Keresés

Részletes keresés

pici mici a pók Creative Commons License 2024.11.16 0 0 334
  1. Meghívta a győzelmi ünnepségére Trump mert Mar-a-Lagoban a meg a Brazil elnök is ott tancolt minap!
  2. Meghívta a beiktatására Trump?  Gulyás minap mondta az Indexnek hogy nem

Úgy látszik emberek előtt mar budos Trumpnak a nagy barátság a Putyin es Xi pincsivel, csak lecso fozes es teazas kozben telefonon tudja felhivni  :-)))

Előzmény: Globalóma elvtárs (332)
Globalóma elvtárs Creative Commons License 2024.11.07 0 0 332

Ezerrel szigetelik...

pici mici a pók Creative Commons License 2024.07.26 -1 0 331

Ja, 50 nepe mint feherorosz, orosz, Eszak-korea es afrikai hatalmak...

Kzoben pedig a EU koki es saller

https://index.hu/kulfold/2024/07/26/orban-viktor-kormany-miniszterek-brusszel/

Itt az újabb lépés Brüsszeltől, magyar minisztereket szankcionálnának Szabó Gyula követés 2024.07.26. 16:27

A legfrissebb hírek szerint az Európai Parlament bizottságai nem fogják felkérni a magyar minisztereket, hogy szeptember első felében ismertessék szakpolitikai prioritásaikat a magyar soros elnökségi időszakban. Ez rendkívüli lépés lenne, és Orbán Viktor beszédét is érintheti.

Előzmény: Három szegény szabólegény (329)
Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2024.07.26 0 1 330

Most is fél Európa róla beszél...

Három szegény szabólegény Creative Commons License 2024.07.19 0 0 329

Diplomáciai bravúr: világhatalmi csúcsértekezlet jön Magyarországra

Közel ötven ország vezetője érkezik majd hazánkba.

Az Európai Politikai Közösség (EPC) következő csúcstalálkozóját Magyarország rendezi – jelentette be a csütörtökön tartott angliai EPC-csúcs záró sajtóértekezletén Sir Keir Starmer brit miniszterelnök.

A Londontól száz kilométerre északnyugatra lévő Blenheim-palotában, Sir Winston Churchill néhai brit kormányfő egykori otthonában rendezett egynapos EPC-csúcsértekezleten – amelyen 46 ország vett részt – a két fő témakör Ukrajna további támogatása, illetve az illegális bevándorlás elleni közös fellépés volt.

decens migronc Creative Commons License 2024.03.21 0 1 328

Egy friss, ropogós kép a mai EU csúcsról, ahogy Orbán éppen "elszigetelődik". :D

Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2024.03.21 0 1 327

tervezett elévülés Creative Commons License 2024.03.21 0 0 326

Megint szigetelik a Patást !

Netalántán pingvin ? Creative Commons License 2024.03.08 -1 0 325

Be vagytok tojva, mi?

Előzmény: martinaxe7 (324)
martinaxe7 Creative Commons License 2024.03.08 0 1 324

Bűnözők haverja

Orbán Viktor Steve Bannonnal is találkozott a washingtoni magyar nagykövetségen

Ürgebőrbe varrt ürge Creative Commons License 2024.03.08 0 0 323

Orbán Viktor ma Washingtonban Kevin Roberts- el, a Heritage (Örökség) Alapítvány elnökével beszélgetett. A közönség soraiban a legnevesebb amerikai jobboldali politikusok, elemzők, közéleti személyiségek foglaltak helyet. A beszélgetést Vivek Ramaswamy amerikai konzervatív politikus, kommentátor, korábbi republikánus elnökjelölt vezette fel.

Netalántán pingvin ? Creative Commons License 2024.03.08 -1 0 322

Washingtonban szigetelik....

szembekötve vakon Creative Commons License 2023.08.30 0 0 321

Lassan 50 millió a riport nézettsége... 13 óra alatt

És ez csak Tucker Carlson csatornája...

Egyre többen osztják meg youtube-on meg facebookon is...

Szar lehet ilyen elszigeteltnek lenni !

Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2023.08.30 0 0 320

Trump is megnézte:

Mindenki egyéni, én nem. Creative Commons License 2023.08.30 0 0 319

Naja...

A lőtéri kutyát se érdekli...

10 óra alatt 40 millióan nézték az interjút...

Elon Musk is megosztotta...

questt Creative Commons License 2023.08.30 -1 0 318

Zárt intézet várja Grazban!

Előzmény: szembekötve vakon (317)
szembekötve vakon Creative Commons License 2023.08.30 0 0 317

Szigetelik....

