Keresés

Részletes keresés

Ormoz Creative Commons License 2024.05.09 0 0 27

Szevasztok.

Ma már a robotizáció áthat sokmindent.Kicsit ide tartozik a nemrégiben a tv Ben is feltűnt Király? Ada ,aki műsorvezető lett.(Inkább mint buszvezető)de ő nem létező ember, csupán mesterséges intelligencia.Sokaknak fel se tűnt.Egy hete robbant be.De ez még csak a kezdet.A mi életünk már el fogja érni szerintem előbb- utóbb azt a szintet hogy akár mi magunk leszünk mesterséges intelligenciák.Barmit el tudok képzelni.Az űrbe is akarunk embert küldeni, érdemesebb lenne kezdetben robotokkal feltérképezni az ottani viszonyokat, már régen nem volt ember az űrben legalábbis magyarorszagról.

Én is szívesen bevállalnám az űrutazást, noha ez a 6,5 milliárdos űrhajó miatt alapból se valami lehetséges.Többi költséget bele se számoltam.2016 ban néztem meg ezt a 6,5 milliárdos űrhajót is azóta drágább lehet.

Robotizált világ már küszöbön van.Sok munkát robot vesz át, vagy éppen a jarművek, a buszok is önvezetők lesznek

Mint Japánban már régen az.Tóth Zoltán Zsolt, újságiró az autó motorban írt róla már hogy japánban utazott önvezető buszon.Ez ideér egyszer 

Sajnos feléltük a bolygót, ideje változtatni.Az emberiség nagyon cinikus, nem foglalkozik a környezetpusztulással, saját élettere megszűnésével, ami persze messze van még de már látszik a klímaváltozás csírája, hiszen nyáron egyre gyakrabban van kánikula, és októberben is nyári meleg van, tél gyakorlatilag átvedlett tavasszal vagy ősszé.Hó gyakorlatilag nincs már Magyarországon.Ha van pár napig tart és korántsem biztos hogy télen ...áprisban is rendre esik hó.Akkor is pár centi.

Ez szomorú, de ezt nem vagy csekély mértékben lehet a kormányra fogni.Ők sem érdekeltek a probléma javításában, de a koronavírus is rámutatott hogy nem vagyunk biztonságban.És járvány is egyre több lesz

Ha Én a 70 évet megérem , (46 év kell még ahhoz)biztos hogy teljesen más körülmények között élek már.élünk is

Ez nem pozitív lesz.

hiper fizikus Creative Commons License 2020.12.12 0 0 26

csak felhoztam a sülyesztőből

pk1 Creative Commons License 2018.07.02 0 1 25

"A liberális (több)diplomás értelmiségi fiatalok és egyetemisták szerint nem kell több gyerek, mert majd a robotok dolgoznak."

Ez egy nagyon érdekes mondat. Kérlek, ereszt rá a gyerekedet vagy a robotodat, hogy kiderítse, honnan származik. Mármint ez a mondat. Köszi!

Előzmény: díplómáss (-)
pk1 Creative Commons License 2018.07.02 0 0 24

Önnullázni liberális többdiplomás értelmiségi fiatalok és robotok szokása.

Előzmény: díplómáss (1)
-kozi- Creative Commons License 2018.07.02 0 0 23

"A liberális (több)diplomás értelmiségi fiatalok és egyetemisták szerint nem kell több gyerek"

Ugyan milyen egyetemet puskáztak végig az ilyen gyökerek...

Keresztes_Vitéz Creative Commons License 2018.07.01 0 1 22

Az önnullázás ősi liber0r0b0t sz0kás!

díplómáss Creative Commons License 2018.07.01 0 0 21

hagyjuk már a vajnánét...

Előzmény: baculum (20)
baculum Creative Commons License 2018.07.01 0 0 20

Mármint hogy Vajnáné egy robot?

:-)))

Előzmény: díplómáss (19)
díplómáss Creative Commons License 2018.07.01 0 0 19

ti hisztek a robotokban? :)

Belmopan Creative Commons License 2018.07.01 0 0 18

Tenyleg olcsobb elsporolni a magyarok oktatasat es biorobotnak kiszolgaltatni oket a nyugatrol idetelepult bermunkacegeknek.

Aztan ha sirnak hogy draga az is, csak le kell ertekelni a forintot es kesz.

Előzmény: díplómáss (12)
martinaxe7 Creative Commons License 2018.07.01 0 0 17

Vajnának hány gyereke van ?

