Új vetélkedőt indít a Viasat3!
"Ez itt a kérdés." Eredeti cím: Who’s Asking?
A vetélkedő két részből áll majd, a játék első felében civilek tesznek fel kérdéseket a játékosoknak. Ebben a részben 3 forduló van. Az itt megszerzett összeget viszik a játékosok a játék második felébe, ahol az összeg már garantált nyeremény lehet. Az első játékrész során két játékospár méri össze a tudását, 3 fordulóban:1. forduló: Mindkét páros két-két kérdést kap, a saját maga által választott kérdezőtől.
2. forduló: Mindkét páros két-két kérdést kap ellenfelei által választott kérdezőtől.
3. forduló: Mindkét páros egy-egy kérdést választ magának. A játék tétje: az addig összegyűjtött összeg duplája, az összeg megtartása vagy az összeg fele.
Az első játékrészben a játékospárok összesen a 3 forduló alatt egyszer élhetnek mentőövvel: a kérdező bemutatkozását követően, a kérdés elhangzása előtt másik kérdezőt választhatnak. A három fordulóban több pénzt gyűjtő játékos páré a lehetőség, hogy megszerezzék a fődíjat, vagy legalább egy részét. A három fordulóban rosszabbul teljesítő pár kiesik, pénznyeremény nem illeti meg őket. A fődíjért játszó páros garantált nyereménye az, amit az első három fordulóban gyűjtött, de csak abban az esetben, ha a második játékrész első során nem jutott tovább. A második játékrészben celebek – ismert, híres emberek, sportolók – teszik fel a kérdéseket. Ebben a játékrészben a megnyerhető összegek is változnak, egészen 10 millió forintig. Ehhez 4 lépcsőt kell teljesíteni, mindegyik lépcsőnek saját nyereményértéke van. A legalsó lépcsőn 4, alulról a második sorban 3, majd 2, majd 1 celeb látható. Itt is a játékosok választják, hogy kitől szeretnének kérdést kapni. A második játékrészben a játékospár 6 kérdést választhat, mellyel a második játékrész teljesíthető. Alulról az első és második sor sikeres teljesítéséhez minimum 2-2, a harmadik és negyedik sor sikeres teljesítéséhez 1-1 helyes választ kell adni. Amíg egy sort nem teljesített a páros, újabb kérdéseket kérhet, amíg el nem fogy a 6 kérdése. A páros azt az összeget nyeri, amelyik sort sikeresen teljesítette. Amennyiben a második játékrész első sorát sem tudja teljesíteni a páros, az első játékrészben megnyert összeget viheti haza.
Forrás:
https://24.hu/media/2018/04/21/uj-vetelkedot-indit-a-viasat3/
En szoktam nezni,igaz nem eloben. Az egyetlen ok amiert nezem meg az az,hogy at tudom ugrani a kerdezok kivalasztasat es a kerdezokon valo lamentalast,ki mi lehet stb mert ez HIHETETLENUL UNALMAS,kb mar a 2. adasban is idegesito volt. Arrol nem is beszelve,h egy-egy szemely bemutatkozo kisfilmjet hetvenedjere vegignezni szinten HIHETETLENUL UNALMAS....
Ha nem tudnam ezeket a reszeket (es reklamokat) atugrani, akkor sem neznem ha penzt keresnek vele:D
Egyszeruen dobbenetesen uncsi es egyhangu.
Azert nezem mert csak a kerdesfelteveseket/gondolkodast/valaszadast is van lehetosegem kovetni, igy vegzek is egy adassal kb 20-25 perc alatt, az unalmas reszeket meg ki tudom hagyni.
Én is így értettem, de úgy érzem sehogy se lesz jobb ez, nagyon egyhangú, unalmas, kb. egy "legyen ön is milliomos" pár parasztvakítással megfűszerezve, ennél nem több!
Én úgy értettem, hogy van összesen 6 lehetőségük. Amint megvolt 2 jó válasz, akkor megvan a garantált 1M. Ha még maradt kérdés, akkor mennek tovább. A második lépcsőn is 2-re kell jól felelni. Ha azt is teljesítik akkor az már 2M. A harmadik és negyedik lépcsőn már csak egy jó válasz kell. Természetesen mivel 6 lehetőség van, és a 10M-hoz 6 jó válasz kell, ez csak hibátlan válaszolással lehetséges.
Valójában így festene a "nyereménytábla":
jó válaszok / nyeremény
6 / 10 millió
5 / 4 millió
4 / 2 millió
3 / 1 millió+kérdés a napi tárgynyereményért
2 / 1 millió
1 / amint nyertek az első részben+kérdés a napi tárgynyereményért
En is neznem mar az alkut. Ez a sz.r fozocskezos meddig megy meg a mikulas tv-n?
Mert elvileg majd annak a helyen lesz az alku folytatasa.
