megerősítéséről.
A segítségeteket szeretném kérni. A felső dobozon megadta magát a kilincs. Ahogy nézem, ez tipushiba. Tudtok ajánlani helyet, ahol be lehetne szerezni?