Mint kiderült moszkvábamenet Orbánt többen felhívták azEU-bol, hogy támogatóan lépjen fel európa érdekeiért. Ezt meg is tette Orbán. Európa felforgatója nem Orbán, hanem Soros!
George Soros:Most nagy titkot árulok el olvasóiknak: Én, azokban az években személyesen megkerestem, illetve érdekeltségi körömben levő megbízottaim megkeresték az illetékes kormányvezetőket, és mindegyikkel megállapodtunk abban, hogy egy számomra is jelentős összegért, én “deportálom” a mozogni tudó afrikai őslakosokat, azaz az “afrikánát” Európába.
"nem Soros elleni hargból, gyűlöletből másoltam ide ezt a cikket, hanem mert egy régi aljas terv megvalósítása folyik a fehér ember ellen és ennél aljasabb tevékenységet elképzelni semm lehet."
Fura mosakodás. Szégyenletesebbnek tartod a Soros elleni haragot, mint a kritikus gondolkodás hiányát.
Lezárhatjuk ezt a rovatot, már az egyik rádióadón hallottam egy beszélgetést, abból kiderült, hogy már sokan látják ezt a veszélyt, amit ez a főmanipulátor Soros beinditott.
Amihez jólfizetett gengszter ügynökhálózatot is kiépített.
Igy több gyagya szövegelést már nem kell idetojnotok!
Én lehet hogy hülye vagyok, de te egy nyavalyás ügynök vagy!
Én nem Soros elleni hargból, gyűlöletből másoltam ide ezt a cikket, hanem mert egy régi aljas terv megvalósítása folyik a fehér ember ellen és ennél aljasabb tevékenységet elképzelni semm lehet. Semmilyen fajüldöző nyilatkozatot soha, seho,l senki ellen nem tettem, csak a fajtám védelmében emelek szót.
Az aki nem látja hogyan keltenek aljas módon zűrzavart korábban békés, normális országokban, hogy azután pénzzel, mobbillal, térképpel elhalmozott fiatal földönfutókat terelnek miránk, az több mint hülye, az aljas gazember. Ilyesmit egy normáli ember nem hagyhat szó nélkül.
Első mondatoddal egyetértek, sőt még általánosítanám is: félrevezetés, ha minden rosszat egy személyre/népre/jelenségre kenünk, és bevezetjük a gyűlölet negyedóráját. A második mondatoddal az a problémám, hogy a "többarcúság" (hol Mikulás, hol Mefisztó) inkább a propaganda, mint Soros hatása.
De mindez túlmutat e topik témáján. Itt csupán az állítólagos Soros interjú valódiságának kivesézése a cél. Még az sem derült ki, hogy melyik lapnak adta Soros az interjút. Ha a topikindító nem hajlandó együttműködni a saját maga által nyitott topik céljának elérése érdekében, akkor kénytelenek leszünk magát Sorost megkérdezni. Ekkor két eset lehetséges:
1) Soros azt válaszolja, hogy "abcúg Európa, hoch Afrika!", vagy
Ôsszeesküvés, háttérhatalon, láthatatlan migránsok... 11 napig voltam Magyarországon. Elég volt. A hivatalos mediákban a csapból is a megfélemlítés propahantája folyik. Mértem az idöt. Az TV egyes csatornán a Hirek elsö 10 perce a migránsellenes propahanta.