Keresés

Részletes keresés

Spy der Man Creative Commons License 2023.10.03 0 0 27

Magororszag GRATULÁL AZ IDEI FIZIKAI NOBEL-dijukhoz Ausztrianak és a becsi oktatásnak!

Jegecessy István Creative Commons License 2023.05.28 -7 0 26

Igaz, különben meg a Barátság felrobbantásával fenyegetné az osztrákokat, ahonnan az olajat kapják, ha nem adnak pízt aknamentesítésre. Vagy bármire.

Viszont cserébe legalább abból nem lopnak, ezt megígérték.

Előzmény: Jegecessy István (25)
Jegecessy István Creative Commons License 2023.05.28 -7 0 25

Majd megy akkor innentől hozzájuk is követelőzni a Faszzongorista előbb sisakért, aztán zubbonyért, aztán puskáért, végül atombombáért.

Előzmény: kontroill (24)
kontroill Creative Commons License 2023.05.28 0 0 24

Ausztria kétmillió eurót ad Ukrajna aknamentesítésére 

Czinkóczi Sándor háború május 28., 12:12

Karl Nehammer kancellár úja megerősítette, hogy osztrák katonák biztos nem fognak aknát szedni Ukrajnában, amíg tarta a háború, azt viszont kétmillió euróval támogatják, hogy aknementesítsék az országot.

Werner Kogler alkancellár pediig arról beszélt, hogy az ilyen humanitárius segítségnél hangsúlyozniuk kell Ausztria semlegességét. Ugyanakkor hozzátette: „A semlegesség nem azt jelenti, hogy hátradőlünk és félrenézünk.”

kontroill Creative Commons License 2023.05.28 0 0 23

Ausztria kétmillió eurót ad Ukrajna aknamentesítésére

Czinkóczi Sándor háború május 28., 12:12

Karl Nehammer kancellár úja megerősítette, hogy osztrák katonák biztos nem fognak aknát szedni Ukrajnában, amíg tarta a háború, azt viszont kétmillió euróval támogatják, hogy aknementesítsék az országot.

Werner Kogler alkancellár pediig arról beszélt, hogy az ilyen humanitárius segítségnél hangsúlyozniuk kell Ausztria semlegességét.

Ugyanakkor hozzátette: „A semlegesség nem azt jelenti, hogy hátradőlünk és félrenézünk.”

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2023.04.23 0 0 22

"Szárnyaskapu mozgató" áll itt fenn a banneren:DDDDD

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.04.01 0 0 21

Gondolkodtam, hogy nyissak-e neki új topiokot, egyelőre nem .

Az Ausztriai parlamentben az mostani balliberális kormány jobbos ellenzéke kivonult az ülésről, amikor Zelenskyt képernyőre tették ! 

Kérdésem, hogy Ausztriát a balliberálisok be fogják-e olvasztani Németországba ?

:( ?

random seed Creative Commons License 2019.05.18 0 0 20

akkor majd ki kell találni egy új szót arra is hogy a keresztény kultúrájú papok harmadik nemű gyereket rontanak meg.

gondolom a pedofilia szó kirekesztő lesz.

Előzmény: Kürtőssy Konrád (-)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.17 -1 0 18

Mint két tojás

A te szinteden

Előzmény: medve talp (16)
ThoorPapi Creative Commons License 2018.12.17 0 0 17

Ez csak kibaszott pszichiátriai  beteg emberek lobbijáról szól. Gyakorlatilag, mint az itteni tüntetések.

medve talp Creative Commons License 2018.12.17 0 0 16

http://propeller.hu/itthon/3169242-orban-kedves-dolog-melegek-hazassaga

szamárságnak nevezve azt az európai vádat, amely szerint ha egy kormány támogatja a családokat, azzal azt is kifejezi, hogy másfajta életformákat alacsonyabb rendűnek ítél, így kirekesztő.

:-)))))

Nem azt mondták, Feri! Creative Commons License 2018.07.02 -3 0 15

Ha gazdasági téma lenne, akkor sem a balliberális hápogás lenne a mérvadó.

Előzmény: mindigujnev (13)
Törölt nick Creative Commons License 2018.07.02 0 0 14

Ezt mondom én is! Én az ötödik nem vagyok!

Előzmény: díplómáss (11)
mindigujnev Creative Commons License 2018.07.02 0 0 13

Affenébe, csak a címet néztem, és azt hittem, hogy gazdasági vagy politikai téma.

