Tudod ha a kormány felől VAN A pénz (kaszinók ugye) amivel villog akkor legalább annyi tartás legyen mar hogy nemzeti leszek, nem hajszolom az USA zöldkártyát/állampolgárságot
“Tudom, hogy választhattam volna én is azt az életet, amit az osztálytársaim, akiket a Facebookon látok: fiatalon férjhez megyek, és gyereket szülök. De nekem mást rendelt a sors. Bár mindenki ezzel nyaggat,őszintén szólva, nem érzem, hogy olyan nagyon szülni akarnék. Azt gondolom, az sem baj, ha ez az érzés sosem változik bennem.Nem kell mindenkinek szülnie”
– mondta el az imidzsfilmek nagyasszonya, aki maga is megerősítette azt, ami többeknek feltűnt mostanában; főként, mióta a kormánybiztos felesége ideje nagy részét Los Angelesben tölti.
Vajna Timeanak meg van mar a 3 nemzeti gyerek? :-)) Nem az államvezetés/oligarchia fiatal hölgyeinek kellene jó példával előljárni?
vagy o inkább amerikaban szeretne?
egyáltalán nem biztos benne, hogy gyereket szeretne.
“Tudom, hogy választhattam volna én is azt az életet, amit az osztálytársaim, akiket a Facebookon látok: fiatalon férjhez megyek, és gyereket szülök. De nekem mást rendelt a sors.
A mai fehér-magyar nők nem szülnek, se 20, se 30, se 40 évesen, mert attól meglazulnak belül és utána már nem jó a szex. Mondjuk, hogy mi értelme futószalagon szexelni cél (mármint gyermekáldás) nélkül, azt szerintem ők sem tudják?
ORBAN Meg is dicsérte a török kormányt, aszondja "ki is faggatta a török kormányfőt arról, hogyan sikerült náluk a családot a középpontba helyezni", merthogy a törökök gazdasági sikerének kulcsa a család tisztelete.
Orbánnak megint sikerült hihetetlen tempóérzékkel belecsúsznia a legforróbb témába, a miniszterelnök kolléga biztosan nyelt egyet, amikor Viktor felhozta: tény ugyan, hogy a török kormányzat rendkívül büszke a fiatal lakosságára, és a jelenlegi elnök, korábbi miniszterelnök (lásd még: a Putyin-modell) Erdoğan híres mondása volt nem is olyan rég, hogy manapság már könnyű gyermeket nevelni, úgyhogy tessék szíves lenni mindenkinek "legalább három gyereket csinálni" (szó szerinti idézet)