Előzmény: medve talp (15)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2018.07.01 0 0 16

A normális nő másképp gondolkodik:))))

Előzmény: medve talp (15)
medve talp Creative Commons License 2018.07.01 -1 0 15

A liberális (több)diplomás értelmiségi fiatalok és egyetemisták szerint nem kell több gyerek,

Az ilyen "libsikre" gondolsz?  Na hol tart a 3 nemzeti gyerekszülés? Igaz nem diplomás értelmiségi szóval ;-))))

• Vajna Tímea ret­teg a szop­ta­tás és az anya­ság gon­do­la­tá­tól... ret­teg az anya­ság gon­do­la­tá­tól. Nem tudja el­kép­zelni, hogy 9 hó­na­pig ter­hes le­gyen.
  •  
  • “Tudom, hogy választhattam volna én is azt az életet, amit az osztálytársaim, akiket a Facebookon látok: fiatalon férjhez megyek, és gyereket szülök. De nekem mást rendelt a sors. Bár mindenki ezzel nyaggat, őszintén szólva, nem érzem, hogy olyan nagyon szülni akarnék. Azt gondolom, az sem baj, ha ez az érzés sosem változik bennem. Nem kell mindenkinek szülnie” – mondta el
  • az imidzsfilmek nagyasszonya, aki maga is megerősítette azt, ami többeknek feltűnt mostanában; főként, mióta a kormánybiztos felesége ideje nagy részét Los Angelesben tölti.
MrJones512 Creative Commons License 2018.07.01 0 0 13

"A biorobot az sok kicsi apró részletből áll. Sokszorosa egyike a másikának a biorobot."

Ó, hát akkor gyerekkoromban nekem is volt biorobotom. Csak mi akkoriban puzzle-nek hívtuk a biorobotot.

Előzmény: F1 Hierro (11)
díplómáss Creative Commons License 2018.07.01 0 0 12

mondjuk az asimo az pont egy jó nagy tech lufi

libsik ilyenekkel csapják be magukat

Előzmény: Belmopan (5)
F1 Hierro Creative Commons License 2018.07.01 0 0 11

A biorobot az sok kicsi apró részletből áll. Sokszorosa egyike a másikának a biorobot.

Előzmény: Belmopan (5)
F1 Hierro Creative Commons License 2018.07.01 0 0 10

Mi az a biorobot? És akkor biztos van lába, de akkor miért nem mászik el? Vagy elmászik... akkor hogy mennek utána? De az is lehet, hogy a gumikesztyűn nem mindig veszik el a biorobot?

Előzmény: MrJones512 (3)
özuli bemdyna Creative Commons License 2018.07.01 -1 0 9

Megőrizted az ovis jeled?

Előzmény: Belmopan (8)
Belmopan Creative Commons License 2018.07.01 -1 0 8

Meg ezt is tolem loptad, de amekkora faszkalap vagy meg idezni sem tudod rendesen:

Előzmény: Nem azt mondták, Feri! (6)
özuli bemdyna Creative Commons License 2018.07.01 -1 0 7

Még abban az esetben is, ha nem nyeli le, csak kiköpi.

Előzmény: Nem azt mondták, Feri! (6)
Belmopan Creative Commons License 2018.07.01 0 0 5

Egy fidesz nevelte magyar biorobot toredekebe kerul egy Asimo tudasu valodi robotnak.

Előzmény: MrJones512 (3)
özuli bemdyna Creative Commons License 2018.06.30 -2 1 4

azt mondjuk értem hogy a fidesz miért nem gondolkodik robotokban

Mert mi fideszes férfiak tradicionálisan nőkön fekszünk és nem gumibabákon.

MrJones512 Creative Commons License 2018.06.30 0 2 3

"azt mondjuk értem hogy a fidesz miért nem gondolkodik robotokban"

Pedig de, a Fidesz robotokban gondolkodik.

Biorobotokban.

Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2018.06.30 0 0 2

De nem ám.

Ezért bérelték fel az orosz hekkereket, hogy meghekkeljék az internetet, és ott is a Fidesz nyerjen.

díplómáss Creative Commons License 2018.06.30 -1 0 1

azt mondjuk értem hogy a fidesz miért nem gondolkodik robotokban: csak a libsik tudnak robotot csinálni és a hozzá való programot.

fideszesek nem értenek a technológiához.

díplómáss Creative Commons License 2018.06.30 -1 1 topiknyitó

A liberális (több)diplomás értelmiségi fiatalok és egyetemisták szerint nem kell több gyerek, mert majd a robotok dolgoznak. A robotok a jövő, nem a gyerek. Mondjuk azt nem értem hogy akkor a nyugat miért telepíti be a migriket, pedig ők jobbak technológiában, így jobb és több robotot tudnának gyártani.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!