19tol piramis, majd alku utana.
Gagyi otletes talald ki mit nezel ikonok kozott nem volt vmi borondos? Egyszer sem neztem ra a sokat emlegetett ikontablara,csak olvastam rola.
Kerdezobol nem is ertettem egy bizonyos szabalyt, lehet nem figyeltem,vagy gundi hanyagul mondta el:
Amikor mar csak 1 paros jatszik a (lepcsos) forduloban, valaszoltak 2 kerdesre(ami a kriterium) es vege lett a jateknak 1 millios nyeremennyel. Az osszes (6) kerdesre jol kell valaszolni,h tovabbmenjenek a kovetkezo lepcsofokra??Mert az eleg smucig dolog lenne:D
Igen, akkor még úgy volt, hogy ez lesz a címe. Szerintem is jó vacak lett. Hmmm... Ennél azért érdekesebb műsorra számítottam, akkor már inkább érdemesebb lett volna folytatni az Áll az alkut!
Elvileg "Ez" is lesz, és Alku is lesz, Gundel megteheti, megvan hozzá a szerződése, nincs csatornához kötve. Egyébként egy részlet a thaiföldi verzióból:
Valamiből meg kell élnie, ahogyan a Viasat3 is talpon akar maradni; merthogy a Viasat3 is csak azért született, hogy (amiként az csakis folyamatosan növekedve lehetséges) megéljen – OK. Vagy ez nem lesz kérdés?:-)
De, amint ezt a gyanúsan ismerős izét úgy tálalják, amiként azt itt felvezetted: amikor a kérdést feltevő személy (beárazott) értéke szerint értékelten nem mindegy, hogy Ő, kiről, milyen kérdést tesz fel, akkor megbicsaklik az értelem.
És ezért is nem értem. Te itt most egy számodra megválaszolhatatlan kérdést (mármint, persze mindenki érti, egy kezdő promót) intéztél felénk... vagy tényleg úgy gondolod…?
Te tényleg ezt, ennyit gondolsz rólunk?:-) Hova képzeljünk/helyezzünk el téged ezen, a képzeleted szerinti világ csúcsára?
Elég volna csak egy kérdés feléd, vagy bármelyik celeb felé, hogy elhasaljon a produkció? Persze hogy nem, a kérdést se értené(te)k – én kérek elnézést.
A vetélkedő két részből áll majd, a játék első felében civilek tesznek fel kérdéseket a játékosoknak. Ebben a részben 3 forduló van. Az itt megszerzett összeget viszik a játékosok a játék második felébe, ahol az összeg már garantált nyeremény lehet.
Az első játékrész során két játékospár méri össze a tudását, 3 fordulóban:1. forduló: Mindkét páros két-két kérdést kap, a saját maga által választott kérdezőtől. 2. forduló: Mindkét páros két-két kérdést kap ellenfelei által választott kérdezőtől. 3. forduló: Mindkét páros egy-egy kérdést választ magának. A játék tétje: az addig összegyűjtött összeg duplája, az összeg megtartása vagy az összeg fele. Az első játékrészben a játékospárok összesen a 3 forduló alatt egyszer élhetnek mentőövvel: a kérdező bemutatkozását követően, a kérdés elhangzása előtt másik kérdezőt választhatnak. A három fordulóban több pénzt gyűjtő játékos páré a lehetőség, hogy megszerezzék a fődíjat, vagy legalább egy részét. A három fordulóban rosszabbul teljesítő pár kiesik, pénznyeremény nem illeti meg őket. A fődíjért játszó páros garantált nyereménye az, amit az első három fordulóban gyűjtött, de csak abban az esetben, ha a második játékrész első során nem jutott tovább.
A második játékrészben celebek – ismert, híres emberek, sportolók – teszik fel a kérdéseket. Ebben a játékrészben a megnyerhető összegek is változnak, egészen 10 millió forintig. Ehhez 4 lépcsőt kell teljesíteni, mindegyik lépcsőnek saját nyereményértéke van. A legalsó lépcsőn 4, alulról a második sorban 3, majd 2, majd 1 celeb látható. Itt is a játékosok választják, hogy kitől szeretnének kérdést kapni. A második játékrészben a játékospár 6 kérdést választhat, mellyel a második játékrész teljesíthető. Alulról az első és második sor sikeres teljesítéséhez minimum 2-2, a harmadik és negyedik sor sikeres teljesítéséhez 1-1 helyes választ kell adni. Amíg egy sort nem teljesített a páros, újabb kérdéseket kérhet, amíg el nem fogy a 6 kérdése. A páros azt az összeget nyeri, amelyik sort sikeresen teljesítette. Amennyiben a második játékrész első sorát sem tudja teljesíteni a páros, az első játékrészben megnyert összeget viheti haza. Forrás: https://24.hu/media/2018/04/21/uj-vetelkedot-indit-a-viasat3/