Keresés

Részletes keresés

ilonka99 Creative Commons License 2018.10.20 0 0 291

Egyszer , véletlenül betévedtem egy férfi klotyóba .  Na ... azóta még a szemüvegem is felteszem , mielőtt megvizitálom az ajtó-kiírást .... Hogy tudtok ti olyan förtelmesen mellépisilni , hogy tócsákban áll a piszoár körül ?! Szót ne szóljatok a húgyos hajléktalanokra !

De a te ötleted még jobb  ötlet .:-)))

Előzmény: ötmilliárdkevés (290)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2018.10.20 0 0 290

Ilonka néne, drága!

Hát most momdd meg, hogy hogyne félnék az ilyenektől, akiknek szent meggyőződése, hogy mindenkinek jobb lenne ha ülve pisilnék?

Attól félek, legközelebb meg azt is ki fogod kitalálni hogy mindenkinek az lenne jobb, ha a férfiak fejen állva dugnának, mert így el lehetne kerülni, hogy a nőt meg a lepedőt összemaszatolják.

Előzmény: ilonka99 (286)
ilonka99 Creative Commons License 2018.10.20 0 0 289

Már mé' lenne kommunista demagógia ?  Vitathatatlan tény . (nekem is van , csak nem loptam)

Amivel indokolsz , az nem érv . A multi is magyarokat foglalkoztat (pár fő kivételével) , adót is fizet .

Ha egy árva szál multi se lenne az országban , akkor is gyarmat lennénk .  A saját  "multijaink" gyarmata . Szorgosan épül hozzá a hűbér-rendszer . Csak a vak kismacskák nem látják .

Előzmény: Mégis minden stimmel (288)
Mégis minden stimmel Creative Commons License 2018.10.20 0 0 288

a vagyon meg hiába marad itthon , az magánvagyon

Ez már kommunista demagógia... Bocs, de nem akarlak bántani.

De még ebből a szemszögből nézve is jobb, mert valamilyen szinten az országban marad, adót fizet, magyar melósokat alkalmaz, stb...

Szerintem se a legideálisabb rendszer a kapitalizmus, de a környéken az van, és ha nem "nevezünk be" akkor bedarálnak, és csak gyarmat lehetünk, mint Gyurcsányék alatt...

Előzmény: ilonka99 (287)
ilonka99 Creative Commons License 2018.10.20 0 0 287

"És ugyanezért fontos, hogy akár "korrupcióval" is magyar cégek végezzék a nagyobb beruházásokat, mert a kifizetett pénz az országban marad."

Igazán aranyos , hogy így megideologizálod a korrupciót .

Csak tudod .... a korrumpáltak beruházásaiból nekünk , hétköznapiaknak pont annyira  semmi hasznunk , mint a multis beruházásokból . Melóst ez is -az is alkalmaz , a vagyon meg hiába marad itthon , az magánvagyon . Aminek egy részét a közösből korrumpálták össze . Vagyis nem a multi , hanem saját honfitársaink loptak meg . Miért is jobb ez nekünk ?

(tudom .... nem ez a lényeg .....)

Előzmény: Mégis minden stimmel (264)
ilonka99 Creative Commons License 2018.10.20 0 0 286

Te leginkább önmagadtól féljél ! (setétségben veszélyes a botorkálás :-D)

Előzmény: ötmilliárdkevés (283)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2018.10.20 0 0 285

Na, ez a bibiis kérdés, hogy mi a jó a magyaroknak.

Ezt eldönteni, a magyar nép jogosult.És a magyar nép döntött.Háromszor egymás után ugyanúgy.

Ez az origo.Ehhez kell alkalmazkodni.

Előzmény: Belmopan (281)
Pjotr Pavlovics Creative Commons License 2018.10.20 0 0 284

Én!

ötmilliárdkevés Creative Commons License 2018.10.20 0 0 283

Az mondjuk éppenséggel  egyáltalán nem baj , ha a férfiak rászoknak az ülve pisilésre 

Na, ennyi kb. elég isaz értelmi képesség és az orientáció együttes felméréséhez.

Az ilyenektől félni kell.

Előzmény: ilonka99 (262)
IVPetya Creative Commons License 2018.10.20 0 0 282

A válasz egyszerű: Aki hajlandó a magyarokkal együtt működni!

Belmopan Creative Commons License 2018.10.20 0 1 281

Ez jo igy.

Tehat megalapithatjuk hogy aki elzavarna az egesz hazaarulo tolvaj  fideszcsurhet az mind magyar,mert jot akar a magyaroknak.

Előzmény: ötmilliárdkevés (280)
ötmilliárdkevés Creative Commons License 2018.10.20 0 0 280

Mindenki magyar, aki jót akar a magyaroknak.

püfffneki Creative Commons License 2018.10.20 0 0 279

Vagyis semmilyen.