Előzmény: mindigujnev (12)
mindigujnev Creative Commons License 2018.07.02 0 0 12

És Magyarország mikor fog odaérkezni?

Jártál te már Ausztriában?

Vagy a szomszédos faluba eljutottál egyáltalán? Még oda sem, de ilyen topikot nyitsz?

díplómáss Creative Commons License 2018.07.02 0 0 11

csak 3? ez gyűlölködő kirekesztés!

-kozi- Creative Commons License 2018.07.02 0 0 10

Sógorokhoz megjöttek az SJWk?

Törölt nick Creative Commons License 2018.07.02 0 0 9

Na és a negyedik nem? :D Valami sem ffi, sem nő, sem egyéb... na, akkor mivan azokkal, akik titokban akarják tartani? :D

altimus Creative Commons License 2018.07.01 0 0 8

1100 eve az osok meg a lovaikkal baratkoztak!

Előzmény: nagyanyo5:0 (5)
altimus Creative Commons License 2018.07.01 0 0 7

es a rejtett homoszexualitas, az szerinted nem szamit?

Előzmény: Qqberci (0)
ELŐRE! Creative Commons License 2018.07.01 0 0 6

Neked meg a topikhoz! Nem érdekel, ne írj ide! Tök egyszerű.

Előzmény: Qqberci (0)
nagyanyo5:0 Creative Commons License 2018.07.01 0 0 5

Pannóniában már 1100 éve normalitás van:)))))

Előzmény: medve talp (4)
medve talp Creative Commons License 2018.07.01 0 0 4

PITIÁNEREK! :-))

Pannóniában mar ezer éve semleges nem van csak, semmi nem ! :-))))

v_peti Creative Commons License 2018.06.30 0 0 3

OMG! Megérkezett? Akkor eddig hol volt??? Szerintem már 2001-ben megérkezett oda, nem most!

Ezzel egy abszurd korba érkezett meg, mert a XXI. századba, mint említettem 17 éve megérkezett.

lxt Creative Commons License 2018.06.29 0 0 2

Talán, alapvetően az lehet a gond, hogy félre értettük az információs forradalom mibenlétét.:-)

Bár a vélemény is információ, de a véleményt támogató személyek számától nem függetlenül, a vélemény, jelesül a harmadik nem kérdésének egyáltalán felszínen maradása, független a véleményt alkotók személyétől és számosságától; attól az még (lehet) ugyanakkora marhaság, mint a lapos föld teóriája.

Ez azonban, mármint a tények, a legcsekélyebb mértékben sem zavarnak minket.:-)

Értem én, hogy a taláros, magukat felkentnek hitt (pótcselekvések) meghatározó erejűnek vélik (kikérten kifejtett vélelmezéseiket) álláspontjaikat, de ami a biológiát illeti, mint nem véleményfüggő (ismert) valóságot, az ugyanúgy tényszerűen független marad a(z avatottnak hitt) jogtudósok szellemi/morális kvalitásaitól, mint a kerék felfedezésének ténye a PI értékétől.

Tudom, érzem, hogy nem mindenki számára feldolgozható a hasonlat (különösen nehéz lehet ez az írott szöveget memorizálók és azt, mármint az írott szöveg hollététől/előfordulásától nem függetlenül értelmezni/megfontolni hajlandóak körében), de harmadik nem azért nem létezik a természetben, mert… semmi értelme.:-)

Jó szándékú, ugyanakkor felettébb … embertársaim! A harmadik nem léte vagy nem léte nem a mi elhatározásunk kérdése/függvénye. Tényleg ekkora a baj?:-)

Megpróbálom, de tudom hiába.

A 0,5 nem egy szám, hanem egy érték.:-)

igazságos cipó Creative Commons License 2018.06.29 0 0 1

Még Beauvoir is csak kettőt ismert, a másodikról írt is... :)

Qqberci Creative Commons License 2018.06.29 -1 0 0

Nulla a kompetenciád a kérdésben...

Kürtőssy Konrád Creative Commons License 2018.06.29 -4 0 topiknyitó

Végre már ott is van új gender.

Örül is az elvtárspárt LGBTIQ-szóvivője.

https://index.hu/kulfold/2018/06/29/ausztriaban_jon_a_ferfi_no_melle_a_harmadik_nem/

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!