Karl Nehammer kancellár úja megerősítette, hogy osztrák katonák biztos nem fognak aknát szedni Ukrajnában, amíg tarta a háború, azt viszont kétmillió euróval támogatják, hogy aknementesítsék az országot.
Werner Kogler alkancellár pediig arról beszélt, hogy az ilyen humanitárius segítségnél hangsúlyozniuk kell Ausztria semlegességét. Ugyanakkor hozzátette: „A semlegesség nem azt jelenti, hogy hátradőlünk és félrenézünk.”
Karl Nehammer kancellár úja megerősítette, hogy osztrák katonák biztos nem fognak aknát szedni Ukrajnában, amíg tarta a háború, azt viszont kétmillió euróval támogatják, hogy aknementesítsék az országot.
Werner Kogler alkancellár pediig arról beszélt, hogy az ilyen humanitárius segítségnél hangsúlyozniuk kell Ausztria semlegességét.
Ugyanakkor hozzátette: „A semlegesség nem azt jelenti, hogy hátradőlünk és félrenézünk.”
szamárságnak nevezve azt az európai vádat, amely szerint ha egy kormány támogatja a családokat, azzal azt is kifejezi, hogy másfajta életformákat alacsonyabb rendűnek ítél, így kirekesztő.
Talán, alapvetően az lehet a gond, hogy félre értettük az információs forradalom mibenlétét.:-)
Bár a vélemény is információ, de a véleményt támogató személyek számától nem függetlenül, a vélemény, jelesül a harmadik nem kérdésének egyáltalán felszínen maradása, független a véleményt alkotók személyétől és számosságától; attól az még (lehet) ugyanakkora marhaság, mint a lapos föld teóriája.
Értem én, hogy a taláros, magukat felkentnek hitt (pótcselekvések) meghatározó erejűnek vélik (kikérten kifejtett vélelmezéseiket) álláspontjaikat, de ami a biológiát illeti, mint nem véleményfüggő (ismert) valóságot, az ugyanúgy tényszerűen független marad a(z avatottnak hitt) jogtudósok szellemi/morális kvalitásaitól, mint a kerék felfedezésének ténye a PI értékétől.
Tudom, érzem, hogy nem mindenki számára feldolgozható a hasonlat (különösen nehéz lehet ez az írott szöveget memorizálók és azt, mármint az írott szöveg hollététől/előfordulásától nem függetlenül értelmezni/megfontolni hajlandóak körében), de harmadik nem azért nem létezik a természetben, mert… semmi értelme.:-)
Jó szándékú, ugyanakkor felettébb … embertársaim! A harmadik nem léte vagy nem léte nem a mi elhatározásunk kérdése/függvénye. Tényleg ekkora a baj?:-)