Előzmény: Mégis minden stimmel (278)
Mégis minden stimmel Creative Commons License 2018.10.20 0 0 278

Milyen külföldi üzleti partnere van Lőrincnek ami hasznos pici hazánknak?

Hát pünkt azé' találkoznak a tengeren, hogy ne tudja minden ballib beleütni az orrát a dolgokba !!!

Látod, Demeter Márta mit tudott csinálni egy féreolvasott névből... Szóval, aki tudja elkerüli ezeket...

Előzmény: püfffneki (277)
püfffneki Creative Commons License 2018.10.19 0 0 277

Milyen külföldi üzleti partnere van Lőrincnek ami hasznos pici hazánknak?

Előzmény: Mégis minden stimmel (274)
Mégis minden stimmel Creative Commons License 2018.10.19 0 0 276

Azt nagyon tudnám!

Kezdd el tanulni a gázszerelést, és lépj be a Fideszbe...  Onnan már automatikus...

Előzmény: Törölt nick (275)
Törölt nick Creative Commons License 2018.10.19 0 0 275

" lehet ezeket a kellékeket élvezni is."

Azt nagyon tudnám! 

Előzmény: Mégis minden stimmel (274)
Mégis minden stimmel Creative Commons License 2018.10.19 0 1 274

A magyar mágnások meg hajót vettek, ami tuti nem magyar áru, meg repülőt.

Nem kellene annyira erőltetni ezt a proli mentalitást...

A magyar "mágnások" ha a többi "mágnással" akarnak üzletelni, akkor oda kell menni, ahol ők vannak, és hasonló stílust kell mutatni...

Sajnos ezek a "mágnások" az üzleti, ipari kémkedésektől tartva, szeretnek hajókon találkozni... És nem vennék komolyan azokat, akik egy felfújható motorcsónakon érkeznek... Nekem se tetszik, de ezek az üzleti élet "kódjai", és akik nem ezek szerint viselkednek, azok kimaradnak...

Igen, ahhoz, hogy partnerként tekintsenek a magyar "mágnásokra" kellenek ezek a kellékek... Jó ... lehet ezeket a kellékeket élvezni is.

Előzmény: püfffneki (270)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.10.19 0 0 273

A Rózsadomb, Vérhalom szerinted no-go zóna...???

LOL

Előzmény: püfffneki (271)
Mégis minden stimmel Creative Commons License 2018.10.19 0 1 272

A részletekben van a lényeg , mert abból épül fel az egész .

Nézőpont kérdése...

Ha egy embert szétvágsz fejre, törzsre és végtagokra, akkor talán PONT a lényegét nem fogod megtalálni.

Egyébként pont ez különbözteti meg a magyar nyelvet a többi európaitól...

A magyar képi, szintetikus, míg a többi európai fogalmi és analitikus.

A magyar általában az egészet vizsgálja... A dolgok EGYetemes természete felől halad az EGYedi felé.

Ez az egész nyelvbe bele van kódolva.

Ezért mondja az "egyszeműre" hogy félszemű, az egylábúra hogy féllábú.

Ezért FELE-ség a házastárs (Erdélyben még egyes helyeken a férfit is feleségnek mondják)...

Ezért L az EGÉSZséges, hogy egy-egy szervét elveszítheti...

A névben a család, a nagyobb egység van elöl, a dátumban is az év az első...

Te inkább a részleteket figyeled.

Szóval te már nagyon eleuropaizálódtál... felzárkóztál?

Előzmény: ilonka99 (268)
püfffneki Creative Commons License 2018.10.19 0 0 271

Nálunk is felavattak vmi törököt mostanság.

Előzmény: Mégis minden stimmel (265)
püfffneki Creative Commons License 2018.10.19 0 0 270

MÁS esetleg gazdagszik és épít gyárat, aminek hú de mennyire örülünk.

A magyar mágnások meg hajót vettek, ami tuti nem magyar áru, meg repülőt.

Mese az hogy itthon költik el.

Előzmény: Mégis minden stimmel (264)
ásítósmacska Creative Commons License 2018.10.19 0 0 269

Csakhogy te mindig a leglényegtelenebb részletet ragadod meg.

Erre szoktuk mondani, hogy "szarva közt a tőgyit". 

Előzmény: ilonka99 (268)
ilonka99 Creative Commons License 2018.10.19 0 0 268

A részletekben van a lényeg , mert abból épül fel az egész .

Előzmény: Mégis minden stimmel (267)
Mégis minden stimmel Creative Commons License 2018.10.19 0 0 267

Hmm...hmmm.... mindig a lényeget lépem át ....

Igen, úgy tűnik... a részletekben mindig jobb kapaszkodókat találsz...

Előzmény: ilonka99 (266)
ilonka99 Creative Commons License 2018.10.19 0 0 266

Hmm...hmmm.... mindig a lényeget lépem át ....

Előzmény: Mégis minden stimmel (265)
Mégis minden stimmel Creative Commons License 2018.10.19 0 0 265

Tökéletes szülő ugyan még nem született , de a jó példa , a sok beszélgetés megéri a ráfordítást .