Spy der Man Creative Commons License 2023.04.11 -1 0 316

https://cimlap.blog.hu/posztok/szeka/2023/04/08/egyre_inkabb_tavolodnak_az_unios_forrasok_magyarorszagtol

A mindig oly magabiztos kormánypárti politikusok most azért maszatolnak látványosan ebben az ügyben, mert saját szavazóik sem szívesen hallanák, hogy az autokratikus rendszer védelme érdekében a Fidesz hajlandó feláldozni azt a rengeteg pénzt, ami fontos lenne az ország gazdasági felzárkózása érdekében. A kormányhoz húzó magyar polgároknak ugyanis éppen az imponált az utóbbi évek orbáni pávatáncában, hogy egyszerre lehetett keménykedni az EU-val, és szórni az onnan érkező milliárdokat. Ennek a világnak befellegzett, valami mást kell kitalálnia Orbán Viktor kormányának

Spy der Man Creative Commons License 2022.08.07 0 0 315

felházas teremben, amerikás magyarok előtti,  állami pénzen szponzorált világsikerű fellépése azon a CPAc-on ahol nem mertek kirakni elhízott képét a programlistára hanem 20 evvel (!) ezelőtti fotójával reklámozták

Havasi Bertalan azt állítja, hogy a magyar állam nem fizetett Orbán Viktor CPAC-en tartott előadásáért

Csak éppen a közpénzmilliárdokkal kitömött Alapjogokért Központ volt a rendezvény egyik szponzora.

Publikálva: 2022.08.06. 11:55

A Szánthó Miklós által vezetett, csak idén kétmilliárd forintnyi közpénzt felemésztő Alapjogokért Központ nevű propagandaintézmény azonban a rendezvény támogató szponzoraként van feltüntetve az esemény honlapján.

Nadapi Creative Commons License 2022.06.02 0 1 314

Zsarolja Putler?Egy napon kiderül, mivel zsarolják az oroszok – írta Orbánról az Európai Néppárt külügyi szóvivője

nagyanyo5:0 Creative Commons License 2022.06.02 -2 0 313

Újabb győzelme után még nagyobb elszigeteltségbe került:(((( Hiába adott igazat neki Rutte, hiába hálálkodnak a csehek, szlovákok és osztrákok, már senki sem áll szóba vele:DDDDDDD

szamtanmertanfizika Creative Commons License 2022.02.08 0 0 312

Nem kell félnie Orbánnak, hogy elkapja a vírust!:-(((

?silámroooN Creative Commons License 2022.01.30 0 0 311

Hát akkor részegeskedj tovább 😁😁😁

Előzmény: Törölt nick (309)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.30 0 0 310

Soroséknak nem tetszik Tucker Carlson Magyarországról szóló filmje

Szerintem már nem sokáig bosszankodik a vénember.

Törölt nick Creative Commons License 2022.01.30 0 0 309

1 nap alatt, ezt sikerült kierőlködnöd magadból?  :)     Inkább szigetelj tovább!

Előzmény: ?silámroooN (308)
?silámroooN Creative Commons License 2022.01.30 0 0 308

Ha részeg vagy , ne erölködj

Szivesen 

Előzmény: Törölt nick (304)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.30 0 0 307

A riporterek elszigetelik.

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (303)
Látens_pátens Creative Commons License 2022.01.30 0 0 306

Grazi vonatra vár?

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (303)
templier Creative Commons License 2022.01.29 0 1 305

Majd elmagyarázza Putyinnak, hogy kiragadták a szövegkörnyezeteből, különben is fordítási hiba volt, és a titkára is felületesen mondta el neki, hogy mit ír alá, de utána szóban módosították, csak most ezt a többiek nem merik bevallani, ő meg nem akar kellemetlenkedni nekik.

Valahogy úgy, ahogy Karinthymegírta:

"Hát fizikából már novemberben feleltem, kérdezte a Föld mozgását, s én mondtam, hogy a Nap körül és ellipszis-alakú pályán, melynek egyik gyújtópontjában a Nap van, és ez a Newton érdeme. De akkor a mellettem ülő fiúval összetévesztett, akinek háromnegyede van a fizikából, és nekem írta be véletlenül. Akkor szóltam, a tanári kar megnézte a noteszt, mondta, hogy tényleg a Csekonics helyett írta be véletlenül, de ezt most már nem lehet kiigazítani, mert ebből neki a kormánynál kellemetlenségei támadnak, nagyon kért, hogy ne firtassam a dolgot most egyelőre, és tegyem meg neki, hogy most egyezzem bele a hármasba, év végére kijavítja jelesre, és nem is kell felelni a következő félévben"

Előzmény: ?silámroooN (300)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.29 -1 0 304

?silámroooN 1 órája
0 0 302

Gondolod orbán is elbukik ?

Ha te mondod

Előzmény: Fotelpoli (301)

Segítő jótanács: Ha nem létező hangokat hallasz,  már ne vásárolj télikabátot...! 

Előzmény: ?silámroooN (302)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!