A liberális (több)diplomás értelmiségi fiatalok és egyetemisták szerint nem kell több gyerek, mert majd a robotok dolgoznak. A robotok a jövő, nem a gyerek. Mondjuk azt nem értem hogy akkor a nyugat miért telepíti be a migriket, pedig ők jobbak technológiában, így jobb és több robotot tudnának gyártani.
Ma már a robotizáció áthat sokmindent.Kicsit ide tartozik a nemrégiben a tv Ben is feltűnt Király? Ada ,aki műsorvezető lett.(Inkább mint buszvezető)de ő nem létező ember, csupán mesterséges intelligencia.Sokaknak fel se tűnt.Egy hete robbant be.De ez még csak a kezdet.A mi életünk már el fogja érni szerintem előbb- utóbb azt a szintet hogy akár mi magunk leszünk mesterséges intelligenciák.Barmit el tudok képzelni.Az űrbe is akarunk embert küldeni, érdemesebb lenne kezdetben robotokkal feltérképezni az ottani viszonyokat, már régen nem volt ember az űrben legalábbis magyarorszagról.
Én is szívesen bevállalnám az űrutazást, noha ez a 6,5 milliárdos űrhajó miatt alapból se valami lehetséges.Többi költséget bele se számoltam.2016 ban néztem meg ezt a 6,5 milliárdos űrhajót is azóta drágább lehet.
Robotizált világ már küszöbön van.Sok munkát robot vesz át, vagy éppen a jarművek, a buszok is önvezetők lesznek
Mint Japánban már régen az.Tóth Zoltán Zsolt, újságiró az autó motorban írt róla már hogy japánban utazott önvezető buszon.Ez ideér egyszer
Sajnos feléltük a bolygót, ideje változtatni.Az emberiség nagyon cinikus, nem foglalkozik a környezetpusztulással, saját élettere megszűnésével, ami persze messze van még de már látszik a klímaváltozás csírája, hiszen nyáron egyre gyakrabban van kánikula, és októberben is nyári meleg van, tél gyakorlatilag átvedlett tavasszal vagy ősszé.Hó gyakorlatilag nincs már Magyarországon.Ha van pár napig tart és korántsem biztos hogy télen ...áprisban is rendre esik hó.Akkor is pár centi.
Ez szomorú, de ezt nem vagy csekély mértékben lehet a kormányra fogni.Ők sem érdekeltek a probléma javításában, de a koronavírus is rámutatott hogy nem vagyunk biztonságban.És járvány is egyre több lesz
Ha Én a 70 évet megérem , (46 év kell még ahhoz)biztos hogy teljesen más körülmények között élek már.élünk is
A liberális (több)diplomás értelmiségi fiatalok és egyetemisták szerint nem kell több gyerek,
Az ilyen "libsikre" gondolsz? Na hol tart a 3 nemzeti gyerekszülés? Igaz nem diplomás értelmiségi szóval ;-))))
Vajna Tímea retteg a szoptatás és az anyaság gondolatától! ... retteg az anyaság gondolatától. Nem tudja elképzelni, hogy 9 hónapig terhes legyen.
“Tudom, hogy választhattam volna én is azt az életet, amit az osztálytársaim, akiket a Facebookon látok: fiatalon férjhez megyek, és gyereket szülök. De nekem mást rendelt a sors. Bár mindenki ezzel nyaggat, őszintén szólva, nem érzem, hogy olyan nagyon szülni akarnék. Azt gondolom, az sem baj, ha ez az érzés sosem változik bennem.Nem kell mindenkinek szülnie” – mondta el
az imidzsfilmek nagyasszonya, aki maga is megerősítette azt, ami többeknek feltűnt mostanában; főként, mióta a kormánybiztos felesége ideje nagy részét Los Angelesben tölti.
Mi az a biorobot? És akkor biztos van lába, de akkor miért nem mászik el? Vagy elmászik... akkor hogy mennek utána? De az is lehet, hogy a gumikesztyűn nem mindig veszik el a biorobot?
A liberális (több)diplomás értelmiségi fiatalok és egyetemisták szerint nem kell több gyerek, mert majd a robotok dolgoznak. A robotok a jövő, nem a gyerek. Mondjuk azt nem értem hogy akkor a nyugat miért telepíti be a migriket, pedig ők jobbak technológiában, így jobb és több robotot tudnának gyártani.