Megint a lényeg kerülte el a figyelmedet...

Szerencsére olyan munkám van, ami megengedi, hogy sokat foglakozzak velük.

De a koroszályuk szüleinek nem mindnek ilyen a munkája, és talán nem is "érzékenyek" annyira ezekre a problémákra...

Ha beengedjük a Nyílt Társadalmat, akkor az lesz a deviáns, akinek az "eredeti" szülei együt vannak, és még szeretik is egymást...

Ami a nyelvtudást illeti...

Talán az megmagyarázza, hogy kimaradsz abból, hogy első kézből tudd meg, mi folyik Európában meg a világban...

Ha nem férsz hozzá a fősodraton kívüli hírekhez, véleményekhez, és a hazai ballib sajtóra kell támaszkodnod, akkor valószínűleg nem látod a "teljes képet"...

Én sok időt eltöltöttem több országban...

Éltem "valódi" no-go zóna mellett, gyújtottak fel autót az ablakom alatt, láttam "katolikus", Miasszonyunk nevű iskolában kijelölve Mekka irányát, hallottam ahogy francia nagyváros közepén rászólnak a rövidszoknyás lányokra, hogy öltözzenek fel rendesen, és ismerek jó néhány "genderileg" megzavart fiatalt, aki talán menthető lehetne egy normális környezetben.

Úgyhogy tisztán látom, hogy hova "fejlődik" a fejlett nyugat, és én azt nem kívánom Magyarországnak.

Előzmény: ilonka99 (262)
Mégis minden stimmel Creative Commons License 2018.10.19 0 0 264

Most meg már vételről beszélsz .

Megint a lényeg mellett mész el...

Minden államnak szüksége van kölcsönre.

Ha külföldről veszi fel, akkor a kamt is külföldre meg, MÁST gazdagít.

Ha belföldről veszi fel, akkor a kamat belföldön marad és az országot gazdagítja.

És azért nagyon nem mindegy hogy az állami adósság sokmilliárdos kamata hol landol, minuszban vagy pluszban jelenik meg a gazdaságban.

Gondolj bele, hogy azok a csilliárdok, amik eddig kifelé mentek kamattörlesztés címén, most bent maradnak, házak, lakások, vállalkozások születnek belőle, meg életszínvonal emelkedés. Naná, hogy ez most NAGYON hiányzik azoknak, akik megszokták, hogy Magyarországról gigantikus pénzeket pumpáljanak kifelé.

Így még magasabb kamattal is jobban megéri a belföldi finanszírozás, mint az olcsóbb külföldi, aki ráadásul a politikába és a gazdaságba való beleszólás jogát is kiköveteli magának.

És ugyanezért fontos, hogy akár "korrupcióval" is magyar cégek végezzék a nagyobb beruházásokat, mert a kifizetett pénz az országban marad.

Nyilván azért hívják "korrupciónak", meg lopásnak, mert a rendszer úgy van összerakva, hogy elsősorban a nyugati cégek járhassanak jól...

És ha nem így van, akkor Sargentini már írja is a jelentését a "rendszer szintű hibákról"...

Kormányzati hátszél nélkül ÖRÖKRE összeszerelő üzem maradnánk.

Előzmény: ilonka99 (261)
ilonka99 Creative Commons License 2018.10.19 0 0 262

Sajnos nem tudok angolul (se) .

A nyelvtanulás kimaradt az életemből .:-(

Egyedül neveltem a két gyerekem  - 620.-Ft-os gyerektartással- , ezért inkább 2-3 mellékállás , és éjjel 2-ig íróasztal mellett telt az életem nagy része .

Jó nagy baromságok amiről írsz . De azt hiszem csak ideig-óráig tudunk ellenállni . Mer' ami be akar  "gyűrűzni" , az be is fog . Sok példa van rá .

Az mondjuk éppenséggel  egyáltalán nem baj , ha a férfiak rászoknak az ülve pisilésre ... legalább nem fröcsögik össze a klotyót (mer' nem mindnek jó a célzóképessége) .:-D

Szerintem ne féltsd a fiaidat !  Tökéletes szülő ugyan még nem született , de a jó példa , a sok beszélgetés megéri a ráfordítást .

Előzmény: Mégis minden stimmel (259)
ilonka99 Creative Commons License 2018.10.19 0 0 261

" ....a kölcsönöket  a magyar polgárok finanszírozzák..."

Erről volt szó .  Ez pediglen nem vételt , hanem visszafizetést jelent .

Most meg már vételről beszélsz .

De legyen !

-ha a polgár államkötvényt vesz , évekre leköti a pénzét , x kamatra .

- ha az állam visszafizeti az így lekötött pénzekből a szabadpiaci hiteleit , azt y kamattal teszi .

Ne akard már elhitetni , hogy x=y -al , vagy hogy az x nagyobb , mint y  !

Előzmény: Mégis minden stimmel (253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!