Nemsoká jön Kurtz, Merkel is bejelentkezett, a napokban Trump tette tiszteletét telefonon...
Izé... Az ellenzék veszi az adást, hogy szinte SEMMI nem jött be, amivel a kormányt fikázzák?
Most azzal rémiszgetnek, hogy bojkottálják az EU-s választásokat.
Akkormostmárténylegigazán ez lesz a nyerő stratégia?
Orbánt a saját ELLENZÉKÉTŐL szigetelik el?
Meghívta a győzelmi ünnepségére Trump mert Mar-a-Lagoban a meg a Brazil elnök is ott tancolt minap!
Meghívta a beiktatására Trump? Gulyás minap mondta az Indexnek hogy nem
Úgy látszik emberek előtt mar budos Trumpnak a nagy barátság a Putyin es Xi pincsivel, csak lecso fozes es teazas kozben telefonon tudja felhivni :-)))
Itt az újabb lépés Brüsszeltől, magyar minisztereket szankcionálnánakSzabó Gyulakövetés2024.07.26. 16:27
A legfrissebb hírek szerint az Európai Parlament bizottságai nem fogják felkérni a magyar minisztereket, hogy szeptember első felében ismertessék szakpolitikai prioritásaikat a magyar soros elnökségi időszakban.Ez rendkívüli lépés lenne, és Orbán Viktor beszédét is érintheti.
Diplomáciai bravúr: világhatalmi csúcsértekezlet jön Magyarországra
Közel ötven ország vezetője érkezik majd hazánkba.
Az Európai Politikai Közösség (EPC) következő csúcstalálkozóját Magyarország rendezi – jelentette be a csütörtökön tartott angliai EPC-csúcs záró sajtóértekezletén Sir Keir Starmer brit miniszterelnök.
A Londontól száz kilométerre északnyugatra lévő Blenheim-palotában, Sir Winston Churchill néhai brit kormányfő egykori otthonában rendezett egynapos EPC-csúcsértekezleten – amelyen 46 ország vett részt – a két fő témakör Ukrajna további támogatása, illetve az illegális bevándorlás elleni közös fellépés volt.
Orbán Viktor ma Washingtonban Kevin Roberts- el, a Heritage (Örökség) Alapítvány elnökével beszélgetett. A közönség soraiban a legnevesebb amerikai jobboldali politikusok, elemzők, közéleti személyiségek foglaltak helyet. A beszélgetést Vivek Ramaswamy amerikai konzervatív politikus, kommentátor, korábbi republikánus elnökjelölt vezette fel.
A mindig oly magabiztos kormánypárti politikusok most azért maszatolnak látványosan ebben az ügyben, mert saját szavazóik sem szívesen hallanák, hogy az autokratikus rendszer védelme érdekében a Fidesz hajlandó feláldozni azt a rengeteg pénzt, ami fontos lenne az ország gazdasági felzárkózása érdekében. A kormányhoz húzó magyar polgároknak ugyanis éppen az imponált az utóbbi évek orbáni pávatáncában, hogy egyszerre lehetett keménykedni az EU-val, és szórni az onnan érkező milliárdokat. Ennek a világnak befellegzett, valami mást kell kitalálnia Orbán Viktor kormányának
felházas teremben, amerikás magyarok előtti, állami pénzen szponzorált világsikerű fellépése azon a CPAc-on ahol nem mertek kirakni elhízott képét a programlistára hanem 20 evvel (!) ezelőtti fotójával reklámozták
Havasi Bertalan azt állítja, hogy a magyar állam nem fizetett Orbán Viktor CPAC-en tartott előadásáért
Csak éppen a közpénzmilliárdokkal kitömött Alapjogokért Központ volt a rendezvény egyik szponzora.
Publikálva: 2022.08.06. 11:55
A Szánthó Miklós által vezetett, csak idén kétmilliárd forintnyi közpénzt felemésztő Alapjogokért Központ nevű propagandaintézmény azonban a rendezvény támogató szponzoraként van feltüntetve az esemény honlapján.
Újabb győzelme után még nagyobb elszigeteltségbe került:(((( Hiába adott igazat neki Rutte, hiába hálálkodnak a csehek, szlovákok és osztrákok, már senki sem áll szóba vele:DDDDDDD
Majd elmagyarázza Putyinnak, hogy kiragadták a szövegkörnyezeteből, különben is fordítási hiba volt, és a titkára is felületesen mondta el neki, hogy mit ír alá, de utána szóban módosították, csak most ezt a többiek nem merik bevallani, ő meg nem akar kellemetlenkedni nekik.
Valahogy úgy, ahogy Karinthymegírta:
"Hát fizikából már novemberben feleltem, kérdezte a Föld mozgását, s én mondtam, hogy a Nap körül és ellipszis-alakú pályán, melynek egyik gyújtópontjában a Nap van, és ez a Newton érdeme. De akkor a mellettem ülő fiúval összetévesztett, akinek háromnegyede van a fizikából, és nekem írta be véletlenül. Akkor szóltam, a tanári kar megnézte a noteszt, mondta, hogy tényleg a Csekonics helyett írta be véletlenül, de ezt most már nem lehet kiigazítani, mert ebből neki a kormánynál kellemetlenségei támadnak, nagyon kért, hogy ne firtassam a dolgot most egyelőre, és tegyem meg neki, hogy most egyezzem bele a hármasba, év végére kijavítja jelesre, és nem is kell felelni a következő félévben"