Kérlek, te is oszd meg tapasztalataidat a mindig segítőkész NGO-kal kapcsolatban. Nehogy már a jobboldali propaganda elhallgassa ezeket a mindennapos eseteket.
Vazze... nem merem levinni a családot a Balcsira, Fűzfőnél beúszik a gyerek a strandon, jön valami civil és mehetek érte Keszthelyre mert oda mentik ki.
Ne aggódj, csak élvezd a nyarat. Majd hoznak helyette egy másikat. Lehet, hogy sokkal napbarnítottabbat.
Vazze... nem merem levinni a családot a Balcsira, Fűzfőnél beúszik a gyerek a strandon, jön valami civil és mehetek érte Keszthelyre mert oda mentik ki.
Az M7-es autópályán vezettem. Láttam egy lerobbant kocsit, ami mellett egy NGO segélyszervezet autója állt és szemmelláthatóan segített a bajbajutottaknak. Fényképet sajnos nem tudtam készíteni, mert vezetés közben nem fényképezek.
Amikor leértem a Balatonra, azt láttam, hogy valamelyik jótékonysági NGO-s szervezet három tagja, a szegény külföldi diák turistáknak készítettek átmeneti szállást és látták el élelemmel őket. Megkérdeztem, hogy miért csak hárman voltak. A válaszuk az volt, hogy a többiek egy Soros szervezet tagjaként a szegény bajbajutott devizahiteleseknek viszi a pénzt, hogy megakadályozzák a kilakoltatásokat.
Ne legyen többet balliberális kormány hazánkban, ha ez nem igaz.
Kérlek, te is oszd meg tapasztalataidat a mindig segítőkész NGO-kal kapcsolatban. Nehogy már a jobboldali propaganda elhallgassa ezeket a mindennapos eseteket.